Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Češi mají prej speciální chutě, jsou speciálně naučeni na to jíst sra.ky :D.
  • To není jen o špatné kvalitě potravin, ale také o veškerém sortimentu spotřebního zboží. Firmy renomovaných značek používají v Evropě dvojí standardy kvality. Pro Zápaní trh prvotřídní kvalitu, pro východní šunty, vyrobené v pobočkách renomovaných firem v Asii. Proto se stává, že když si například budete chtít třeba vrtačku Bosch koupit v Německu, tak máte jistotu, že ta vrtačka je celá složená z dílů vyrobených přímo v Německu. Naproti tomu, když si koupíte stejný typ vrtačky u nás, tak v lepším případě sice bude mít na krabici napsáno "Made in Germany", ale bude složená z dílů pocházejících z Číny. V horším případě bude mít už přímo na krabici napsáno "Made in China". A stejné je to i s jinými výrobky. Nejhorší je, že ty šunty z Číny jsou u nás ještě dražší než originály v Německu. Ale co se divíme, západ na nás už historicky vždy pohlížel, jako na podřadný národ. Jeden německý pán s knírkem nás chtěl dokonce vyhubit a zabrat náš životní prostor pro nadřazenou aríjskou rasu.
  • Nedávno ukazovali krátkou reportáž proč je máslo v ČR tak drahé. Vysvětlní je jednoduché. Mléko v letních obdobích obsahuje méně tuku a druhý důvod, že je v zahraničí velká poptávka.
    Proto v ČR máslo stojí cca 50Kč (má stat do budoucna až 70Kč) a taky pro to v Německu stojí 38Kč a v Polsku 28Kč.
    Tak to mi hlava opravdu nebere.
  • No, docela by se dalo konstatovat, že ten problém se nenarodil včera, nebo předevčírem, dokonce se tím zabývala i současná vláda a konstatovala,že je potřeba s dovozem méně kvalitních potravin něco udělat,zejména poté kdy nějací lidé,kteří se problémem potravin zabývají konstatovali, že pro Česko i Slovensko jsou vyráběny tzv. méně nutričně hodnotné potraviny,poněvadž na kvalitní potraviny není v našich končinách ,, TRH ",přeloženo nemáme na kvalitní potraviny peníze,tak lze jen konstatovat,že téměř veškeré komodity,které jsou vedeny jako potřebné k jakés takés životní úrovni srovnatelné v celé EU se srovnaly s cenami podle EU, ale ňák se pozapomnělo na mzdy a důchody a lze tedy konstatovat, že s třetinovými mzdami a důchody nemůžeme jezdit nakupovat do esteraichu či dojčlandu, co dělali odpovědní s tímto problémem známým už léta letoucí zatím není známo a to přesto, že nedávno tuším v červnu konstatoval předseda EK J.C. Juncker, u vás se žije tak chudě.Teď aktuálně je problém MÁSLO,uměle vyvolaný problém, anžto díky tzv. embargu vývozu potravin pro Ruskou federaci je mléka NADBYTEK, ale POZOR, nějaký odborník konstatoval, že v létě krávy díky zelené pastvě dojí méně kvalitní, či snad i nízkotučné mléko, to může napsat jedině samec od skotu s IQ venkovní teploty! *16*
  • Svinstvo nastolené u nás chátrou budu řešit tak,že k volbám chátry a bývalých komunistů u voleb budu požadovat za hlas 1000 000 Kč,abych si mohl jezdit pro potraviny k makrele nebo do Rakouska.Mám dost rakoviny naší rodiny.Dost již bylo žebrání pro naše lidi.Ovce probuďte se !!!
  • Napadá mě proč se okamžitě nezakáže dovoz těchto výrobků?Pryč z EU a NATA.Tento prostor byl vždy Slovanů a Rakušáků a je načase,aby zase byl než vymřem .Máme krásnou zem a tak to je.
  • A pak, že trh všechno vyřeší. Za 27 let tu vyřešil ho...., ba právě naopak, to co bylo dobré za socialismu tak zlikvidoval. Zlatí komunisti, zlatí JZDáci. Nyní jsme pouze odpadiště a stoka EU. Pryč z EU, pryč z NATO. Tak si tady nestěžujte a nažerte se svobody. Vždyť jste to v 89. tak chtěli.
  • Například srovnávané rybí prsty měly v západních státech více masa.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    ale neměl by se vypsat grant řekněme sto milionů na vědeckou studii která by prokázala nebo vyvrátila existenci údajných rybích prstů, stále se o nich mluví, ale pokud je mi známo, ryby prsty prostě nemají. Pouze ploutve. Takže prodej údajných rybích prstů je evidentní klamání spotřebitele. Možná snad jedině Latimérie Podivná že by nějaké zakrnělé zárodky prstů měla, ale jinak pochybuji.....
  • Stalingrad
    Jako v tisícileté Ádově říši,plnit stanovené kvalitní dodávky do reichu-mléko,sádlo,máslo,maso.......a do böhmen und mähren separát,kunerol a odpad !!!!! Boty,oděv stejně. I Baťa,tak okradený zlými komunisty obouval wehrmacht,gestapo,árijce,mastil si kapsu....a v böhmen und mähren se chodilo v papírových....Kdyby náš staříček vstal někde ze zákopu kde jich zahrhuli ,připadal by si,že válka ještě neskončila a veliký Áda ovládá evropu. On to již není Áda,ale Ančí méé a pár vlezdozadků frantíků !!!!! To,co se před 1989 prodávalo např.ve Francii jako krmení pro psy-konzervy,salámy apod.se nyní prodává předražené v "AKCÍCH" v böhmen und mähren !!!!
    • vanhorne
      "Kdyby náš staříček vstal někde ze zákopu"
      U Stalingradu ho zahrnuli?Bata obouval svet ale chudak zemrel pred valkou.
  • Falešné kabelky nebo oděvy se zabaví a spálí, tak proč se to neudělá s jídlem.
    Když neodpovídá kvalita tak je to přece padělek.
    Stejně jako kabelky nebo CD.
    • COWLITO
      ....tady jde o cílenou akci....politici to ví léta, ale když to tak nastavili.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit