Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Tak myslím, že každému s alespoň půlkou mozku je už dávno jasné, kdo to odstřeloval. Nakonec, Ukrajinci se k tomu nepřímo přiznali. Ona není náhoda, že to propagandistická západní média neustále podávají jako neutrální situaci ve stylu "oni se navzájem obviňují a nikdo neví, kdo to dělá". Takhle dělat z lidí hlupáky. Stejná šablona od začátku - za každou cenu všechno házet na Rusko i bez důkazů, zločiny Ukrajinců ignorovat a když už je něco tak očividné, že se to nedá okecat, tak dělat, že se neví a nikdy se vědět nebude.

    U "novinářů" se to dá ještě pochopit, ale je tu větší problém, který lidem jaksi uniká. Samotné USA totiž celou dobu, co Ukrajinci odstřelovali tu nukleární elektrárnu, drželi hubu a dělali, že neví. Nezasáhli, neřekli nic, nechali média spekulovat a některé naprosto nesmyslně obviňovat Rusko, které mělo celou dobu elektrárnu pod kontrolou. USA tam mají lidi, mají poblíž letadla, lodě, mají satelity, radary, pozorovatele, poskytují Ukrajincům zaměřovací data atd., prakticky tu válku řídí (Ukrajinci jen dodávají lidi), ale nejsou schopni zjistit, Z JAKÉHO SMĚRU a z jakých pozic se na tu elektránu střílí? Ale tak hlavně, že "věděli" druhý den, kdo udělal 11. září a věděli hned první den, že to byl Assad, kdo použil chemické zbraně. Ok, zasmějme se této šaškárně. :}}}

    A ještě větší úlet - dokonce ani IAEA neřekla, kdo to dělá (proč asi), přesto, že to byla pointa jejich inspekce??? Dokonce se pořád odstřelovalo, JEŠTĚ KDYŽ TAM BYLI, ale oni pořád neví. Neví, protože to nebylo Rusko. ;} O čem to vypovídá? Jednoduché. USA není spojenec, protože je jim naprosto očividně ukradený, jestli tady bouchne další Černobyl.

    • Rusové obsadili v březnu elektrárnu a dnes Ukrajina oznámila, že nebude dodávat elektriku mimo území své země. Jak to, že jim Rusové tu elektriku dávají? To je blázinec. 

  • KIMCID

    Tak nemají Ukroši na ní střílet 

  • Jak by ne, když to jsou loutkoví prezidenti ve sféře vlivu protektora z USA. Ti musí povinně, jinak by se se zlou potázali. Jedině Maďaři si zachovali zdravý rozum, ale prezidentka taky musela naoko odsoudit Rusko, jinak by už o víkendu v Budapešti řádili Sorosem placení neziskoví pochopi, posbíráni z celé Evropy aby prezidentce Maďarska řádně zatopili. Však to známe. 

  • mun.go

    Ukrajina čelí výpadkům satelitního internetového systému Starlink:

    Ukrainian troops report 'catastrophic' outages of Musk's Starlink along front line

    Ukrainian Soldiers Reportedly Face Starlink Outages

    Není divu, když Ukrajina sveřepě odmítla mírové návrhy Elona Muska:

    Musk navrhl mírové řešení války na Ukrajině. Kyjev zuří

    • mun.go

      Ještě k ruskému bombardování ukrajinských měst: 

      Byla také zasažena budova  ústředí ukrajinské rozvědky (Volodymyrská ul 33, Kyjev) a další vojenské cíle.

      • josef.chmela

        To naše závislé sdělovací prostředky neřeknou, protože je to nežádoucí anebo přímo zakázané (zcenzurované).

  • Odsoudili? Napřed Ukrajince ponoukali a štvali a teď odsuzují? Trochu pokrytecké ne? 

  • Do 14 dnů si půlka těch prezidentů podá s Putinem ruku.

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se psalo už před dvěma sty lety

    • Spam

      • goyim

        "Z Občanovy hlavy nikdy nepošlo nic moudrého."

  • Zbytek světa to má u zádi 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit