Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Covidu, tak jako každé nemoci se bojím. 

    Vím ale o případu, kdy jeden očkovaný týden po očkování chvílemi ztrácel zrak, druhý přestal na určitou dobu slyšet a třetí si šel večer po očkování lehnout a ráno ho už neprobudili... 

    V práci u nás jako první covidem onemocněli právě očkovaní.. 

    O rizicích experimentálního očkování se vůbec nemluví a to ve mně nebudí důvěru ale naopak vyvolává pochybnosti...


    • A opravdu bylo příčinou očkování? 

  • cui bono ?

    Nejsme koloniemi farmaceutických firem potažmo hedge fondů Blackrock či Vanguard . Skutečně jak říká šéf Motola je čas na rozhodnutí na Evropské úrovni , nebo za chvilku zbude jen dluh za vakcíny a skutečně Válku očkování do nekonečna zruinuje poživatele tak že už mu nebude pomoci a můžete ho léčit zase na AIDS , zázračnou pilulku určitě dodá ksindl od Pfizerů . Smlouvy uzavírané za peníze danových poplatníků EU musí být veřejně dostupné , stejně tak na státní úrovni.

    ale vypadá to že koneční beneficienti nám učtují další krizi s čínskejmama komunistama za erdelí . Docela dost obětí téhle syntetické chřipky alá USAČLR , co ?

  • A proč šíření omikronu zesiluje? Protože vládnoucí garnitura přikázala masově testovat ve školách a firmách. Jak prosté, milý Watsone. Je totiž žádoucí aby čísla u té strašně omikronové rýmy stoupala. Ve skladech je přece plno experimentálních roztoků za miliardy a ty je třeba do lidí napíchat stůj co stůj. Rozkaz od Lejnové z Bruselu zněl jasně, dokud nebude tím svinstvem napícháno 75% populace, miliardy eur z fondu obnovy nebudou. Manžel Lejnové je medical direktor biotech společnosti Orgenesis, která je bytostně závislá na očkovací agendě v EU.  Zajímavé je, že tento do očí bijící střet zájmů nikdo neřeší. Prestituti mlčí jak zařezaní.  https://orgenesis.com/team

  • konecne bude klid a lide se budou moci zamerit na dulezitejsi veci, treba po novem ruce ted resim hubnuti a zkusila jsem ketodiet slevovy kod a opravdu mi to funguje, misto nezdraveho jidla piju tento napoj a zhubla jsem nejvic ze vsech diet co jsem kdy zkousela. covid muze jit konecne pryc. :)

    • Problém spousty diet je v tom, že po čase ztrácejí účinnost. Před rokem jsem chytil dietu Covid verze Basic Wuchan.  Týden teploty 39 stupňů, ztráta čichu,  nechutenství, slabostí jsem nemohl vstát z postele. ZHUBL JSEM 3 KILA!!!! 

      Před měsícem jsem chytil další Covid (tedy aspoň podle tvrzení testů) nevím jaké verze možná Delta?  Teplota 35 stupňů,  čich normální, žravost, fyzicky na vrcholu sil. PŘIBRAL JSEM 2 KILA a nemůžu se jich zbavit. 

      Bojím se Omikronu, to budu mít patrně teplotu 30 stupňů, přiberu možná 10 kilo. Utěšuje mne pouze že budu mít asi lepší čich než policejní pes a budu trhat řetězy jako Železný Zekon.....😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit