Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není to snad ani měsíc co hlasování o jejich imunitě bylo smeteno ze stolu a nyní si zase už hrají na občany. Je to banda zrádců!!
  • To omezení imunity mělo být hned po údajné revoluci.Po další revoluci,pokud se nějaký darebák bude vymlouvat na imunitu,bude toto dobré jenom k tomu,aby mu katovský mistr pořádně klackem zašťoural v zadku,jestli na nějakou imunitu narazí.Po revoluci bude platit jediné:"Každý kdo se od údajné revoluce podílel na zbídačení této země má nárok na to.aby byl dostatečně krutě potrestán.Jinak nemá nárok na nic."
  • to ale chtělo se zpětnou platností.
    dřeváci. žádnou imunitu za ty mergle co berou.
    hnéd katr.
  • senat bych zrusil naprosto zbytecna instituce 80 darmozroutu + x dalsich prizivniku co pro ne "pracuji"
    • Jednak nevím jak bys chtěl "zrušit" senát a jednak si nejdřív ústavní právo, abys pochopil c je to princip dělby moci, který je jednou ze základních záruk demokracie.
      • My parlament vůbec nepotřebujeme. Je s ohlédnutím do minulých dob dokázáno, že se tam sdruží vždy ta největší chamraď a pijavice ze státu. A ten cint o ústavním právu je bezcenný žvást. Když by měl platit ta my neplatíme u lékaře.
      • občané okamžikem schválení OBČANSKÉ ÚSTAVY A NAHRADIT HO INSTITUTEM REFERENDA. jen občané mají legitimní pravomoc rozhodovat o této zemi a ne nějaký spolek samozvaných trafikantů. To je SKUTEČNÁ DEMOKRACIE ne ta současná parodie za demokracii oficiálně vydávaná
        • Jednak tady máme občanů poskrovnu, převládají nerozumné a nezodpovědné malé děti a dokonce tupé ovce, a ty o ničem rozhodovat nemohou. A parlament tvoří poslanci a senátoři, které jsme si SVOBODNĚ a DEMOKRATICKY ZVOLILI. Demokracii máme, ale chybí nám právě ti občané, bez kterých demokracie nefunguje dobře.Takže don´t cry over the spilt milk.
          • když sis je zvolil nastěhuj si je domů živ je a nech je o sobě a za sebe rozhodovat když jsi malé dítě a nezodpovědná ovce. ale nevnucuj svou volbu nám svobodným lidem kteří chceme o svém životě a svobodě rozhodovat sami. my ti také nic nevnucujem. máš dost svérázné pojetí demokracie. to si každý diktátor myslel že on je ten jediný kdo zná všechno nejlíp a může své představy vnucovat druhým. a žonglování se slovem demokracie neomlouvá diktaturu. ono třeba i východní německo mělo slovo demokracie ve svém názvu a bylo jen proto snad demokratické?????????????????
      • Myslím, že existuje plno zemí, které vystačí jenom s parlamentem a jsou to země demokratické. Máme sice senát v ústavě, ale i ústava se dá pozměnit ( když je k tomu politická vůle ).
        • Parlament může být jednokomorový neb dvoukomorový. My máme parlament dvoukomorový, který zaručuje větší míru uplatnění principu dělby moci. Zvláště když komunisti za půlstoletí své neomezené zdevastovali naši civilizaci, kulturu a morálku vytvářen po staletí. Otázkou je spíš, jestli je třeba 200 poslanců, když senátorů je 81. Zde bych viděl řešení: možná by 100 poslanců stačilo. To by se ušetřilo!
          • problém není v počtu poslanců ale v nedemokratickém systému i když on se pokrytecky za údajnou demokracii označuje
  • po dvaceti letech ku..vení státu poznali, že lidé jich mají plné zuby a ochota je vykopat ze sněmovny je den ode dne větší. tak si snaží alibisticky sbírat body "omezením" své imunitní arogance. s obrovským řevem se milostpáni usnesli, že tedy si snad nějaká ta privilegia možná tedy zruší. jaká pocta pro plebs. jenže to už dnes nestačí. DNES SE MUSÍ ZRUŠIT IMUNITA ÚPLNĚ na chlácholivé částečné omezení je už pozdě. MĚL BY SE SEJÍT OBČANSKÝ SNĚM JENŽ SCHVÁLÍ OBČANSKOU ÚSTAVU, ÚPLNĚ ZRUŠÍ IMUNITU POLITRUKŮ ZAVEDE OBECNÉ REFERENDUM A ODSTAVÍ STRANICKÉ ZLODĚJE OD VESLA. K NIČEMU JE NEPOTŘEBUJEME STEJNĚ JAKO NEPOTŘEBUJEME KOMÁRY TASEMNICE A JINÉ OBTÍŽNÉ PARAZITY. jediné co dokázali, je blízkost státního bankrotu
    • Máš z velké části pravdu až na nějaké maličkosti. Především ty "politruky" jsme si zvolili; tak nenaříkejme co "oni", ale naříkejme NA SEBE, na svou neschopnost posoudit důsledky svého rozhodnutí při volbách. Jinak imunita má význam ve dvou případech: 1) aby poslanec nebo senátor nemohl být stíhán za svá slova pronesená na půdě parlamentu a 2) aby nemohl být účelově zadržen policií nebo úřady při cestě na důležité jednání sněmovny a zmeškat tak hlasování. Dále ústavu nemůže vytvořit nějaký sněm laiků, ale odborníci na ústavní právo. I právo je věda a vyžaduje odborníky. A pokud jde o obecné referendum, k tomu nám chybí OBČANÉ, kteří by zodpovědně a s vědomím důsledků svého rozhodnutí hlasovali. Zatím se ukazuje ve volbách, že voliči rozhodují velmi nezodpovědně a naletí na kdejaké nesplnitelné slíby. Toť můj názor.
      • tak nes následky za zvou volbu, nastěhuj si je domů a živ si je. ale nevnucuj to nám druhým, kteří jsme je nezvolili. a tvé výmluvy o údajných nezodpovědných občanech a laicích ohledně ústavy a referenda neomlouvají diktaturu. nikdo nemá právo druhému násilím vnucovat svá rozhodnutí pod záminkou že prý on je větší odborník. to bych totiž podle tvé logiky také já mohl argumentovat že jsem zkušenější a znalejší než ty (což mimochodem si dovoluji tvrdit že bude patrně pravda poněvadž se v této oblasti pohybuji už přes patnáct let) a tedy mohu o tobě bez tebe rozhodovat. jinak co se týká údajné odbornosti současných politruků a pseudoznalců "ústavního práva" jsem si jist že kuchařka v základní škole je kvalifikovanější a schopnější vést tento stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit