Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zase jim dají podstatně méně sami ovšem rozhazují plnými hrstmi !!!
  • Tak to je další vrchol té sebranky.Copak ti to jedinci mají plné obálky ? nebo si vládní verbež myslí že ZTP je k mání jako diplom s titulem ? nebo na xicht? to je holota.Kdo se narodí tak musí mít tučné konto a hlavně extra silný žaludek !!! jinak at sem neleze. *12* *12* *16* *16*
  • Těm invalidům,kteří jásali pro Havla a Klause a pak volili pravicové strany,nebo lumpáckou ČSSD,aby tyto strany tuto zemi nohli rozkrádat,tak na auto nic nedávat.Ať je k lékaři dovezou příbuzní na kolci.
    • Při nejlepším přidělit trakař !
    • Pane Klas, buď jste rodina s Nečasem, nebo kolaborant s ODS. Nebo asociál. Zvu Vás do mojí rodiny. Nebo rodiny, kde mají postižené dítě. Aby jste viděl, koho volili, nebo nevolili a co jim volení zástupci dělají "DOBRÉHO!".
      Auto není zadarmo, nikdo vám nic nedá - je to půjčka na 10 - deset let! A i to nejlepší auto je po 2 letech bez záruky, a přesto musí jezdit denně - jsou to nohy! Zkuste si dát obě nohy do sádry - jak dlouho to vydržíte? Na vesnici není rodinný lékař, zdravá výživa, DIETA, dokonce když dovezou kuřice po 140Kč jako včera, tak jsou to kilové kuřátka, co ponesou za 3 -4 měsíce! Nebo tu zavítá obchodník s meruňkami a broskvemi a sedlák by to nedal prasatům!
      (Ať si nechají auta, a jezdí tu autobus každou půl hodinku s volnými místy, a je tu dosažitelný komfort jako ve městě, klidně se ho vzdám! Nemám ho! Syn "NENÍ OBČANEM TĚŽCE ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÝM" !!!)
      Nebo pokud objednám v místním obchodě zboží, jsem donucen koupit to co dovezou za dvojnásobnou cenu. A to z průměrného platu, - na kterém se podílí 5 dospělých lidí - není možné.
      Jste mimo realitu a asi hodně za vodou, nebo máte moc špíny za nehty, jsou i milionáři, ale ten raketový růst znamená, že se nevypracovali jako Baťa "Od verpánku!"
      A co ten vybudoval za svůj život - a nebyl milionář! Nemocnice, města, reguloval řeku, zaplavil slepá ramena a postavil Otrokovice, letiště, dráhu, silnice, Baťův kanál, domy, školy, internáty, vše pro pracující,... A to jen v jednom okrese a pak na celém světě!
      Ukažte mě někoho, kdo se mu podobá!!!
      Získali vzdělání zadarmo. Měli továrnu, dílnu za babku, dělníky, nebo výrobní program,...
      Nebo získali něco z tunelů! Měl by jste se stydět, když vám vadí postižení lidé! I ty dovedl Baťa zaměstnat! Nesaháte Vy ani vy takovým lidem ani po kotníky. Boty za 19,95Kč. Svačina klobása a dva rohlíky za 1Kč, a oběd za 3 Kč,... Týdně 800 - 1000Kč! BĚŽNĚ!
  • tiscali, tiscali je zjevné, že díky cenzuře vašich stránek BISkou, již není zájem vůbec reagovat.
    • Taky mám ten dojem *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit