Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou dohady! Samozřejmě každý náš miliardář přišel k těm penězům za 20 let poctivou prací!
    Panebože, jsme to ale ovce.
  • Zajímavý je, že třeba tady nebo na parlamentnilisty.cz jsou zprávy jak o levici, tak i o pravici, ale tuto zprávu bych těžko hledal třeba ma servru (tištěných novinách) mladé fronty, nebo lidových novin.
  • Samozřejmě vždy všechno legálně! Vždyť je to Pražák! Zde je vidět kdo ty zloděje ODS rád volí a proč. ODS je tvůrce všech tunelů a podvodů všeho směru tak čemu se divíte?! Prověřit co nabil a přiznal v daňovém přiznání a uvidíte jak je důvěryhodný!
    • Jasně Pražák. Račte se podívat, kdo šéfuje stranám, vládě a tudíž nám všem. Topolánek - severní Morava, Langr - Olomoucký kraj, Nečas - opět Morava. Do čela ČSSD se teď dostane bývalý hejtman z jižní Moravy. A hlavně že furt člověk čte, co že to tam ti pražáci rozhodují! V Praze už žádní pražáci nejsou. Všichni už se museli odstěhovat do Středočeského kraje. Já mám v kanceláři 3 kolegyně z Ostravy, jednoho kolegu odjinud z Moravy a jen 2 z Prahy. A to jsme pražská firma.
  • Jo, tam kde vládne ODS, se pánům miliardářům, kteří jsou ochotni sáhnout do kapsy, dobře daří. :-) Ono je pak těžké nepodlehnout svodům. Kdyby v Praze nevládli gauneři z ODS, ale někdo méně mafiánský, bylo by to i pro Sekyru těžší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit