Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kontrolované období NKÚ na min. vnitra spadá do období politického harašení Chovance a spol. Namísto toho, aby se staral o rezort, zajímaly jej pouze jeho politické cíle a cíle jeho strany. Od nástupu do funkce ministra začaly problémy, které přetrvávají dodnes. Hlavně jeho reorganizace policie byla více, než černou hrou ansámblu socialistů. Nový ministr bude mít plno starostí dát ministerstvo do pořádku, jak by mělo být. Po Chovancovi bude nutno pořádně vysmýčit svinstvo, které po něm zůstalo.
  • Pokud nějaká vláda nedokáže zajistit potřeby policie a armády, ohrožuje samu existenci státu, kterému vládne. Na místo toho živí armádu parazitů, hnijících v kancelářích, kteří ostatním jenom znepříjemňují život a miliardy padají i do sociálních podpor pro naše nepřizpůsobivé spoluobčany, kteří za svůj, mizerný, život neodpracují ani hodinu.
    • Tome, Ty jsi snad schyzofrenik, jednou tak, podruhé jinak. Dnes souhlas.
  • Je to sděleno obecně a tak se také vyjádřím. jakby se policii (kdo to je) vyčítalo, že neumí tuto činnost. Ale rád si vyposlechnu názor někoho, kdo mi to objasní. Tedy, jak má policista, s profesí policisty, postupující kdesi na prezidiu, na jakousi manažerskou židli, umět tyto věci? Jak má někdo od policie sesumírovat požadavky na celou policii? Jak může někdo-kdokoliv od policie, tomuto rozumět? A stejným způsobem, jak může kdokoli-nabraný z civilu, tomuto také rozumět? Na tyto stavy se musí vyučit, při velkém štěstí týmy lidiček zaměstnaných u policie, po desetiletí. Nedělám si absolutně žádné iluze, jaké asi týmy jsou u policie, nebo jinde, třeba v armádě. Nákupy armádní jsou více na očích a jak většinou dopadají, víme. Takže nelze "pěstovat" policistu v duchu "obušku z pytle ven" a současně po něm požadovat ekonomickou rozvahu na desetiletí ve střednědobém plánování investic všeho druhu. Takové brouky Pytlíky prostě dělat nesmíme. *16*
    • Probůh, nikdo nechce aby se o potřeby policie starali samotní policisté. Na to mají štáb civilních státních zaměstnanců a není jich málo, a jistě jsou na tuto práci kvalifikovaní. Jde jenom o to, kdo je hlavou, co to řídí. No a takový Chovanec to jistě nebyl, protože ten jenom kejklil a staral se o své a o svou stranu a její zájmy. Jenom proto NKÚ našel takový "bordel" na ministerstvu.
  • policii, jen doufám, že to není důvěra v naše velmi rychlé soudnictví, neúplatné a férové politiky a chuť bojovat se zločinci všech druhů.
  • ne figurky které umí jen protokolovat a pak systémově věci odkládat. Jak na četnické stanici v Mukačevu.Odložit komplikovanou věc - to tam může sedět i cvičený šimpanz. Nebo. Strana socanů zavelela - je třeba odstíhat toho Babiše! Ve věci která byla desetkrát kontrolována státem i vlastní EU. Ne. Naše slavná socanská policie vykouzlila trestní stíhání.Chovanec recyklovaný Bc. z plzeňských práv zavelel, Sobotka nařídil .... A loupežník je na světě.No uvidíme četníci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit