Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady ve Východním Bavorsku to s kvalitou potravin a ostatního zboží neřešíme, dojedeme si těch 10 km za hranice do Aldi, Netta, Norma.de, Lidl.de, Kafland.de etc., nakoupit Německé, Rakouské, Francouzké nebo Italské potraviny i další zboží, a to co je v Čechách ke koupi v marketech necháme nakoupit Německé zákazníky, Vietnamce a azylanty. Beztak už máme v peněženkách Eura, a ostatní platby platíme platební kartou, nebo internet benkingem. Tak o co go.
  • COWLITO
    Když nechceme jíst odpadky tak bychom to měli výrobcům dát na srozuměnou. To, že sem vozí odpadky asi o něčem také svědčí, že? Jasně v druhé řadě jde i o to, že mzdy jsou třetinové se ZÁPADEM.....ale kvalitně lze jíst.... *5*
  • Falešné kabelky nebo oděvy se zabaví a spálí, tak proč se to neudělá s jídlem.
    Když neodpovídá kvalita tak je to přece padělek.
    Stejně jako kabelky nebo CD.
    • COWLITO
      ....tady jde o cílenou akci....politici to ví léta, ale když to tak nastavili.....
  • vanhorne
    Pan nezere to co zere jeho kman.
    Ovsem u ruznych domorodych kmenu, nacelnik zere stejne jako jeho poddani, jinak by se nenazral.Proc tomu tak neni u civilizovanych kmenu je zahadou, ale mozna nekdo z vas by ji mohl vyresit.Urcite to nebude tak tezke, jako zahada hlavolamu. ☺
    • Ty doma v Mongolsku sežereš i volovi oko, syrový, pitomče, tak nepindej!
      • vanhorne
        "sežereš i volovi oko,"
        Neboj se mongoloide, tvoje oko nesezeru.
  • A pak, že trh všechno vyřeší. Za 27 let tu vyřešil ho...., ba právě naopak, to co bylo dobré za socialismu tak zlikvidoval. Zlatí komunisti, zlatí JZDáci. Nyní jsme pouze odpadiště a stoka EU. Pryč z EU, pryč z NATO. Tak si tady nestěžujte a nažerte se svobody. Vždyť jste to v 89. tak chtěli.
  • Napadá mě proč se okamžitě nezakáže dovoz těchto výrobků?Pryč z EU a NATA.Tento prostor byl vždy Slovanů a Rakušáků a je načase,aby zase byl než vymřem .Máme krásnou zem a tak to je.
  • Svinstvo nastolené u nás chátrou budu řešit tak,že k volbám chátry a bývalých komunistů u voleb budu požadovat za hlas 1000 000 Kč,abych si mohl jezdit pro potraviny k makrele nebo do Rakouska.Mám dost rakoviny naší rodiny.Dost již bylo žebrání pro naše lidi.Ovce probuďte se !!!
  • Stalingrad
    Jako v tisícileté Ádově říši,plnit stanovené kvalitní dodávky do reichu-mléko,sádlo,máslo,maso.......a do böhmen und mähren separát,kunerol a odpad !!!!! Boty,oděv stejně. I Baťa,tak okradený zlými komunisty obouval wehrmacht,gestapo,árijce,mastil si kapsu....a v böhmen und mähren se chodilo v papírových....Kdyby náš staříček vstal někde ze zákopu kde jich zahrhuli ,připadal by si,že válka ještě neskončila a veliký Áda ovládá evropu. On to již není Áda,ale Ančí méé a pár vlezdozadků frantíků !!!!! To,co se před 1989 prodávalo např.ve Francii jako krmení pro psy-konzervy,salámy apod.se nyní prodává předražené v "AKCÍCH" v böhmen und mähren !!!!
    • vanhorne
      "Kdyby náš staříček vstal někde ze zákopu"
      U Stalingradu ho zahrnuli?Bata obouval svet ale chudak zemrel pred valkou.
  • No, docela by se dalo konstatovat, že ten problém se nenarodil včera, nebo předevčírem, dokonce se tím zabývala i současná vláda a konstatovala,že je potřeba s dovozem méně kvalitních potravin něco udělat,zejména poté kdy nějací lidé,kteří se problémem potravin zabývají konstatovali, že pro Česko i Slovensko jsou vyráběny tzv. méně nutričně hodnotné potraviny,poněvadž na kvalitní potraviny není v našich končinách ,, TRH ",přeloženo nemáme na kvalitní potraviny peníze,tak lze jen konstatovat,že téměř veškeré komodity,které jsou vedeny jako potřebné k jakés takés životní úrovni srovnatelné v celé EU se srovnaly s cenami podle EU, ale ňák se pozapomnělo na mzdy a důchody a lze tedy konstatovat, že s třetinovými mzdami a důchody nemůžeme jezdit nakupovat do esteraichu či dojčlandu, co dělali odpovědní s tímto problémem známým už léta letoucí zatím není známo a to přesto, že nedávno tuším v červnu konstatoval předseda EK J.C. Juncker, u vás se žije tak chudě.Teď aktuálně je problém MÁSLO,uměle vyvolaný problém, anžto díky tzv. embargu vývozu potravin pro Ruskou federaci je mléka NADBYTEK, ale POZOR, nějaký odborník konstatoval, že v létě krávy díky zelené pastvě dojí méně kvalitní, či snad i nízkotučné mléko, to může napsat jedině samec od skotu s IQ venkovní teploty! *16*
  • Nedávno ukazovali krátkou reportáž proč je máslo v ČR tak drahé. Vysvětlní je jednoduché. Mléko v letních obdobích obsahuje méně tuku a druhý důvod, že je v zahraničí velká poptávka.
    Proto v ČR máslo stojí cca 50Kč (má stat do budoucna až 70Kč) a taky pro to v Německu stojí 38Kč a v Polsku 28Kč.
    Tak to mi hlava opravdu nebere.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit