Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak copak to Kreml zas vymýšlí - na Twitteru se objevila fotka Izraelského pasu pro Strelkova/Girkina. Chtějí mu pomoct a dostat do bezpečí, nebo ho zveřejněním chtějí zdiskreditovat (když opusti Slavjansk, který se měl podle plánů Kremlu stát ukrajinským Stalingradem)?
    https://twitter.com/Truth_Seeker_11/status/485781935483281408/photo/1

    Přitom z Ruska míří další "humanitární pomoc" do doněcké oblasti. Starší tanky T64, které má ve výzbroji UA armáda (aby se mohlo tvrdit, že jde o kořist). Za poslední tři dny jich přes hranici poslali k separatistům už asi 10.
    http://vk.com/video237337705_169024580
  • Neexistuje inteligentní komunista; důkazů je zde dostatek!
    • Zato pravicových blbů sem píše dost.
  • Komunismus a nacismus jedno jest!
    • Kozomrd a Tečka jedno jest!
      • Kozomrd je komunista a Tečka nacista?
        • Nejsi komunista ani nacista. Spíš jenom nešťastna hříčka přírody, co si tady vyplňuje svůj prázdný život vkládáním velmi slabých příspěvků do diskuzí, jako placený provokatér zasíráš diskuze. Tečka.
  • Dnes odpoledne nám kvílivé hlasy sirén nebudou varovat před nebezpečím ale připomenou 25 let úspěchů kapitalismu v ČR.
  • Hitler byl vudcem nacionalistu.Měl odpor k fyzické práci, vůči sociálním demokratum pocitoval odpor ale dokázal to tlumit ve straně NSDP do které vstoupil z duvodu dostat se k moci , zjistil si příčiny oblíbenosti této strany a hrál na její strunu.Nenáviděl Slovany o Česku a Rusku se vyjádřil že musejí být vymazání z mapy. Nikdy nesympatizoval s Německou dělnickou stranou ale viděl v ní jen přímou činnost ke své politické karieře. Sám se prohlášoval sociálním nacionalistou nikoli sociálním demokratem dělnické třídy.
    • A voni četli bibli "nacistů" Mein Kampf ? Tam A.H. sám vlastní rukou napsal (a poté ještě několikrát zopakoval), že ten NEJVĚTŠÍ nepřítel a zlo pro Německo je FRANCIE ! Znovu, pro ty nechápavější - nikam nevstoupil, ale spoluzakládal NSDAP na původní platformě strany DAP ! S DAP sice nesypatizoval, ale zato do ní dobrovolně vstoupil a byl tam velice aktivní !? V dělnické straně - proč ? Že by byla pravicová, to snad ne ! A proč tady vysvětlujou takovou stupiditu, že A.H. nebyl "sociálním demokratem dělnické třídy" ?! To snad je jasné i "studentovi" oboru zedník, který v dějepise nespal, ne ? *7*
    • Hitler byl příznivcem spolku nacionalistu ale byl to jen spolek, nebyla to strana která by ho dostala k moci tak vstoupil do nejsilnější strany NSDP ve které viděl svou politickou karieru ale ve skutečnosti to byl nacionalista a razil sociální nacionalismus čili vše pro nacionalisty. Hitler byl sociální nacionalista tohle je jeho identita.
      • NSDAP - Nazionalsozialistische Deutsche Arbeitspartei = Narodne socialisticka Nemecka strana delniku. Puvodne Deutsche Arbeitspartei, zalozena 1919, na NSDAP se prejmenovala v roce 1920, Hitler byl v jejim cele od roku 1920.
      • Hitler byl prostě nacistický socialista .Neboli nacionální socialista což se rovná nacismu .Je to německá forma fašismu vytvořená Hitlerem a představiteli německého imperialismu.
        • A jak se, prosím pěkně, přesně vědecky, nazývá ruská forma fašismu vytvořená imperiálním samovládcem Vladimirem Vladimirovičem?
      • Snad "národní (necionální) socialista" ne !? Máte v tom trochu hokej, vážený ... *1*
        • opravuji: nacionální
    • Zase lžeš, komunisto!
      • Kozomrde, čtyři body, ty jsi borec.
  • Jaká to náhoda. Před vstupem USA do první světové války si v USA vytvořili tzv. Národní gardu ( http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/141260 ) coby modernizovanou milici USA ( Jak vidno komunisté se v milicích zřejmě opičili po vzoru USA obdobně jako v rozjásaných budovatelských obrázcích- viz poválečné plátky s názvem " Our Ammerica"). Tyto složky vláda USA nasazovala všude, kde potřebovala "umravnit" neuvědomělé občany. O tzv. "lidských právech" v USA z historie je mnoho příkladů. Např. zastřelení 4 studentů v Kentu v roce 1970, při bouřích v USA proti agresi USA v Kambodži. Kdo jiný tam fungoval, než tzv. Národní garda USA.
    Kyjevští patolízalové honem po masakrech na Majdanu posbírali tvrdé jádro ze západoukrajinských fanatiků a zformovali co jiného než Národní gardy. Inu s USA na věčné časy a nikdy jinak. Cituji: Nacistické Národní gardy, které se zformovaly z majdanských vrahů ( http://www.stalo-se.cz/?p=18869 ), ( http://zpravy.idnes.cz/ukrajinsky-parlament-schvalil-vznik-narodni-gardy-f87-/zahranicni.aspx?c=A140313_130317_zahranicni_im ) nyní vraždí ve velkém ve svobodných lidových republikách na bývalé Ukrajině.
    A my nemůžeme zůstat pozadu. V druhé polovině roku 2014 by se mělo uskutečnit s Národní gardou USA společné cvičení „Ghost Hunters“ s českou brigádou průzkumu a elektronického boje ( http://www.acr.army.cz/informacni-servis/ zpravodajstvi/narodni-garda-usa-planuje-spolecne-cviceni-s-ceskou-brigadou-pruzkumu-a-elektronickeho-boje-89163/).
    Sedli jsme po roce 89 opravdu do toho správného vlaku a nyní máme opravdu ty správné spojence.
    • Zasraní Američani, co? Je to hnus že se do Evropy srali za první a hlavně za druhé světové. A ještě nám pak štvavě vysílali svůj Hlas a Svobodnou. No fuj! mohli jsme si tu bez nich krásně hnít v trochu zatuchlém, ale pohodlném, socíčku. Nebo ještě lépe dnes žít ve sjednocené evropě a pěkně německy šprechtit. Z rádia bychom poslouchali zpráva o nekonečných bojích se sovětskou armádou kdesi za Uralem, ale nás by se to netýkalo ... Takhle místo toho otročíme na ropných polích, která nám USÁci ukradli (oni kvůli ničemu jinému přece nebojují) a my nemáme ani na ten obyčejnej počítač abychom si postěžovali na internetu *5*
      • Kozomrde, je to marný, už jseš úplně provařenej.
        • Všude si dáváš čtyři body. Jseš dobrej.
  • Ukrajinu udržíme, i kdybychom ji měli vyvraždit do posledního obyvatele. Naše mírumilovné oddíly NATO a oddíly blackwater podporované instruktory CIA budou hájit demokracii i kdyby poslední ukrajinec chc..ípl hladem a zimou. Rusové ji nedostanou....
    • a Tečka.......
  • Pravičáku, přestaň už konečně cvokařit s tím tapetováním. Tak ještě jednou:
    Fašistický a ve své krajní podobě nacistický režim může být jedině Pravicový. Hitlerova partai se nazývala NSDAP (Nationalsozialistische deutsche Arbeiterpartei - Národní Pravicová německá strana). Chceš snad tvrdit, že národní pravicová strana může být "neutrální"? To by se neodvážil ani Parteigenosse (pravičák) Goebbels, neblahé paměti. První obětí této zvlčilé pravicové strany byli komunisté které zatýkali a houfně deportovali do koncentračních táborů, chceš snad blbe tvrdit že levicová strana vraždí komunisty?
    Válečná fronta se naší zemi skutečně vyhnula a po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko. Bylo toho tolik, že to vystačilo lotrům na 23 let zlodějny nesmírného plýtvání, tradiční lehký průmysl byl omezen na úkor těžkého průmyslu, který vyráběl železo pro mírové zbraně zbraně k udržení světového míru. A také jsme financovali kdejaké pravicové teroristické bandy po celém světě bojující proti svobodě a demokracii. Ještě po zániku komunismu v r. 1989 zbylo dost na to, aby si to pravičáci zabalení do modrého a oranžového hermelínu mohli "rozprivatizovat", správně "znárodnit" pro sebe.

    Ale největší škody, které pravičáci napáchali představuje zničení úcty k tradičním lidským hodnotám vytvářeným v naší zemi po staletí a především zničení tradiční morálky a její nahrazení zvyklostmi germánských nájezdníků, jejichž svět spočíval ve vyvolávání válek.

    Přesto že jsme na dně a můžeme si dovolit to, o čem se nám za komunismu ani nesnilo jedovaté potraviny, kupovat nepotřebné chujoviny které nás dostanou k exekuci, další bydlení je pak pod mostem!!. Jenomže člověk nemůže mít všechno co vidí. Nyní převládá nabídka svinstev nad poptávkou po kvalitních potravinách, zatímco za komunismu byl všeho dostatek, a bylo to kvalitní. Ani důchodci na tom nejsou až tak špatně, ale někteří se musí stěhovat pod mosty. A pokud se jim zdá bydlení drahé, tak se musejí ze své jak říkal Havel králikárny přestěhovat do menšího bytu, nejlépe sklepního., jako je to běžné na západ od nás. Pokud po r. 89 někdo něco prošustroval, tak to byli noví pravičáci. Proto se lidem stýská pro spravedlivém systému který kdysi byl a o který jsme svou hloupostí přišli,
    • Už jsi hlupáku viděl aby levicová strana vraždila komunisty a internovala je v lágrech?Doplň si vzdělání troubo!! *15* *2* *1*
      • 1) Nevím, kdo je u tebe hlupák a trouba, blbečku - blábolisto. A komu drze tykáš - nejsem nějaký tvůj kámoš na tvé (pod)úrovni. 2) Věc není o vzdělání, ale o kvalitě znalostí a vědomostí - dneska bohužel studuje VŠ téměř kdekdo a podle toho to taky vypadá. 3) Ano, a téměř všechny strany marx-leninského typu ! Jen např.: tuzemský proces se zločineckou klikou Slánského. Takže, na základě svých ostudných neznalostí běž vrátit diplom (pokud teda nějaký máš ?) a začni studovat znova - ale poctivě, ať něco znáš a víš ...
      • Viděl jsem, jak se komunisti vraždili navzájem, a komouší jsou snad podle tebe levicová strana, ne?
        • Blbý Tečko, můžeš krást nicky, i kdyby ses p o s r a l, tak se za kradený nick neschováš.
    • Hm, tak to se hodně mýlíte, pokud vím, tak NSDAP není žádná Vámi uváděná "Národní německá pravicová strana" (!?), ale Národně s o c i a l i s t i c k á německá strana práce (Nazional Socialistische Deutsche Arbeit Partei). To asi bez skutečné znalosti věci používáte nějaký blbý "strojový" překlad do češtiny - odněkud z Googlu, či co, že ... A jen drobný exkurs do historie: tato strana (NSDAP) přímo navázala na ideovou předchůdkyni DAP (Německá strana práce neb Německá dělnická strana), která byla personálně i názorově velmi "proletářská" a levicová. Ono totiž existoval současně vedle sebe socialismus nacionální (v Německu) či korporátní (v Itálii) a internacionální (v SSSR), víte ? Znáte (dle Vašeho "zasvěceného" výkladu výše) "levicový" nebo socialistický fašismus či nacismus ? Trošku si ty věci prostudujte, než račnete "rozumovat" - máte poněkud mezery ve svých znalostech ... *2*
      • Typické, jak to německy napíše dobře a do češtiny přeloží úplně něco jiného.

        Jojo, německý národní socialismus nám přineslsamé (asi tedy pravicové) sociální výhody - školky a jesle, odborářské rekreace, závodní jídelny ...
        • ... budu pokračovat: údernické hnutí, železné neděle a sběr čehokoliv, bonzácké klima ve společnosti, lidový soud. A potom, záhy po válce, přišel internacionální socialismus (z východu, SSSR), volně navázal na ten nacionální a byl téměř zcela kompatibilní. Na základě poznání jsem dospěl k jednoduché definici: černý (hnědý) = rudý, v podstatě. Rozdíl je jen v tom, že jeden byl poražen a druhý vyhrál .... *7*
          • Snad jediný podstatný rozdíl byl, že nacionální socialismus toleroval soukromé vlastnictví výrobních prostředků, ale s přísnou státní kontrolou!

            A takoví fašisti jsou oproti těmhle dvěma ideologiím úplně v pohodě ...
            • A to je pravda. Ale vysvětlujte to některým zdejším "znalcům". To je bohužel jen ztráta času ... *3*
      • Žijete v omylu , Hitler nebyl socialista i když byl ve straně NSDP , do této strany vstoupil pouze z duvodu své kariery.Toužil po moci která se mu nedostávala , věděl že tato strana je velice silná a oblíbená mezi dělnickou třídu a právě v ní viděl jak se dostát k moci.Sám to o sobě řekl .Hitler byl nacionalista celou svou duši proto byl ze strany vyloučený ale později se tam vlivem svých přátel opět dostal ovšem strana NSDAP už přestávala být funkční v puvodní podobě. Mužete to dohlédat v literatuře.
        • Nikoliv, pokud tedy vše, co jsem přečetl, nepsali úplní neználci. Hitler byl původně členem DAP a NSDAP spoluzakládal - a ne "do ní vstoupil", to je špatně. Ani jedna z uvedených stran nebyla zpočátku nijak "silná". Jen na okraj - poctivě si přečtěte Mein Kampf nebo knihu A.H. - Cesta k moci (Konrad Heiden), literatury je dostatek. Bohužel máte pouze dost povrchní znalosti !
          • Strana NSDAP byla založená v 1919 v tomto roce byl doporučen aby vstoupil do ty strany což i udělal. Od 1933-1945 byl v čele této strany kdy i zavedl v Německu nacistickou totalitu .
          • Doporučují vám přečíst Vznik a pád Třetí říše a budete mít jasno.
            • Děkuji, myslíte knihu od W.Shrirera ? Tu jsem četl. Dobrá publikace, ale popisuje celkem dlouhou a složitou epochu dějin na cca 250 stranách - a to je moc malý prostor. Jen říkám, že je třeba si pročíst mnohem větší "hromádku" různých publikací, od více autorů různorodých názorů a myšlení. Až potom si můžete udělat nějaký svůj úsudek, který snad bude mít tzv. hlavu i patu ... *3*
      • To je všechno jen slovíčkaření, jaký použijeme NÁZEV pro nějaké jednání nebo činnost, je důležité popsat obsah jednání a hlavně kdo je konkrétním SUBJEKTEM těch událostí. A dočkáme se velmi nepříjemných odhalení. Jestli si to říká levice nebo pravice, to je zcela irelevantní. Nakonec už Ortega y Gasset prohlásil, že dělení na pravici a levici je cesta do politického kreténismu.
        • PS: Co se vydává za "levici", o tom si můžeme udělat obrázek podle naší sociální demokracie. Jakou politiku dělají Sobotkové a Zaorálkové.
  • Rusko vyhraje nad západem , už ted vyhrává .Západ začíná chápat že Rusko je nejen velmoc ale i silná konkurence kterou nelze ničím oslabit a porazit.Rusko nikdy nebude spojencem západu , zustane vždy nezávisle a v tom je jeho síla.
    • Rusko není nepřítelem západu, ale je skutečně neporazitelné a nenechá si nic diktovat a v ničem západu nebude ustupovat. Jenom chce, aby byl všude mír a aby se pracujícímu lidu vedlo dobře a důstojným životem.
      Proletáři - spojte se. Vám patří veškerá moc ! nenechte se okrádat burousty. Pryč s imperialismem a církví !
  • Náš Vůdce Putin tuto válku vihraje. A eště mnohé další! Čest!
    • Kozomrde! Osm bodů! Jsi génius!
    • I když si zde nějaký pravičák hraje na komunistu,tak má pravdu,Protože Putin bude válčit pomocí uzavírání produktovodů a ukončení hospodářské výměny zboží s EU.Takže EU bude chybět ropa a plyn.Protože nebude moci do Ruska nic vyvážet,tak stoupne nezaměstnanost v EU.Obojí jmenované zajistí EU úspěšný sešup ,zemí EU,do státního bankrotu.Jakmile Rusko přestane nakupovat auta v EU,tak první co dotlačí vládnoucí banda do státního bankrotu bude kdysi česká automobilka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit