Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta oblast odkud ty felcary vyhnali totozna s tou kde se tak stastne prevratil nakladak s vodeckou ? Doktori , jak znamo chlastaji i cisty lih . Pak by to bylo celkem jasne a logicke , to vyhnani z takoveho raje . Mam dojem ze tamni uz dost sejri ta komis odnekud zhury . To bude asi taky dost zizniva pohroma . Na co se delit o zivotni stesti .
  • Pluk. Strelkov prohlásil, že humanitární pomoc Donbasu, která se v Rusku vybrala, byla z velké části rozkradena podvodnými „ asistenčními nadacemi „ , anebo příjezdu této pomoci do Donbasu zabránila „ banda zrádců „, v jejímž čele stojí důstojník GRU Vladislav Surkov *1964, Putinova „ Šedá eminence „ / Putinův Rasputin,

    Girkin prohlásil, že jeho úkolem je tuto kremelskou bandu odhalit ( Girkin proto vyzval, aby lidé neposílali peníze na podporu Donbasu na účty těchto nadací, ale jen přes církev
  • A přesně takto bychom potřebovali vykázat tady ze země Šabatovou.Pseudoochránkyni lidských práv.Odmítám uvěřit že toto může být myšlení někoho, kdo žije tady a zná poměry.Divadelním a jarmarečním způsobem se zastávat přivandrovalců z Afriky kteří k nám vnikli neprávem bez dokladů a v rozporu se zákonem?Požadovat pro ně komfort který nemají n i k d e na světě?To muže hrát jen někdo, kdo se chce zviditelnit.Za každou cenu.A poštvat na nás dokonce OSN.Sice nyní bezvýznamnou smečku křiklounů, ale v principu na nás jakože celosvětově veřejně žalovat a bonzovat nesmysly.Prostě hnůj.
  • Udělali dobře. Chrání si svoje a k tomu žádné humanitární neziskovky s podezřelými aktivitami za rouškou tzv. pomoci nepotřebují.
  • dobrá práce Novorosiijci, banderovský mastičkáři tam nemají co dělat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit