Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby zamítl, dnes víme, že soudy rozhodnou jinak. A když ne ty naše, tak mezinárodní. Začlo to divokýma restitucema po. r. 89 a to je precedens. Když dostali knížata, sedláci a jiní, dostanou i církve. Nakonec i Němci. A nadrobili si to sami zákonodárci. Už je to lavina, kteru nezastaví nic. Jen další lavina.A ta nebude.
  • Tebe už svéprávnosti zbavili dávno, ne ? A namísto občanky Ti veterinární správa vystavila dobytčí pas, neníliž pravda?
  • Jedině moje komentáře jsou pravdivé, je třeba krvavou revoluci!
  • Jistí lidé by za svoje příspěvky zde měli být zbaveni svépravnosti.. *7* *10*
  • Církev je dobrovolný spolek. Je na členech spolku jako výši příspěvku budou dávat na chod vlastní instituce. Ale proč by měl spolek platit stát? Rušíme nemocnice a budeme obnovovat kostely? A proč, když je třeba napravit křivdy minulého režimu, jak říkají černozadelníci a jim poplatní posluhovači, nejsou odškodněni občané za měnovou reformu? Samozvaná vláda bez mandátu bude rozhodvat o miliardách, na kterých se chce napakovat. Na zdravotnictví nic, na školství nic, na obranu a policii nic a církvi plnou hrstí? Proč by měl běžný občan takové státní zřízení podporovat, když základní pilíře jsou podkopávány a to co nechce, je mu vnucováno....
  • Pro Pepone.Nic rozumnějšího,než vymlátit,co nejkrutěji,vše co zde po komunistech vládlo,se v této zemi udělat nedá.
  • Hned jak Senát zamítne uvedený zákon ohledně církevních restitucí,tak by měl hned odsouhlasit jiný.A to že církevní restituce budou církvím vypláceny neprodleně,ale jedině kněžím na holý zadek bejkovcem.Co se ušetří takto peněz a zájem o církevní restituce hned spadne k nule.Chce to rozumnou vládu,místo tohoto stáda lumpů,co nám nyní vládne.
  • Neschválení v senátu je pouze oddálení. Pokud se bude nadávat jen na NETu a v hospodách, tak to ti černoprdelníci s pomocí této zlodějské a asociální vlády stejně dostanou. Kalousek, Nečas, Benda, Sobotka a další mafiáni to v parlamentu opět protlačí. Zatím nevidím žádnou společnou iniciativu proti zvěrstvům, které tato vláda páchá. Asi lidem stačí jen nadávat.
  • Vážení "odkláněči" , nositelé falešných titulů, převlékači kabátů a jiný hmyz ve vládě, parlamentu, senátu (slušní lide, pokud se tam najdou, mi jistě prominou).
    Rozdělte častku 145 miliard mezi občany a ti sami svým rozhodnutím zvolí, zda tento obnos nasměrují na pochybné restituce církvi, potažmo Vatikánským bankám, anebo ku zvelebení naší drahé vlasti.Co Ty na to drahý vševěde, takyprávníku, Bendo?
  • Proč tutlůají seznam toho čeho se restituce týkají, snad ne proto, aby si lidi mohli spočítat cenu pozemků v tržních cenách a nedozvěděli se tak ... kolikže toho vlastně naplánovali rozprodat??? Spolehat se na čestnost a neúplatnost úředníků pozemky vydávajících je pohybné...
    Jinak divila jsem se , že až teď... kdoví kolik údajů bylo na katastrech upravených... vzpomeňte na kauzu Chadimová.. tam ta snaha upravit v archivech údaje praskla... kdoví možná to byl první pokus a když nevyšel... tak si dali načas a pracovali opatrněji. Bude - li zveřejněn seznam se kterým se lidi budou mít možnost seznámit... předejde se mnohým soudním sporům a novým křivdám ... které by mohli " NAŠI NEÚPLATNÍ ÚŘEDNÍCI PŘI VYDÁVÁNÍ MAJETKŮ DOPUSTIT"..... a nebyl by to první případ chyb katastrů... jak víme
    • Máte pravdu v tom,že já vychován v pravdě a ne lži jako co nám vládne tak jsem se přesvědčil,že když jsem žádal v restituci o návrácení majetku po rodičích tak jsem sdělil,že oba nežijou a nastal zlodějský tandém mezi ředitelem st.statku na j.H.okrese a právnicí,která z prvu jednala solidně a pak ve prospěch nomenklaturního kádra ÚV KSČ.Majetek nevydán a naopak křivda z 30.6.1949 pokračuje.Proto jsem přesvědčen,že v této zemi není a nebude demokracie a občáné,kteří k rodičům chodili nakupovat nevěří vl.uším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit