Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Web finance pravil že češi bohatnou, průměr příjmů se zvýšil, to znamená, že si ve sněmovně a ve vládě mohutně přidali! Už mají i na kokain což budou vydávat za běžný benefit který jim přeci patří nikoliv v malém množství!

  • Je sranda, že nezjistili poslance, který tam byl, ale zároveň vědí, že se nedopustil trestného činu, protože prý měl jen malé množství. Vysvětlí mně někdo, jak mohou vědět, kolik toho u sebe měl, když nevědí o koho jde?

    Zas jen další lži a manipulace? 

  • KIMCID

    STAN njn

  • To tam má nutela pro toho zeleného somráka...

  • Paradoxně bude policie vyšetřovat kdo tu 1,5 roku starou záležitost vykecal a ne, kdo šňupal...

  • Ani se nedivím. Většina politiků jsou loutky ať už oligarchie a nadnárodních korporací, Aspen institute, samozřejmě Bruselu, Berlína a Washingtonu. Konají s vědomím, že je to proti zájmům vlastní země a spoluobčanů. Aby ten hnus ze své činnosti zrádců a zaprodanců cizích zájmů nějak překousli, jsou jednak velmi dobře zaplaceni a někteří ještě budou brát drogy. Ještě mnohem, mnohem horší to bude na Ukrajině. Tam bude pod drogami permanentně celý establischment, včetně Zelenského aby vydrželi ten tlak ze západu na pokračování války a zabíjení ve zbytečné válce západu proti svým ruským bratrům.  

  • Za běžných okolností se seberou otisky  -  protože je to pořádná nálož a udělá se porovnání s přítomnými. Nebo se prostě četnictvo zeptá. Práce výhradně pro BIS. Ne ti se zabývají kravinami jako:

    "Dezinformace měla za cíl využít nastolený narativ pro potřeby interní ruské propagandy a sekundárně směřovala k podkopání přesvědčení obyvatel Česka o jednotné podpoře Ukrajiny a ...." 

    Tento koncert hlouposti vykřikoval Koudelka.Když odhalili ruské dezinformační "agenty". Takto žijeme v naší maličké republice.

  • No vždyť to tam také tak vypadá. Tihle panáčci a panenky nemohou být zdravé mysli. 

    • tak je známo Jindřichu, že kokain je alkaloidem s povzbudivými účinky, tzn. čistě analyticky se musíte orientovat ve sněmovně pouze a jen na skupinu HUMANOIDŮ s potenciálem fidelovských projevů... normální, ničím nepovzbuzený smrtelník, není schopen žvanit tak, aby překonal v délce žvanění i tuhle legendu světového levicového diktátu. Na Kubě se jen nešňupalo, ale hulil hašiš..
      Navíc podíváme-li se na bizáár, který představuje historicky japonská společnost... běžný Japonec se tam propracuje k smrti, tohle by taky nezvládl bez nějaké opory. Protože díky špatné důchodové reformě, a tady bych chtěl odkázat znovu Ondru Havelku na data ze soc. systému země vycházejícího slunce, a určitě i nízké efektivitě práce, tam běžný Japonec pracuje klidně až do 80 let. Klidně stojí o holi u šinkanzenu a směruje cestující, jinak by prostě z toho důchodu nevyžil.. :)  To na margo plísnění Mariana Jurečky.. tohle jde už za vládami Topolánka, Paroubka, Sobotky apod. Marian jen hasí, co tihle zanedbali a měli už dávno řešit - důchodovou reformou, ale i reformou daňové správy, kterou dále pak ještě zaplevelil daňovými výjimkami Mirda Kalousek, který si dnes otevírá hubu, netuší nikdo z ekonomů a sociologů určitě proč..
      Pak tam máme ještě další anomálie jako dlouhodobé celosvětové prvenství v žebříčku výskytu rakoviny žaludku, což souvisí s národními pokrmy a kulturou Japonců. Oni prostě rádi vše syrové - hovězí, vajíčka, rybí maso a nějak je netrápí, že právě tahle skladba tepelně nezpracovaných tovarů je na tom 1. místě dlouhodobě drží..
      Pak je tam ještě spousta dalších věcí, které odkazují na prudký intelekt vyslanců téhle země (při nácviku odchytu opičáka v zoo, úplně reálně toho opičáka představuje živočichář, zbytek kolokvia ho pak loví,  pak ty jejich nahé reality shows, což už teda proniká i nějakým způsobem tady, Japončíci jsou prostě vtipní, akorát to, tvrdím, nepatří do naší parlamentní demokracie a raději ani do kultury), ale už asi tušíme, že v Japonsku se teda šňupe, nehulí..

      • Na Ukrajině je jednotná hranice pro odchod do důchodu muži v 60, ženy v 55.

      • mun.go

        Takže váš návrh důchodové reformy je prodloužit odchod do důchodu na hranici 80 let? Nebo jak to myslíte, Rejdime?

      • No on přijel tuhle pozdravit do Prahy své štědré sponzory malý zelený. Nepotvrzeně se traduje, že si čas od času pořádně šlehne. Protože jinak by  Evropu nevtahoval do svých problémů. Těch co si sám vykoledoval. Těch za které si může sám svojí trvalou podlézavostí do Ameriky.

  • tohle se nemuselo ani medializovat. Voliči tak nějak dlouhodobě tuší. Ochranka k tomu měla dát pouze vzkaz : prosíme zástupce opozice, hlavně ty ze země vycházejícího slunce, aby si své svršky a propriety nezbytné pro jejich denní i noční výkon funkce poslance odkládali v šatně nebo skříňce. Udělejte jim tam boxy jako mají děcka na papuče ve škole, hned vedle jednací místnosti, Tomio jim ten klíček zavěsí na gumu, dají si to na krk, aby se to zase někde nezačalo válet a mohli si to zamykat. Tohle je marginálie, důkaz ani nikdo nepotřeboval, všichni se orientujeme, kdo máme rozum..

    • Nejraději usedám na ho.na o tělesné teplotě. Kde se budete nacházet dnes odpoledne ?

    • Proč myslíte, že jenom jedné části opozice? Na Vás ti ostatní působí, jako psychicky vyrovnaní? Nebo skalní koaliční opora? 

      • "Proč myslíte, že...?" Vy si, pane Jindřichu, myslíte, že pan Rejdim myslí? Zatím se tady prezentoval jen papouškováním a nepřesným kopírováním výroků jiných "expertů" jeho krevní skupiny.

        • ty jsi fantasticky otočil.. :D  přesně kopíruješ trend téhle doby - 35% jedinců si přeje návrat totality. kdo koupil tebe z té skupiny východních mystiků.. ber to jako glosu, nehodlám diskutovat s malostí..

          • mimochodem, co ti brání taky číst?? 😂  všichni čerpáme z knih, ale už bys měl začít...

            • mun.go

              Stačí dát odkaz - netřeba kopírovat celé kapitoly.

            • Asi jste četl Pět knih Mojžíšových ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit