Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak se to stalo milému panu Vystrčilovi? někdo mu ukradl kačenku z vany? Tváří se chudák jako Boží umučení. Že by svědomí? 

    On ho má přeci čisté. Vůbec ho totiž nepoužívá. 

  • "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."

    Velkou chybou bylo to všeobecné odpuštění v duchu křesťanské lásky k bližnímu: "Nejsme jako oni." Ti "oni" se jenom otřepali a umějí toho odpouštění využít ve svůj prospěch.


    • Jenom pro upřesnění,Hnutí ANO vzniklo v r.2011 . Od rok 1990 tady republiku rozkrádali , vyprodávali a privatizovali jiní kofři , ještě pořád jich je v tradičních opozičních stranách hodně. Račte si jména dohledat. Přitom se můžete seznámit s celou řadou kmotrů , odklaněčů , kolibříků , abyste je mohl hned přiřadit k patřičné straně. Už se hned po volbách ozývají , komentují , dávají své znalosti k dispozici. No proč , přijdou si pro "svoje " peníze co do opozičních stran nalili před volbama. 

    • Přesně tohle jsem už asi čtyřikrát od Vás četl. Nemáte žádné nové instrukce? 

    • TO MNE DĚSÍ TO NEVYROVNÁNÍ S MINULOSTÍ.....Praha a okolí v roce 1946 vnutila Československu Komunisty. Ti zrušili zemské zřízení a pošlapali tak práva a svobody Moravy a zbytek země upadal.

      ......Po sametu Praha a okolí 1992 zvolila překabátěné Komunisty z ODS ti poté bez referenda rozbili Československo a se svými předsametovými  spolupracovníky Lidovci a jejich odrůdami z TOP rozkradli a zadlužili zbytek státu.

      ......Teď opět Praha a okolí volili stejnou partu SPOLU....co bude následovat? Zabrání živořícího českého pahýlu americkým protektorem a jeho bankovními oligarchy?

      Měli bychom Prahu zbavit volebního práva, zavést demokratický referendový systém a obnovit předkomunistické Zemské zřízení, jinak budeme prožívat minulost znovu a znovu....a s každým dalším krokem bude úpadek horší a horší......😯

  • Tak trochu mi to připomíná, jako by chtěl Senát zrušit výsledky voleb prezidenta. Nevím, třeba se mýlím, ale je to viditelné a nepůsobí to ke cti tohoto sboru zkušených.

    Zkušení bývají často i trpěliví. Copak je nutí k supímu kroku? 

    • Žeby pokyny DEEP STATE pro převraty v koloniích a banánových republikách?

  • Je nanejvýš NUTNÉ chodit k senátním volbám a zamezit tak aby se tam dostali tito vylupkové, jinak nám přímá volba prezidenta nebude nic platná, budou rozhodovat o nás proti naší vůli.

  • azbude zas senatni volby tak tam zas nepudu volit jako seme nikdy nebyl volit take ze je mito jedno co udelaji naky senatory s nakym prezidenetem !!!!

    • Je krajně nezodpovědné nechodit "volit". Za Socialismu naštěstí lidé uvědoměle volili, účast byla 99,9%. A proto jsme se taky měli dobře.....😯

  • tobro

    Tak si říkám, ví vůbec ta odporná fujka (na obrázku) jak skončí?!! .. 😇

    • A víš, jak skončíš ty...?!

      • josef.chmela

        Skončí přesně jako ty.

  • Může se nám to nelíbit, můžeme být proti tomu, ale to je tak všechno, co s tím svedeme. Nejspíš to prostě ti trafikanti udělat mohou a nejspíš také udělají. 

    Tak to prostě je. 


  • Oni pravicoví soudruzi asi neumí i číst. Ale pokud osedávají za naše peníze škamny v Senátu a parlamentu, tak by alespoň mohli znát základy, tj. Ústavu. A v ní se o posuzování " schopnosti součastného prezidenta vykonávat funkci prezidenta" nic nepraví. Článek 66 Ústavy ČR praví  cituji: " ..., rovněž nemůže-li prezident republiky svůj úřad ze závažných důvodů vykonávat a usnese-li se na tom Poslanecká sněmovna a Senát, přísluší výkon funkcí podle čl. 63 odst. 1 písm. a) až e) a h) až k) a čl. 63 odst. 2 předsedovi vlády..". Takže milí soudruzi: pokud není schopen ze závažných důvodů vykonávat " ÚŘAD". Tak proč tady blábolí o funkci? Alespoň by si měli nechat vysvětlit jaký je rozdíl mezi úřadem a funkcí. Je to trapné, k čemu jsou tito výtečníci schopni se uchýlit aby odklidili Zemana a ten jim nerozmetal ty jejich bábovičky. Pak se ani nelze divit, že nás straší s tzv. virem Sars-Cov2, snaží se do nás naprat nějaký přípravek, co tomu říkají vakcína a vůbec jim nevadí, že u této "vakciny" Cominraty měly být do konce července, podle podmínečného schválení  EMA( https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2020/20201221150522/anx_150522_cs.pdf ),odstraněny problémy, které jsou tam uvedeny. A SUKL se k tomu nechce znát. Pokud odstraněny nejsou, pak právě SUKL měl zakázat používání tohoto přípravku. Místo toho se snaží do lidí tu věc naprat, při čemž úmrtnost na  tzv. Covid-19 činí 0,05%. Snadno ověřitelné na ( https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 ).

  • Nechť žije VŘKR. V listopadu se završí vítězství nepracujícího lidu (čti senátu a překabátěných bolševiků a jejich spolupracovníků) nad silami demokratické rozvracečské zpátečnické kontrarevoluce (to jsou ti ostatní kteří netáhnou "SPOLU" ....😯 🙂 

  • Senát je horní komora parlamentu, jehož členové jsou svobodně voleni občany jako jejich zastupitelé. Samozřejmě "soudruzi", i ti "bývalí", vzdychají po carském systému v modifikované podobě  stále vládnoucím ve východních stepích neřku-li v zemi, kde místo písma latinky stále používají ke komunikaci obrázky. Ten systém jim zaručil pelech a dal "nažrat" takže se nemuseli o nic starat. Těm soudruhům lze jedině doporučit, aby se z naší země patřící po staletí k euroatlantické civilisaci, aby se odstěhovali do východních stepím kde budou zjevně spokojeni.  

    • Účast na volbách do Senátu nikdy nepřesáhla 16% a proto nelze tyto senátory považovat za "zvolené ".Ve skutečnosti jsou zvoleni pouze nepatrnou skupinou 

      občanů a jejich mandát je rovněž nepatrnný.Nemůžou proto rozhodovat se stejnou silou jako poslanci,kteří jsou voleni mnohem vyšším počtem voličů ( až 65% ).

      Nízká účast voličů do Senátu je způsobena také tím,že občané považuji Senát za

      naprosto zbytečný a raději by chtěli Senát zrušit.

    • Svobně povinně je volilo několik kamarádů a ostatní se na to vykašlali. Nemají bezmála žádný mandát ve většinové společnosti. Všichni senátoři dohromady nemají ani pětinu toho co pzezident !!!  2,8 mil.   proti 0,5 mil. KATASTROFA.

      • A kdo volí zeMANa, Bureše a příslušníky strany podle zákona zločinné a opovrženíhodné, a ty "překabátěné"? Stádo OVCÍ.

        • Volili je občané tohoto státu.

          Jen Vy si ve své dokonalé drzosti dovolujete je urážet. 

          Skoro bych řekl, že jako starší pán budete více dbát o osobní dekorum. 

        • Pane -Občane- Vy jste srandista, napište už něco  rozumného !

    • Máte pravdu, Vystrčil byl zvolen fantastickým počtem 3000 hlasů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit