Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až brzo Rusko naordinuje EU a Ukrajině Velkou dobu ledovou,tak v EU a na Ukrajině bude hodnota akcií jenom padat.Proto zde zveřejněná zpráva má skoro nulovou hodnotu.
  • Kdo si nyní,za stávající situace,přiváže Ukrajinu na krk,tak mu pouze připadne za Ukrajinu platit její dluhy.Proto se Rusko do uvedeného nehrne.Rusko v uvedeném sporu si zaválčí jedině uzavíráním produktovodů a ukončením obchodní výměny s EU a Ukrajinou.Pak v Rusku tvrdě prosazovat trend,aby si Rusko vše co potřebuje,začalo vyrábět samo.A tak pošetřilo surovinové zdroje,pro další generace Rusů.Prostě si nenechat tyto zdroje sprostou EU nadále drancovat.Bez ruské ropy a plynu,pak EU rychle roupy a intriky proti Rusku přejdou.
  • No slava. Ze by konecne dostalo vedeni EU rozum ??? Jeste se EU muze zachranit,ale ty skody ktere nadelalala budeme muset stejne zaplaatit my a hlavne ti co maji euro. *2* *1* *1* To se nebude Amikum libit, *1* *1* *1* Co na to dolarek????
  • Jak asi ovlivní akciové trhy tato zpráva ČT (není mi to jasné- včera z Pravého sektoru dělali Národní gardu a USA slibovaly její vyškolení)? Kde je uklidnění před volbami? Cituji:

    Kyjev - Mezi vedením ukrajinského ministerstva vnitra a velitelem nacionalistického sdružení Pravý sektor Dmytrem Jarošem propukl ostrý konflikt. Ministr Arsen Avakov označil oddíly Pravého sektoru bojující proti povstalcům za nelegální bandy, které bojují bez pravidel a mimo zákon. Jaroš si podle něj za cenu lidských životů buduje vlastní pověst neohroženého bojovníka. Vůdce Pravého sektoru následně Avakova obvinil z "kontrarevoluce" a pohrozil ozbrojeným pochodem na Kyjev. (konec citátu?)

    Že by burzy nezajímalo co se stane v Kyjevě? A na Majdanu? Sankce- nesankce.
  • Myslivecká lidová

    Na tý louce zelený
    Pasou se tam jeleni
    Pase je tam mysliveček
    Kachle má zbouraný
    ,
  • jakou to pak může mít vypovídající hodnotu, když se burza chová 'diplomaticky'? vždycky jsem byl přesvědčen, že burza je jenom společenská hra a toto můj dojem utvrzuje. na co všechny indexy a podobné hlouposti...?
    • To je samozřejmě blbost, propagandistický žvást, že se chová "diplomaticky". *2* Tam jde výlučně o kšeft.
      Představte si situaci:
      Jste majitelem spousty akcií nějaké společnosti, kterou jste považoval za dobře uloženou investici. Teď máte informace, že to s ní půjde z kopce a o dlouhodobé investice přijdete. Začnete ty akcie pouštět na trh.
      Tam čeká spousta supů, kteří akcie točí, zkrátka vydělávají na tom, že počkají pár dní a za mírně vyšší cenu je prodají. Tito se zpočátku chovají netečně a čekají až cena vašich akcií začne pro slabý zájem klesat. Jakmile první z nich dospěje k závěru, že se mu to vyplatí, začne nakupovat a strhne sebou ostatní. Cena akcií začne růst. Není to ale důsledek toho, že se vyhlídky dané společnosti zlepšily. *3*
  • Povinná dávka optimizmu. *1*
    Bohužel akciový trh nevypovídá o stavu ekonomiky. S akciemi se zkrátka kšeftuje. Přesouvají se z místa na místo a každý přesun je za účelem okamžitého zisku. Kdyby jejich ceny byly obrazem kondice ekonomiky, pak by se ta americká v současnosti těšila nevídanému zdraví. Mimochodem ještě pár dní před vypuknutím krize v r.2008 akcie rostly přímo nevídaně. *2*
  • situace kolem Ukrajiny výrazně náhrala tamní výrobě rakví a teď už asi taky masových hrobů..jděte se s akciemi bodnout.
  • EUpropaganda dosáhla vrcholu směšnosti!

    Díky sankcím se hromada zboží změnila v neprodejné nic. Už nyní je škoda v řádech
    miliard a to jsme teprve na začátku. Stát bude muset odškodnit podniky a na tom
    zase pěkně proděláme. Rozmnoží se samozřejmě i podvádění kdy prodejci budou
    škodu nadhodnocovat ve snaze pěkně se napakovat.

    A přesto se nás tento článek snaží přesvědčit že se nám dobře daří. Lidé z propagačního
    Bruselského oddělení si za tak mizernou práci ani nezaslouží plat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit