Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vybavuje se mně Švejk v hospodě a agent v roli Filipovský.Také se mně vybavují leta 50tá, kdy naplno jely rušičky západního vysílání. A tím si ale myslím, že v dnešní době si lidé informace najdou i kdyby jste zavřeli ještě další weby. Je to účinné  asi jako ty rušičky, ale zároveň to bude medvědí služba. Mít strach je zbabělé, ale když nejsou protiargumenty , tak to asi dobře poslouží současné propagandě. 

  • Kdo určuje, že je to dezinformace ? Biden ?Je to web provozovaný na území Ruska a jako takový si v Rusku může psát, co chce. Jak by se vám líbilo, kdyby někdo mazal vaše weby ? A teď do mně !

    • alicia1

      Co do tebe, pivo?

  • Tak jsem se podíval na ruské konvoje mířící na Kijev, je zájímavé že jeden ze snímku má zelené stromy, asi tam již mají jaro . Případně natřeli stomy nazeleno. Další snímky jsou také zajímavé. Stačí se podívat na Google. Snad jej nevymažou jako dezinformaci.

  • mun.go

    Jenom šest? Obávám se, že jich je zablokovaných mnohem víc. Národní centrum kybernetických operací (NCKO) žádá operátory o zablokování celkem 22 webů: 

    Ac24.cz, aeronet.cz, Ceskobezcenzury.cz, cz.sputniknews.com, Cz24.news, Czechfreepress.cz, Eurabia.cz, Exanpro.cz, Infokuryr.cz, narodninoviny.cz, Novarepublika.cz, Nwoo.org, Pravyprostor.cz, Protiproud.cz, Prvnizpravy.cz, rukojmi.cz, Skrytapravda.cz, Slovanskenebe.com, Svobodnenoviny.eu, Svobodny-vysilac.cz, Voxpopuliblog.cz, Zvedavec.org ...

  • Někoho někdo dezinformuje zleva,druhého zprava takže vypneme web.A ČT jede dál a "stopro pravdivě" !

  • Demokracie chlapci není anarchie. Všechno má své hranice.

    Aby to zdejší intelektuálové pochopily, tak si dáme nějakou analogii.

    Jak by se vám líbilo, kdyby někdo denně stál pod vaším oknem a vyřvával, že jste to nejhorší a zasloužíte si jenom to nejhorší. Rozdával všem kolemjdoucím letáčky s "důkazy" že jste znásilnili svou sestru, zabili dítě a kradete v práci. Postupně to začne lidi nahlodávat a začne se tam scházet víc lidí. A budou schromažďovat další špínu.

    Jsem si jistý, že byste to nechali být, jelikož má samozřejmě každý právo na svůj názor a může si volně říkat co chce bez omezení, že?

    Zakročit samozřejmě nemůžete, jelikož by to bylo proti svobodě slova.

    • mun.go

      ... pochopili ...

      Jak by se vám líbilo, kdyby pod vaším oknem byly houfy vojáků NATO a jejich jaderné zbraně? Okna Ruska vedou na Ukrajinu.

      Po 2. světové válce zůstaly USA v západním Německu a Rusko v Německu východním. Z Rakouska za slib neutrality odešly všechny okupační jednotky. USA iniciovaly vytvoření obranného paktu NATO (tehdy ještě byl obranný). Během doby ledy studené války tály, Německo se sjednotilo, Rusko z Německa odešlo - USA zůstaly. Varšavská smlouva byla rozpuštěna - NATO nejenže zůstalo, ale rozšiřuje se stále dál a dál na východ a svým skutečným jednáním ne vždy naplňuje zakládací dokument: "Smluvní strany se zavazují, jak je uvedeno v Chartě OSN, urovnávat veškeré mezinárodní spory, v nichž mohou být účastny, mírovými prostředky tak, aby nebyl ohrožen mezinárodní mír, bezpečnost a spravedlnost, a zdržet se ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly jakýmkoli způsobem neslučitelným s cíli OSN."

      Je umístění základen a jaderných zbraní pod vaším oknem hrozba silou? Ještě v prosinci loňského roku stačilo potvrdit, že Ukrajina nikdy nebude členem NATO.

      • Líbilo by se mi to daleko víc než houfy ruských vojáků a jejich jaderné zbaně. Jako třeba, že teď budou v Bělorusku. Jestli narážíte na to, že po přijetí ukrajiny do nato by tam hned vyrostla nukleární raketová základna, tak to je dost scestná myšlenka, není žádný dobrý důvod ji tam umysťovat a ukrajinci žádné svoje atomovky nemají. Stejně jako nerostly jenom tak jinde v evropě, kde atomové zbraně neměli ani předtím.

        Navíc to s kým se ukrajina rozhodne spolupracovat je jejich věc, není žádný dobrý důvod aby se jim do toho rusko silou vměšovalo.

        To že němci se rozhodli s američany spolupracovat je jejich věc asi proti tomu nic nemají. To spojenci prostě dělají.

        Kdyby to v prosinci potvrdili, tak je tam invaze už v Lednu. Jejich vojenské spojenectví se západem je spíš ta menší věc ikdyž chápu, že na tuhle notu to Rusko hodně hraje, jelikož strach se prodává líp než vysávání zdrojů cizí země.

        Rusko se prostě neosvědčilo jako dobrý partner v ničem, tak se k němu otočili zády


        • mun.go

          Dne 19. února 2022 president Zelenský na bezpečnostní konferenci v Mnichově prohlašuje, že Ukrajina zvažuje odstoupit od smlouvy o nešíření jaderných zbraní - že by uvažoval o možnosti získat jaderné zbraně?

          Ukrajina má Záporožskou jadernou elektrárnu (+ tři další lokality) a  někteří tamější fanatici  je považují za vhodný nástroj proti Rusku. 

          Černobyl - ten už naštěstí ruští vojáci zajistili.

          ---

          "Kdyby to v prosinci potvrdili, tak je tam invaze už v Lednu."

          Putin neporušuje podepsané smlouvy.  O politicích USA to nelze tak jednoznačně tvrdit.

          • mun.go

            --- edit---

            Pravda, fanatici by získali jen špinavou bombu - ale je to bomba ...

            • Všichni ví, že rusům nemůžou věřit ani dobrý den. O tom se všichni už několikrát přesvědčili. A nikdo nemá čas furt dokola vyvracet tyhle ho*na, tak je snažší a účinejší to zablokovat a polykače ho*en inorovat, stejně jako tebe

  • Když je demokracie v ohrožení lze použít jakékoliv prostředky!

  • S dovolením, měl bych tu taky jednu "dezinformaci" prý tajné emerycké biologické laboratoře na Ukrajině. 😯 https://m.vk.com/wall-78071920_38328

    zatracené teroristické Rusko. Ničí chudákům mírumilovným Američanům jejich experimentální místa. ti Rusové snad chtějí, abychom na světě byli všichni zdraví bez Covidu a jiných demogratyckých "vymožeností".....hanba Rusku.....je čas na bloknutí "dezinformací" 😉

  • Já sice ty weby nesleduju a nikdy nesledoval, ale jsem opravdu rád že je náš demogratycký systém zablokoval, PROTOŽE KONEČNĚ VÍME CO SI MÁME SPRÁVNĚ MYSLET. 😯 Tak je to správné soudruzi, tak to má byt......nepřátelskou dezinformační propagandu zcenzurovat a pěkně ovčanům nalajnovat CO A JAK SI MAJÍ MYSLET. Přes naši ves cizí agent neprojde.....😀

    • Jak se vůbec může někdo, kdo vyřadil všechny "dezinformačni" stranky a vyhrožuje zavřenim za odpadlický názor,ohánět nějakou demokracii, mi neni jasné.  Všechno je postavené na hlavu. Jisty Georg Orwell to dávno předvidal, když psal, že "Mir je válka, svoboda je otroctvi a v nevědomost je sila"!

    • Demokracii si rozvracet nedáme. Jsme v nerozborném přátelství s EU a USA. Kráčíme neochvějně ke světlým zítřkům. NATO - záruka míru. S EU na věčné časy a nikdy jinak. Podvratné živly, které rozbíjí demokracii zničíme. Atd. Kde já už tohle slyšela....

      • Proč mám občanku, když mi říkají co si mám myslet. To už mi rovnou můžete vytetovat číslo. Není nad svobodu a slova tím tuplem.

        • alicia1

          Moc se s tou obcankou nechlub, mohlo byse stat, ze by nekdo mohl zjistit, zes ji dostal i presto, ze to lekari nedoporucovali. Moskva je "svobody" plna, zajed si tam a privez ji aspon kybl a prodavej na trhu.

          • Pokud budou o moci takový neomarxisti jako ty tak jsem si jistý , že to s vámi nebude lehké. Dneska nemáš nic ve schránce???  To je divné!!

            • Nic neschvaluji, k válce se nevyjadřuji. Jestli je někdo Rudý nok, tak jste to vy, udavači.

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                "Nic neschvaluji, k válce se nevyjadřuji".

                Jak bys take mohla, kdyz sam valecny zlocinec Vladimir Adolfovitsch rekl jasne, ze je to jen 'Specialni Vojenska Operace' na vylepseni sousedskych vztahu mezi dvema zememi, ze? To prece neni zadna valka, jenom bratrska pomoc jakou v r. 1968 poskytnul Breznev Czeskoslovensku. Jak byse ti libilo, kdybych ti o pulnoci se sekerou v ruce vpadnul do baraku, podpalil ti ho a rikal ti, ze jsem te prisel zachranit, kremlobotko?

    • mun.go

      Myslet si můžete cokoliv - to ještě (prozatím) nikdo nekontroluje. 

      A rovněž na veřejnosti můžete vyslovovat jakékoliv názory - pokud ovšem budou v souladu se zahraničně-politickými zájmy aktuální vlády.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit