Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den! Ano fandím panu Vojtěchu Filipovi. Vím dobře jak se žilo před rokem 1989. Jsem jen obyčejný pracující člověk! Vím jaké byly jistoty. A vím a poznal jsem co je dnes!!!! KSČM má moji velkou podporu a učím i své děti a snad i své vnoučata jak se žilo a jak se žije dnes!!!!! A děti naslouchají!!!! A to je dobře!!! To co dnes vládne lidu tak to jsou jen grázlové a zloději!!! Nepochopím komu čemu jsou miliˇonu a miliardy. Mě stačí jen spokojeně žít a pracovat!!! Dnešní vedení ODS tak to jsou jen grázlové, zlodějí a podvodníci!!! Nic jiného!!! Lidi vzpamatujte se a vyházejte tu chátru, která si říká vláda ČR!!!! Jinak pochcípáme všichni!!!! Ať žije a vzkvétá KSČM!!!!!!
  • A co měnová reforma vroce1953? To bylo co? Můj nebožtík táta nebyl válečný zbohatlík, měl jen naspořené "sirotčí peníze " a přišel o ně. To jen pro připomenutí.
  • to se divím,že komunisté poznají co je zločin-neměřitelný pokrok,popoučení jak má vypadat demokrcie,další velkobomba z jejich kuchyně
  • Určite to nie je taký zločin ako keď tu vládli komunisti. Po rozdávaní ľavičiarov je to nevyhnutné, tak isto ako u nás na Slovensku.
    Máte dobrú vládu.
  • ve zločinech se komunisté vyznají na tomto národě je pachali 40 let a dalších 20 jako 5 kolona a v parlamentu se podílejí na všech hloupostech a rozkrádání včetně dluhu
  • Jestli je ,v této zemi něco pořádným zločinem,tak je to nesplácení astronomických dluhů a dělání dalších.Ani to co se za komunisty(s Filipem v čele)vyvaluje ve sněmovně je splácet neumí.Proto jsou tito komunisté,pro potřeby mladé generace, k ničemu.Všichni lumpové,co dřepí v parlamentu,to berou tak že nesplácení astronomických dluhů a dělání dalších je normální.Pro tuto zemi by bylo nejlepší je bejkovcem vypráskat všechny.Protože se do parlamentu dostali všichni lhaním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit