Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrdost občanú Bosny je príkladná. Demokratická vetčina občanú háji svoje zájmy - poučí se ostatní EU národy, kterých vlády, bez skrupulí, demokratickou vetčinu utlačují ???
  • v Sarajevu , Tuzle a jeste jinde okolo loni na podzim. Pale , Brcko , Osijek .. To napeti tam se dalo uz krajet , doslova. Od konce valky v 95 roce se tam nic nezmenilo. Vypalene , polozborene ruiny , hned vedle supernove stavby viz ten hotel v Sarajevu nepriklad. Oni snad ani nemaji zajem neco delat . Lidi desne nasr..Na venkove vyjevy ze i kdyz videl neverim. Skutecny stredovek. Opet lide bez zajmu . Cast mladych se tam odsud snazi zmizet a ta dalsi povazuje kriminalitu vseho druho za legalni cinnost. Skutecna rezervace nezajmu a neschopnosri. A casovana bomba . I kdyz tech tam v zemi lezi take vic nez dost.
  • Všude se to těm lumpům se...re brzy půjdou k čertu i s kapitalizmem!! *15* *2* *1*
  • Ano, dnešní Bosna se velmi podobá Ukrajině.Jenomže demonstranti,kteří také používají tvrdé formy boje nejsou fašisté a Ustašovci, jako na Ukrajině Banderovci.Uvidíme jak je bude podporovat EU a USA!!!(nebo Člověk v tísni z ČR - nějáký Pánek)!!!
  • Horká jižní krev,ne jako u nás,kde s námi politici levopraví orají jak se jim zamane !
  • KDE je EU a USA? Proc uz nehrozi sankcemi? Proc to uz nejedou kontrolovat a uklidnovat? Jo aha, ono v Bosne nic neni... zadny suroviny a od Moskvy je to daleko...
    • Ano , Srbsko už USA s Eu vybombardovali a donutili je skákat jako USA a EU pískají, Kosovo od Srbska odtrhli, Srby vyhnali a postavili tam největší vojensku základnu NATO v jižní Evropě. Tak nyní se mohou klidně v Bosně vystřílet a vymlátit. Leda , že by to uklidnil přímo mírotvorce Tatci, se svojí kosovsko-albánskou narkomafií a teroristickou skupinou, co bojoval proti Miloševiči a Srbům i s Al-Kajdou a vůbec to USA a EU tehdy nevadilo Al Kajdá se tehdy hodila. Nyní je nominován právě USA a EU na Nobel. cenu míru, tak v té Bosně určitě mír nastolí. Na to se zřejmě spoléhá. "USA a EU se neradi vměšují do záležitosti cizích států, prostě demokraté."
  • Za atentát v Sarajevu vypukla 1. světová válka. A brzy bude znova.
    Jinak jim držím palce a ať jsou příkladem pro naše nespokojené a ale zbabělé spoluobčany. Ať žije internacionála !!! Ať žije pracující lid a inteligence. Ať žije socialismus. Pryč s buržousty a imperialisty !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit