Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V těch církevních "restitucích" má být církvi navrácen majetek, uloupený komunisty, který komunisté nikdy neuloupili....Takže jde o Kalouskův dar církvi, a za to možná dostane od ní i "zaručené" místo v nebi, které neexistuje, pročež dostane od Vatikánu ještě pěkných pár miliard na svůj soukromý účet u Vatikánu. Zapomíná jenom , že i on je smrtelný a nikdo nevíme dne ani hodiny, kdy žádný majetek potřebovat nebudeme a postačí nám dvoukilová urna. Nic na tom nezmění ani to, kdyby byla celá ze zlata....Ale kvůli Kalouskovým miliardám musí být zničen důstojný život miálionům lidí !!! Kdyby existoval Bůh, proč tedy proti takové špinavosti nezasáhne ???
  • Marxismus-Lenismus je věda. Kdežto náboženství je jen víra. To, že se kněží mdelí, tak dostávají víc peněz, běžný pracující lid. Kdo dá někdo chudákovy, který se modlí doma aby přežil s celou rodinou?
    • mar len ..věda *1* *2* *15* *3* i vědci věří v něco..někdo věří že je Bůh a někdo věří že není !!
  • a nezmění se ani když natáhnou oranžové převleky. Je ostudné, že dvacet roků poté co chcípl komunismus dosud nebylo vráceno církvi co jí bylo ukradeno.
    Jestlipak ČSSD už zaplatila za vysouzení Lihového domu?
    • Nemaj si co vyčítat jedni se srpem a kladivem, druzí s berlí a sv. obrázkem a ti poslední, přes 20let u koryt jsou pro daň. poplatníka vůbec ti nejhorší, ti DÉMONkrati. Ideály jak kdyby si z pr--e vypadli.
  • http://www.uloz.to/x524dxh/smrtici-stroje-inkvizice-6-mp4
    I toto je církev honosící se jménem Boha - toto byl zajisté církevní majetek to církvi neupírám, na kolik si cení církev těchto pomůcek a kolik za něj vydáme v restituci. Duko a další sektářští blbové odpovězte daň. poplatníkům. V budoucnu za této vládní kliky vrátíme majetek i následníkům III. říše.
    • Aha on žádný majetek pro následníky III. říše není, no to vůbec nevadí, zaplatí jej daňový poplatníci a jejich potomci, že?
    • dodatek: http://movie-library.cz/film/307740-smrtici-stroje-tv-serial/
  • Nevycházím z údivu,co ti páni umělci prohlašují ,pokrytectví do nebe volající.Oni si vylepší renomé u těch mocných.Tito lidé se "zachovali" vlastenecky v listopadu ,proč by to neudělali i dnes ?To je ta havlovská elita národa !!!! *1*
  • Ve volbách se musí promítnout okrádání daň. poplatníků, kteří církvi nic neukradli. Volte své strany, ale kroužkujte od zadu kandidátky. Jen tak vyženete déémonkratická prasata od plných koryt. Bojkotujte komedianty, před divadla posílejte žebrající bezdomovce a jiné somráky, romy s tím, že tam prachy dostanou. Ať si již smetánka všimne, mezi čím musí normální člověk (daň poplatník) žít.
  • Pak ze se cirkev stara jen o dusevni statky... Obulus za uvedenou restitucni loupez musi byt sakra zajimavy, kdyz pri zanedbatelnem mnozstvi vericich se tady snazi tolik poslancu, senatoru a ted i hercu... Kde je pak vyznam citatu :" Hlas lidu, hlas bozi..."?
  • Katolická církev si nakradla po bílé hoře a nebylo toho málo.
  • Okradením daňových poplatníků se má vyřešit navracení církevního majetku, který zabavil komunistický režim, se řeší prakticky od listopadu 1989. Kromě výčtových zákonů, přijatých ještě za federace, ale vesměs bez úspěchu. Asi další Boží spravedlnost je potřeba upravit v Božích přikázáních.
  • Odsuhlasení tohoto zákona parlamentem rychle přiblíží takovou revoluci,při které nedojde pouze k vybití všech kněží ale i vybití celých pravičáckých rodů.Většina lidí má zde vládnoucích lumpů,kteří se dostali k moci lhaním, dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit