Šikana, 'bonzování' a pláč. Práce v Amazonu je prý peklo
-
Já jsem často šikanována od vedoucích, jenže prostě problém je, že nad tím ostatní zavírají oči. Nikdo mi nevěří a já jsem se rozhodla už proti tomu začít bojovat. Chci to dokázat, a proto bych chtěla nějakým způsobem k nám do práce instalovat skryté kamery. Nemáte s tím prosím někdo náhodou zkušenost?
-
-
Tohle je problém, který máte pravdu, že se těžko dokazuje, pokud k tomu opravdu nemáte věcný důkaz. Skrytá kamera bude dobrá volba. Když jsem já hledala skrytou kameru, tak jsem našla přímo obchode se špionážní technikou, kde se na to specializují.
-
-
Na kolik může taková skrytá kamera přijít? Je to hodně drahá záležitost nebo ne?
-
-
No ona ta nabídka je opravdu dost velká a můžete koupit i mini zabudované skryté kamery. Zkuste se podívat tady https://www.spyexpert.cz/104-minikamery-zabudovane Můžete si tak vybrat třeba i hodinky se skrytou kameru, které budete mít stále na ruce a budete tak moci natáčet kdekoliv.
-
-
-
-
Číst o šikaně a nepříznivých podmínkách v některých firmách, jako je popisováno v článku, je alarmující. Každý zaměstnavatel by měl zajistit důstojné pracovní podmínky, kde se zaměstnanci cítí respektováni. Pokud zažíváte podobné prostředí a přemýšlíte o změně, doporučuji navštívit https://www.hitprace.cz/prace/. Na tomto portálu najdete pestrou nabídku pracovních míst, kde můžete objevit zaměstnavatele, který si váží svých zaměstnanců a nabízí férové podmínky.
-
To je přesně důvod, proč bych snad nikdy do takovéto firmy pracovat nešla a to už jsem i nějaký ten pracovní portál přešla... Myslím si, že by na pracovišti mělo být klidno a hlavně dobro... A pokud tak není, tak by člověk měl odejít a netrápit se zbytečně jen kvůli penězům...
-
Mohl by
prosím někdo poradit, kde vzít v dnešní době opravdu kvalitní It pracovníky
do firmy? -
-
V dnešní době je problém sehnat někoho, kdo něco umí, záleží jaké máte požadavky, já takhle hledám lidi přímo před agenturu, která má pod sebou několik IT pracovníků.
-
-
Agentura Vám dosazuje IT zaměstnance přímo na Vaše pozice? která agentura to je prosím?
-
-
Ano přesně tak, je to opravdu super, protože zadáte požadavek přímo na problém, který potřebujete vyřešit do https://www.coolpeople.cz/klient , a oni Vám dosadí přímo člověka, který o zvládne.
-
-
-
-
Tak to zní opravdu strašně. Tam bych asi teda jen tak nechtěl pracovat. Příjde mi strašné, že se v dnešní době mohou takovéto věci dít. A to jsem si myslel, že já to mám v práci stranšné. Jednu dobu už jsem ze své práce byl dokonce tak zoufalý, že jsem se začal dívat i na jiné pracovní nabídky. Jak ale čtu toto, tak bych řekl, že jsem na tom ve své práci ještě dobře.
-
Jenže nejhorší je že nikdo mi nic neprokázal nebyl ani jeden důkaz bohužel Aneta nikoho neřekla Neala tam z důvodu toho že skončila sichta a řekli ji že až přijde ráno že chtějí slyšet nějaké jména kdybych byl vinen asi by mi nevymenili 53 za dohodu co ? Bobino :D to víš vlezprdelkam a bonzackum bylo dobře zralo tam 80 % lidí a nikdy mě nikdo za ruku nechytil aby mě vydirali další věc je to co delali nesmeji pokud mají podezření musí to řešit policie a ne výhrůžkami a vydíráním t jsi tam nebyla tak pomlc ...
-
Pro Restyneho
Tak pokud vím,v té době jsi byl zaměstnancem agentury Randstad a byl jsi přídělen pro firmu Menlo,pro kterou byl Amazon jen zákazníkem.Do 1.6.2015 měl Amazon v Čechách jen asi 30 zaměstnanců.Vyhozen jsi byl za krádež,jelikož jsi snědl zboží vrácené zákazníkem.Aneta bohužel pár lidí položila a to i tebe a proto se bála vrátit tak šla marodit a pak raději skončila.A je zajímavé,že i někteří co je práskla tak tam ještě jsou.Protože práskače nemá nikdo rád.To propouštění byla opravdu hrůza,to máš pravdu.Ale opět propouštělo Menlo a týkalo se to lidí kteří bohužel ve většině případů tam chodily jako do houslí a nebo neplnili normu.Jsem tam od začátku(2 roky) a ty prachy co si nosím domu jsem nikde nedostala,mám to 10 min. od domova a mít při 2-3 přesčasech 25 litrů čistého je fajn.Pokud děláš tak si tě nikdo ani nevšimne.A hlavně práce není těžká.A kdykoliv člověk něco potřebuje tak mu vyjdou vstříct.Už jen to že doprava je zcela zdarma je dobré..A od té doby co jsme pod Amazonem tak máme úrazové a životní pojištění zadara a přispívají na penzijko. -
A proč už se tam nenechal zaměstnat nějaký investigativní novinář a nepřinesl šokující reportáž?
-
Mohl bych vám vyprávět kdyz sem pracoval v amazonu a odvedli mě do místnosti kde seděl zamnou securitak predemnou personalistka a securitacka a vyslichali mě vyhrožovali že mě vyhodí z paragrafem že co když vyhodí i moji pritelkyni semnou že na mě zavolají policií že tam budeme sedět až do druhého dne ať řeknu co se tam děje že to vím ať je udam a že se mužů vrátit tak jsem se jim neřekl nic dostal sem paragraf 53 nebo jak to bylo a šel jsem domů žádné důkazy nic já sem to neřešil já si práci najdu ale když skončila sichta a vyšla moje přítelkyně z pláčem že tam byla taky a že ji druhé den vyhodí pokud někoho neuda tak to jsem nevydržel a napsal právníkovi dopadlo to tak že tam musel jít sní přítelkyně podala výpověď sama protože jsem tam už bála pracovat a mě dali výpověď dohodou a paragraf stáhli byl jsem jedinej kdo se ozval spoustu lidí skončilo tak jako já a vím už přesně co snímá dělají kdyz je odvedou pryč prohlídka výhružky vydírání a zastrašování fakt je mi těch dotycnejch lidí líto protože ne kazdej si poradi nechají to být a jdou pryč z paragrafem .. Takže az zase nekdo bude vyprávět jak je amazon uzasnej tak jak pro koho taky jsi moc dobře pamatuji jak říkali že dnes se bude propouštět a chodili na konci sichty od stolu ke stolu okolo lidí a ty měli deprese a breceli aby nesahli i jim na rameno .... Dělal sem tam přes půl roku věděl sem a viděl sem co se tam děje ....
-
Amazon je spravna firma...lide super,prace lehka a sichta utika rychle.A na vedeni nedam dopustit.Jsou to vsechno hodny lidi.A co se tyce kolegyn/kolegu vsichni nemuzou bejt stejny.Sikana neexistuje..Takove lidi si Amazon nedrzi a hned leti.Amazon chce a zatim je,ze jsou si vsichni rovny.Nikdo se na nikoho nepovysuje.Vse jsou to jen zase keci asi z jinejch zav.fir...muj nazor.Nikomu ho nenutim.
-
-
Přesně tak,Jsem tam přes 2 roky a jsem stále spokojenější a spokojenějšíA v žádné práci jsem se zatím tak nenasmála. *3*
-
-
Děláte lidem výplaty ?
-
-