Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čí by asi ten problém byl? Měli kolonie, a s koncem kolonizace se hodně domorodců legélně usídlilo v Evropě. Nyní se afričané rozpomenuli, že mají příbuzné v Evropě, tak a nimi jdou. Není tedy co řešit. Ano, uprchlíci patří především do Anglie a Francie. Možná trochu Španělsko, Portugalsko i Německo. Ale ne česko.
  • ale v tom případě i problém romské intergrace, se kterou se potýkáme my, Slovensko a maďarsko a snad i Rumunsko, je problémem celé EU - kdy se na ten problém vrhnou?
  • Fíha, najednou je to problém celé EU. Obě tyto země měly lví podíl na rozvrácení Libye. Obě tyto země mnoho let provádějí nesmyslnou a nepromyšlenou imigrační politiku a natahaly si k sobě statisíce nepřizpůsobivých cizinců, které živí na úkor svých obyvatel. A najednou to není jejich problém? Vážení, připadá mně, že celá EU jse rychle do kytek. Asi by bylo záhodno, začít znovu budovat pohraniční stráž.
  • Ota jdi s tou komunistickou propagačkou do háje.

    Levná pracovní síla v EU s problémem přistěhovalců nijak nesouvisí.
    Problém je se současnou radikální islámskou generací ne s tou předchozí.

    Jinak levná pracovní síla proudila do EU a USA nejen z Afriky a Asie ale také z východního
    bloku ovládaném SSSR. Na západ se utíkalo za lepším životem a také lepším platem,.
    Dodnes odcházejí ČEští lékaři a dělníci do rakous a do Němec - protože tam dostanou víc.

    Váš Rudý ekonomický i politický model totálně selhal. A referenda? Ta nic nevyřeší. Protože i když jsou volby tak půlka národa je líná vůbec k nim zajít. Ono snadnější je tortiž pak brblat na vládu po hospodách.
    • Simčo, jako vždy mimo mísu, nejagresivnější nejsou cizinci , ale ti, kteří se v Evropě narodili, cítí se nepřijati a revoltují. Ani v "divokém Kurdistánu" nejsou tak striktně a tak násilně prosazována některé nesmysly, jako je absolutní podřízenost žen a podobné, ale to bys musela kromě tapetování si taky něco přečíst.
    • Ve věci vysokoškolsky vzdělaných, pokud chtějí pracovat jinde ať zaplatí studium. Současným "protektorátem" jsme si naběhli. Podstatnou část exportních kapacit vlastní cizinci. Od roku 1989 jsou občané rozeštváváni proto aby se lépe ovládali. Vy by jste okleštil všechny svobody kromě bohatých, posílil špiclování a nakonec asi i voperoval občanům řídíci čipy. Bohatí by se mohli vyplatit. Že se řítíme ke konci civilizace je vina současné pseudodemokracie a nezadržitelný postup rozdílů mezi lidmi. Na jedné straně ožebračování jedněch a na druhé prudký nárust bohatství malého a ještě menšího % lidí. Současný kapitalizmus je nevázaný bez pravidel a bez ohledu na přírodu. Jediným bohem všeho jsou peníze. Za peníze vraždy, rabování surovin a práce.
  • *15*
  • kdyby vase politika nebyla kratkozraka, tak byste nas tu nemeli......rozumíte tomu??
    asi ne...............nechali jste policajta USSA aby si tzv. udelal poradek v Africe, Iraku, Afganistanu, neboť ho to pry ohrozuje na zivote.........
    a ted cumite jako gumidci z pohádky pro mého syna.
    USSA neprimo vas vyzdime a zase amici budou na koni......
    diky EU cela po*rana z USSA
  • je velice jednoduche zrusit socialni davky pro nemakacenka a uvidite ze NIKDO z afriky sem nepujde!!!!
    • Tak se nic nezmění protože ti co organizují přepravu " těchto uprchlíků " na tom těžce vydělávají a jsou to především investoři EUUSA. Tupost retardovaného Bruselu je nebetyčná protože nevidí jak USA si dělají z EU pseudoprotektorát. Brusel si dělá z novějších přírustků EU svoje protektoráty.To však EUUSA nestačí a tak pracují na ukrajinském a pobaltském protektorátech.
      Vy kupujte naše zbraně a my vás budeme ještě intenzivněji rabovat.
  • diky vašemu arabskému jaru je to váš problém tak si ho řeště milá FR a VB
  • To myslí jako vážně ?!..Vždyť to byly hlavně tyto země a jejich "páni" co si je tam desítky let sami natahali, jako levnou pracovní sílu..a nechali si je tam namnožit !.. Prostě jim tito doslova zparchantěli i přerostli přes hlavu a zřejmě už "páníčci" neví co s tím.. Roky se o nic kupodivu dělit nechtěli co se týká nenažranosti a kapitálových zisků, ale nyní by se rádi se všemi najednou rychle podělili o své, vlastní problémy i chyby..Nikdo jim neporoučel si to všechno sami natahat do vlastních zemí.., nikdo jim v jejich nenažranosti neporoučel rozeštvávat jiné země s vývozem "demokracie a svobody" i s USA.. a nyní mají i ostatní sklízet a vytrpět to co si oni sami zaseli ve své nafoukanosti a nenažranosti po cizím, na cizím i z cizího ?! Teď ať si je ti všichni vychcaní chytráci tedy nastěhují "solidárně" do svých luxusních čtvrtí, dají jim k dispozici své auta, peníze, manželky, spíže, banky atd. a neotravují s tím ty, co si takovou svoloč do svých zemí nikdy dobrovolně nepozvali, ale mají kupodivu "politicky korektně a solidárně" trpět, platit a mít je ve svých ulicích i domovech, jako "přínos"..!!! Evropani mohou pomoci to ano, lidé si mají pomáhat.., ale určitě nemají žádnou povinnost si díky "někomu" sebedestrukčně zlikvidovat vlastní země, domovy i životy s vědomím i např.kolik krve jejich předkové museli obětovat, aby Evropa byla hlavně pro Evropany a jejich životní styl i pravidla.. i co se týká odpovědnosti vůči svým potomkům..a ne pro "někoho" co se sem přijde často jen dobře nažrat, vysemenit se.. a pak jen agresivně parazitovat, diskriminovat, terorizovat a doslova i spolu s "našimi politiky" šikanovat pak zbylou většinu trpícího a hlavně jim vše platícího obyvatelstva, kteří sami nesmí ani pomyslet, že by si mohli něco takového či podobného zkusit vyvádět či nárokovat a ještě za to dokonce jsou drze a sprostě označováni i trestáni, jako za viníci, rasisti, mlácení vlastní policií a pod..USA-EUdemokracie již vývojově selhává a nestačí nové době, musí tedy logicky nastoupit systémový restart a změna, zcela opačná.. demokratická diktatura a vůle většiny nad menšinami a to i buď po dobrém či po zlém..Právo ve všem patří vždy většině a klidně i na úkor menšiny a ne menšině na úkor většiny, jak je to zcela úchylně a nenormálně "někým" prosazováno dosud..
    • ty jsi kvalitní agitátor *15* jsi zamrzl někde v padesátých letech viď Štrougale? *15*
      • Ty Otíčku to nebyla agitace, alébrž popis historických a současných faktů. Čtyři sta let tyto "vyčpělé" státy rabovali celý svět a teď to házejí k řešení na druhé. Do anglie se cpou uprchlíci za bezparacným žitím, ale také proto že anglání umožňují v jejich diaspoře soudy dle šaríji a další nám nepřijatelné zvyky.
      • Zdaleka ne..takhle totiž mluví hodně lidí právě i na "západě" tzv EU, co už ví bohužel svoje a záp.euposlanci, politologové atd...o tom už někteří mluví přímo v euparlamentu i na kamery a tzv. na plnou hubu. Ti určitě agitátoři či "Štrougalové" nebudou ani omylem..Jen si to hezky najdi, přečti, či poslechni přímo v originále a budeš čumět na drát kámo..Zdarec !
  • Ale nelžete, je to Eldorado EU, Lakatoš to taky říkal... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit