Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Domnívám se, že normálně uvažující občan si udělá svůj obraz o lidech, kteří takto mluví o prezidentovi. Zejména, pokud "kritizéry" tvoří skupina našeptávačů při prohraných prezidentských volbách, když před tím sami v nich neuspěli. Žádná autorita, žádná důvěra. Pouze pšouk do tajfunu.  Zejména, když hodnotí zdravotní stav a sami nejsou lékaři-specialisté. Takové chování několika senátorů jim nesloží ke cti. To jistě poznají při dalších senátních volbách.

  • O duševním stavu prezidenta rozhodují kompetentní lékaři a ne úplně k ničemu tlupa eurohujerů !


    • Ale že ta rusácko-číňanská vlastizrádná, podvodná, křivácká, prolhaná,
      komouš-konfidentská zombí, jakýsi dem..ní zeMAN není schopna vykonávat
      nic pouze kálet pod sebe a nesmysně žvástat se ví přece už dávno.

      Na tom
      není nic nového, k tomu není potřeba žádných lékařů ani senátoirů. Stačí si poslechnout pár minut jeho zvráceného žvástátí a i podprůměrný obvoďák by musel nezpochybnitelně konstatovat že něco tak tupého není schopno vykonávat vůbec nic.

  • josef.chmela

    Senátní bezpečnostní výbor je zbytečný jako COVD 19. Také by se proti němu a celému senátu, měla získat imunita pomocí speciálního očkování.

  • mun.go

    Druhého června 1878 schytal stařičký císař Vilém do těla 48 broků, které na něj vypálil duševně vyšinutý atentátník. Panovník se z toho ale vylízal a vládl až do úctyhodných 91 let.

    viz: "Starý mocnář přežil před 143 lety třetí atentát"

  • Gorobilypes

    Aneb senát který nikdo nepotřebuje

  • to je jako dy by klokani cgceli odvolat z funkcie mrtvou gorillu prze sezrala andelu merkel v nemecku !!!!

  • Že to tomu Fischerovi není trapné. 

    Pane Občane, občan - pokud není ovcí, jak Vy tvrdíte - má právo vyjádřit svůj názor.

    A pokud je tím názorem, že je Senát zbytečný, tak je to stejně validní názor, jako Váš, který spolu s 18% voličské populace Senát k životu potřebujete. 82% ho nepotřebuje nebo je mu ta sbírka podivných figurek alespoň lhostejná. 

    A všimněte si, nikdo Vás za to nenapadá.

    Zatím jste v demokratickém systému vždycky na straně menšiny - a chápu, že to musí být poměrně stresující. 

    • Pane Jindřichu2309, nikomu neupírám právo vyjádřit svůj názor, stejně jako i já mám právo vyjádřit svůj názor, který může být jiný než názor mého oponenta.

      Jestli někdo hovoří o tom, že senát je zbytečný, je to důkazem, že nepochopil principy zastupitelské demokracie. Jsou dokonce tací, kterým by opět vyhovovalo, kdybychom neměli vůbec žádný parlament a o všem rozhodoval vládnoucí ÚV KSČ, hlavně, že by dostali do koryta žrád.o a měli suchý pelech na přespání. Nevztahujte to, prosím, na sebe.


      • Děkuji za odpověď. Nevztahuji. Jen diskutujeme.

        Já osobně si myslím, že existují fungující demokracie, které se bez tohoto apendixu (nebo pojistky, jak tomu říkáte Vy) obejdou. 

        Pojistky proti čemu, když existuje demokraticky zvolený parlament a vláda? Senát diktatuře nezabrání, nemá žádné výkonné kompetence.

        No a představitelé Senátu se snaží silou mocí, aby přemýšlivé občany přesvědčovali o zbytečnosti své existence. jsou to jen zákopy opozice. 

        Beru existenci Senátu na vědomí, to je vše. 

      • dzixy

        Občane, Ty jsi jako "puk". I v Evropě jsou státy bez senátu, třeba i naši bratři Slováci. A to chceš říct, že tam není zastupitelská demokracie?? Zánikem Senátu by se nic nezměnilo, akorát by se ušetřilo ročně několik miliard. Máme přece dobře funkční kraje, dobře organizované města i obce. Senát je jenom blecha v kožichu. Všichni, kteří jej tvoří by měli hanbou propadnout kdesi do pekel, protože opravdu velká většina národa je pokládá za vyžírky, prostě k ničemu . Účast u voleb do Senátu je toho jasným důkazem před zákonem i Bohem. Nejjasnější důkaz demokracie.

      • KIMCID

        jsou státy vyspělejší a senát nemají co je tam špatně?

  • Hlásat bláboly "o zbytečnosti senátu" může jedině dítě ze základní školy nebo naprostý hlupák, který nechápe co je to parlamentní demokracie. Anebo "bývalý" komunista, který potřebuje vůdce (Führera, voždě...), který mu řekne co má dělat a když bude "hodný" tak dostane nažr.at, v opačném případě pár ran holí.

    • dzixy

      Občane, jsi magor, nebo co?? Před chvíli píšeš, že uznáváš právo na jiný názor a vzápětí napíšeš toto. A navíc urážíš. Probuď se, zřejmě jsi grogy, nebo spíš. Sorry, tak to vidím já.

    • josef.chmela

      Slovensko (i jiné státy) je nedemokratický stát, protože nemá senát. 😂😂😂

      Za nickem "občan" se skrývá školou povinné dítě nebo naprostý hlupák. Už musí být každému jasné proč má "občan" stále stejné příspěvky. On jich má totiž několik napsáno ve školním sešitě a stále dokola je opisuje. Proto je marné a zbytečné na ně odpovídat.

       Závěr: senát je dobrý pouze pro hloupé "občany".

      • Jan Urban: Zeman, zombie prezidentNapsal/a Jan Urban 2. června 2021

        KOMENTÁŘ. Přirovnání Miloše Zemana k zombie se mi nepíše lehce. Kdysi to byl můj kamarád a na krátký čas i velká naděje polistopadového veřejného života. Stačilo jen pár let v české „vysoké politice“ a jeho lidská „duše“ zmizela. Jeho prvním „šamanem“ byl komunistický šíbr Miroslav Šlouf. Dnes ho ovládají Šloufem vybraní „kluci“ Mynář a Nejedlý.

        • KIMCID

          To samé se dá říct o tobě nebo tvých rodičích, konfidentech.

      • Soudruhu Opičáku, styď se !!!

        • josef.chmela

          Já se opravdu nemám za co stydět. Naopak, jsem hrdý na to, že nejsem kdejaká korouhvička a že prožívám svůj život aktivně a smysluplně. Na těch, co se mnou politicky nesouhlasí, mi nezáleží - je to pouze jejich problém.

  • Požaduji referendum za zrušení servilního senátu

    • josef.chmela

      K tomu se připojuji.

  • Nemusí zasedat jakýsi  Státní bezpečnostní  výbor, aby nám řekl, že hradní už dávno není schopen si hrát na prezidenta...

    Stačí si poslechnout nějaký jeho " projev" , nebo rozhovor -  pokud vám to váš žaludek dovolí - a soudnému člověku je hned jasné, že na Hradě resp. v jeho případě v Lánech nemá co dělat...

    • dzixy

      Koloběžka na hrad!!!😂😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit