Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vydirani odborove mafie se nelibi vetsine naroda. Jediny vysledek tupe akce levicaku je to, ze vetsina lidi ted povazuje lekare za darebaky, chrapouny a vyderace... *1* *1* *1*
  • Není divu,že se bývalá ministrině zdravotnictví k tomuto kroku nepřipojí,neboť má i ona díl viny na stavu zdravotnictví počas jejího ministrování - mluví jménem ČASu-členky této organizace s tímto souhlasí?Kde a kdy budou zlikvidovány tisíce dávek proti chřipce,které jsme si my "hlupáci,kteří se nenechali očkovat a oblbovat,a to je jenom špička ledovce.
    Nechť mluví sama za sebe,nebo mluví za Šnajdra,který ji tak vehementně pomáhal
  • Paní exministrině by ráda zase vládla lékařům a nechápe, že jenom loutka v něčích rukou. Předsedkyně odborového svazu vysokoškolských pracovníků ve zdravotnictví má daleko větší rozhled a chápe situaci v celém kontextu. Nekřičí doktoři jsou zlí a my kvůli nim přijdem o práci. Někdo řekl za nás pravdu, proč ho nepodpořit? Co mohu ztratit, práce mi zůstane, když zůstanou doktoři a můžemi být i přidáno. Stačí používat vlastní mozek.
  • Koukám,že sestry mají více rozumu,než část doktorů.
  • Ani se nedivím jejich "oddanosti" vládě a prezidentovi ,mají-li takové mluvčí .Jen si říkám :kolik zdravotních sester již odešlo , aniž by na to předem upozornily a aniž by se snažily v zájmu zdravotnictví vyvýjet tlak na změny . Nebylo jich náhodou víc než 3800?
  • Je vidět,že sestry mají víc rozumu i když jsou v horší sociální situaci,než lékaři.Odpovědnost za lidské životy mají podobnou jako lékaři.Držím jim palce.Především ony by měly mít dorovnány mzdy.Projevily větší zodpovědnost.LOK by se měl aspoň zastydět.
    • Rád bych se k Vám připojil,ale viděl jsem jejich tiskovku pod taktovkou bakaláře Šnajdra a dělalo na mě dojem jako prohlášení dělníků z ČKD po okupaci v r.1968...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit