Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...nová nadávka:...Ty jsi blbý jako Kak... *1*
  • maskovani najati lupici, nejspis dobre placeni
    • jako ty?
  • Hezká ruská dívka má červenou sukni, která má vyšívaný okraj (rusky okrajinu). Patří tento okraj k té sukni a potažmo té dívce, nebo patří chlapovi na jeho pruhované trenýrky s hvězdami???
    • Kolikrát jsi se udělal, Tečko?
      • třikrát
        • ... a ještě jsem stačil anonymovi ukrást nicku! To čučíte, vy rudoši, co?!
  • Rusáci se jen snaží Ukrajincům vtlouct Putinovu velkoruskou ideologii do hlav. Přesně jak káže Führer Putin.
    • Führerem jsi akorát tady ty Tečko a jiné tvoje nicky z Českého Brodu.
    • Nám zase vtloukají do hlav velkoamerickou ideologii. Holt jinej kraj, jinej mrav.
      • Je to znát....
  • Další ukázka demokracie Rusů. Pravda je jim cizí. propaganda tohoto státu, a komunistů vůbec nikdy, ani dříve, ani teď, nebyla pravdivá, vždy byla lživá. Pokud někdo nevěří, nežil před revoluci.
    • Ale žil a proto ví, že z druhé strany to není, co se týče pravdy a ideologie o moc lepší.
  • Meli "bejzbolky" jo? Tak to je jasne - jsou to pokojni bojovnici za svobodu a demokracii, zadni separatisti!
  • Revoluční zákon o protiprávnosti polistopadového režimu!

    Tento režim okrádá lidi o jejich základní lidská práva . Mnoho občanů nemá práci pro mnoho
    důchodců je finančně nedostupná lékařská či lázenská péče.
    Ti co pracují jsou okrádání ze všech stran - od politicko podnikatelské mafie která rozkrádá stát
    a od těch kteří zneužívají sociální dávky. Hnědé ale bohužel i bílé rodinky dělají děti
    jak na běžícím pásu a z přídavkama jsou na tom lépe než řada platově podhodnocených.

    Překabátění kariérní komunisté a jejich rodinky se mají jako prasata v žitě zatímco řada jejich
    obětí dosud čeká na vrácení svého zabaveného majetku. Neutahujme dále opasky pro blahozlodějů - utahněme jim kolem krku oprátky!
  • celkem nechápu, vždyť ti tzv, proruští separatisté taky nejsou pro připojení, chtějí federalizaci a širokou autonomii, takže je to zase obligátní povídačka - a nezapomeńme, že zkušený Pravá sektor se na východ taky vydal a bojovat a napadat umí
  • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
    * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
    § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
    (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
    • Uklidni se fašistická tečko z Českého Brodu a uvědom si, že propagace fašismu je trestný čin a ty tu ten fašismus přímo roztřikuješ non stop pořád kolem sebe a blinkáš citáty z Hitlerova Mein Kampfu, který jsi si v Praze kdysi koupil a ještě drze nechal zaplatit ze státních peněz přes fondy u sebe v práci. Všechno o tobě víme. .
      • já nésu z žadnyho Brodu a už vůbec nepropaguju fašismus je tu zloděj nicků
        • tečka je cikán ze Plzně je mu 77 je gay a žije s kozou
    • Ty zas dneska jedeš jak utrženej vagón! Je potřeba ti dát zarážku, nebo v zatáčce vykolejíš a spadneš nárazníkama do hnoje!
      • kozenka mě rozdováděla
    • Z logiky existence člověka tento zákon odporuje základním lisdkým právům, dle charty OSN. Ale to se dá říci o více popřevratových zákonech, jejich výkladech a směrnicích. Viz privatizační zlodějiny, soukromá exekuce, privatizace státních majetků církví a taky Kalousův styl řízení ministerstva.
      Zajímavé je, že podle oficiální doktríny ( ministrině nespravedlnosti ) se ubližovalo je židům. České etnikum prý netrpělo. Jasné - protože by se zjistilo nejhůře dopadl protektorát na komunisty. A to nejde přiznat.
    • blablabla
      • Blondýna ???
        • Nikolaj-Tečka?
        • Car ???
  • Opět naši redaktoři ve všech žumpách posluhují USA a EU. Povstalci na východě Ukrajiny si říkají federalisté a žádní separatisté. Oni ani nechtějí připojit k Rusku,neboť ví, že o ně Putin nestojí. Ale chtějí být nezávislí na fašistech ze Lvova a západu Ukrajiny, kteří na Majdanu za pomoci západních centrál uzurpovali moc. A to by bral i Putin, protože potom by se Ukrajina stala neutrální a NATO by se nemohlo tak snadno roztahovat k ruským hranicím.
    Naše žumpy se chytají každé blbosti, kterou fabrikuje tzv. tajná ukrajinská služba, která si vymýšlí takové kraviny, jako že 200 lidí Rusové zabijí, aby měli důvod ke vstupu na Ukrajinu, nebo nutí Židy k registraci, rekvírují majetek Romům a v Kyjevě dělaný průzkum odhalil, že v Doněcku nechtějí federaci,nebo mají odposlech, že zajmutí špionů OBSE řídili Rusové (proč tedy tu skupini nevarovali??¨)atd atd.. Člověk se jenom diví, že jsou ještě u nás někteří retardovaní jedinci, kteří jim na ty kraviny skáčí!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit