Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nátlak od zaměstnavatelů? vy se divíte, že chtěli, aby lidi přišli do práce? vy tomu říkáte nátlak? nátlak provádíte vy a otravujete občany, paralyzujete chod republiky a pak hurá na golf. Jak příznačné, papaláši se sedmdesátitisícovými platy a odpoledním golfem šikanují ty, co se potřebují dostat do práce. To je stejný jako když vás vyhodí z práce a vy kvůli tomu nafackujete prvnímu člověku, kterýho potkáte. Jste hnus, naštěstí je vás čim dál tim míň, vyžírkovejch papalášů komunistickýho střihu a chování lůzy. Styďte se. Proč například odbory neřeší problémy zaměstnanců? Zaměstnávání lidí po padesátce? Zaměstnávání absolventů škol bez praxe? Na to kašlou, to je nezajímá, z toho nekapou ani prachy, ani populismus, se kterým získávájí nesamostatné hňupy (bohužel český národ se sestává z 90 procent takovýchto hňupů, co sedají na manipulační lep těmto soudruhům). Fuj fuj fuj.
    Vláda stojí taky za houbeles. Ale to se hoši s rudejma ušima dělá v civilizovanejch zemích jinak. Šikana deseti miliónů lidí hrstkou (150 000) vyžraných zpovykanců by měla být policií zatrhnuta. Koukněte se do covilizovaných zemí, jak se zakročuje proti podobnému nelegitimnímu výtržnictví. Toto není žádná stávka, toto je pouhá výtržnost, která má za následek obecné ohrožení a aktéři by měli jít před soud. Jenže to by v tomto státě neprošlo, žde rozhoduje 90 procent nesamostatných manipulovatelných hňupů. *12*
  • Je to všechno uměle vyvolaná hysterie. Kdyby nějakej provládní imbecil neiinicioval tu přiblblou
    soudní obsílku,mohl být už dávno klid. Pan Nečas by si měl uvědomit,že problém není v lidech,ale v systému,který skomírá sám na sebe. Zde už jeho uspávací taktika nepomůže. Demokracie bohužel
    není patent několika kamarádů a příbuzných.
  • Vyjádřete jim svůj názor, právě jsem odeslal e-mail na:

    petr.necas@odsvs.cz; posta@vlada.cz; info@top09.cz; vondraa@senat.cz; jiri.weigl@hrad.cz; petr.hajek@hrad.cz; podatelna@mfcr.cz; hk@ods.cz; posta@psp.cz; stanjuraz@psp.cz; gazdikp@psp.cz; peakek@psp.cz; kalousek@top09.cz; bendam@psp.cz; ministerstvo@mmr.cz; posta@mpo.cz; posta@msp.jusice.cz; posta@mdcz.cz; posta@msmt.cz; r.john@veciverejne.cz; nemcovam@psp.cz; bartav@psp.cz, klasnovak@psp.cz; drobilp@psp.cz;
  • Tak koukám že pravicoví nabobové si zase otvírají hubu, ono nazývat pracující ksindlem už zkusily dříve a skončilo to 48 rokem, aby nebyly překvapený když to sknčí opět stejně.......jo holt jsme češi, pohromadě držet nebudeme ale štvát se jeden proti druhýmu to umíme perfektně..
  • Ten odborář to řekl jinak: "Něco mi pípá v mobilu, neříkám, že to někdo odposlouchává, ale zdravím ty, co poslouchají..."
    Podle mne vtipné...
    Jen tak mimochodem, "vtipy" premiérovy a prezidentovy už delší dobu skutečný humor postrádají... jsou v křeči...
  • Odboráři jděte do prdele, pracovat se vám nechce a tak otravujete ostatní spoluobčany a pořád vám někdo ubližuje. Fandím firmám, kde zrušili odbory. Buď chtějí lidé pracovat a nebo být v odborech a jen fňukat.
    • Co takhle kdyby jste šel do pr*ele sám. Nebo radši do Ameriky i s tím vašim pravicovým chlívem. Bude tady v téhle zemi potřeba udělat úklid.
      • V socíálismu to bude jako v ráji, i tam měl Adam akurát tak "holou zadnici". *5* *8* *10*
        • Téhle zlodějně co tady je říkáš kapitalismus s plným korytem to teda patříš za katr.Pravicová politika vypadá poněkud jinak . *5* *5* *5*
          • Milý JOJO,jsi doopravdy jojo.jelikož asi nepamatuješ listopad 89 (dělěl jsi ještě do plíne). Po listopadu 89 se moci uchopili soudruzi a jejich potomkové,kteří studovali VUML a začali budovat kapitalismus dle MARXE se spožděním jednoho století za ostatnám světem.
      • Milý SOUDRUHU z LIDOVÉHO DOMU, mile rád bych šel kamkoliv jinam do světa i do Ameriky, kdybych byl mladší.
  • Je třeba krvavé revoluce. Modrá nenažraná lůza se dobrovolně svých nakradených majetků nevzdá. Je nutná tvrdá, přímočará a cílená akce na gangstery typu KRADÁK PROPISKOVIČ, BAKALA, KOŽENÝ, PITR, KREJČÍŘ a na ostatní megadesperáty. U nich jsou ty peníze, které chybějí státu, tam je hledejte s pistolí a nožem v ruce !!!
    • Takováto výzva je trestným činem *12*
  • Je otázka,jestli to pípání je z mobilu.Spíš bych si tipnul na rozpínající se hloupost.
  • Vážení diskutující na tomto servru.Dovolte mi,abyh vám sdělila svůj názor.
    Tato vláda nemůže pokračovat v čele s Nečasem,protože to by byla katastrofa pro náš český lid.
    Vzpomeňte si, jak se zachoval, když mu byl nabídnut post ministra. Po několika létech přijme post premiéra a jde to od desíti k pěti.Velký podíl na tomto stavu má náš prezident Klaus.Ten měl vždy špatný odhad, jak při kopunové privatizaci s Koženým,tak s premiérem Nečasem. Stávku plně podporuji a bylo by třeba na náměstích vyslovit, že žádáme demisy vlády.
    • Od 10 k 5 to jde od doby kdy jsme museli zaplatit ekologické škody a další vybydlené instituce po rudých kteří sice oficiálně utekli od kormidla ale tak jako vždy se infiltrovali všude tam kde se dalo dále rozkrádat národní důchod.Stačí se podívat kdo a za kolik sedí v daňově podporovaných podnicích jako je ČSD,TV,taky SAZKA a další všude samej bolčevík a ještě hůře estébák nebo parchant prominentů cocialistického zřízení
  • To co se chystá na zítřek je sprosté vydírání poctivých lidí, a za každou cenu škodění národu socanskými bolševickými odboráři-jak řekl jeden z mých kamarádů KSINDLEM.
    Mělo by se jim to vše vyúčtovat,Snad se lidem konečně rozsvítí a bude víc voličů proti levici.
    • Jo měl by se ten ksindl na vás vy.rat a nedělat aspoň měsíc. Pekaři, řezníci, vodaři, plynaři, elektrikáři, atd. ono by se najednou uvidělo kdo koho potřebuje a čí práce je ve prospěch ostatních.
      • Já si upeču a maso mám domí.Ale nevšiml jsem si ,že tato skupina zrovna stávkuje.
        • Já zas mám plnej sklep lahvinek. Héééč. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit