Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no comment. Přání otcem myšlenky. Plácnutí do vody.
    • A tady je další myšlenka a velmi nebezpečná tetka Merkelagbar řekla že ji do konce roku EU
      podepíše ať se to občanům líbí nebo ne...

      https://www.pirati.cz/ttip
  • Naléhavý vzkaz pro soudruhy a soudružky z Bank of America: Polibte si.. Děkuji.

    Konec hlášení v českém jazyce.

    *5*
  • Tak hlavně, že "šéf" zeměkoule už určil, kdo to všechno nejvíc odnese. Takže nastane snižování ratingu, pokles měny atd... Nejspíš hned zítra, aniž by se zatím cokoliv reálně projevilo *3*
  • Prý Dieselgate *15* *15* *15* Ježíš to jsou paka.
  • To jsou vše spekulace a konspirace nad účelově vytaženou kauzou za účelem oslabit Evropu.
    Vše je v režii mírotvorců za Velkou louží.
    Dokonce se jim podařilo omámit i tetu Andělu zvoucí uprchlíky to Germany.
    Vše je politická blamáž s kapitalistickou honbou za mocí a penězi.
    • a jak byli prozíraví viď? několik let dopředu nahráli virus kterej snižoval spotřebu na úkor emisí do řídících jednotek VW... Už máš hlavu zabalenou do alobalu???
    • Kolaborant souhlasím s Tebou a umocňuji to na druhou.Vydržme v boji proti jude šlendriánu
      z jů es ej.
  • Kdysi byla čeká republika strojní velmocí.motorky Jawa plochá dráha Trinec špicková ocel , Ostroj Opava strojní uzly do celého světa a mnoho dalších.Dnes je kšeft postavený na montáži aut, které stojí na obrovských parkovištích kde se čeká kdo to koupí.Postavit Ekonomiku na spotřebním braku ,který nemá za 10 let cenu je hrůza .Všechny supermarkety daní zisky v cizině a tech pár chudáků co má zaměstnanecký plat to neutáhne.Hamba.
  • Chybnost naší porevoluční průmyslové strategie se dříve či později zákonitě projeví, což se teď projevuje při emisním skandálu VW. Naše proexportně zaměřené hospodářství může klesnout na kolena. Naše země se stala montovnou, kde podnikají nadnárodní firmy, protože mají k dispozici levnou pracovní sílu a nadbíhání našeho establishmentu. Zisky si vyvádějí z republiky, která je díky klausovské privatizaci totálně rozkradena.
    • Neřek bych chybnost, je to záměr našich zlodějů a korupčníků od převrartu. Suma sumárum -Drank nach Osten- jako vyšitý. A většina východoevropských vlád leze kamsi do ...... za vidinou osobních prospěchů. ODS, STOP a ANO zločinná uskupení za účelem plundrování našeho hospodářství ve prospěch cízího kapitálu, soukromých kapes našich vlastizrádců a neprospěch PRACUJÍCÍCH občanů.Typická je role podrazářů ČSSD. Stejně jako v dvacátých letech mynulého století tak i nyní podrazy na občanech tohoto - s prominutím - státu. Žádná koncepce ničeho, ale dávají bacha aby stát neprosperoval. Likvidace školství, vzdělávání, ničení mezilidských dobrých vztahů a prosazování hazardu. Příprava k očipování občanů nižšího řádu - ti kteří pracují. Pokud jim nepůjde tak Alláh akbar, hlavně budou LOVE doma.
  • Možná celá aféra odstartuje začátek soumraku dieselů v osobních autech - aby se nafťák vyplatil, musí údajně najet více než 38 tis.km/rok...

    A ty ceny oprav při poruchách či po větším proběhu km...
    Kdo má "zdroje" nafty, budiž, ale jenom jako funglovku, do 150 - 200 tis. a pak s tím pryč.

    A DPF filtr, to je lahůdka, mám ho v práci ve voze IVECO Daily, začne se regenerovat zpravidla tehdy, kdy se to nejméně hodí a máte největší kvalt, z toho člověk roste.
    Nevím, proč palubní počítač nemá indikaci procenta zanesení DPF a tlačítko odložení/spuštění, aby si řidič regeneraci mohl odpykat, kdy se mu to hodí.

    Nejsme všichni přece americké matky.
    • Nemá moc najeto, necelých 250 tisíc km. Má původní spojku, výfuk, turbo, 1x měněny vstřiky za cca 1500 komplet. Má původní tlumiče, čepy. Spotřeba průměr cca 4,5 l/100 km. Na spotřebě udělá oproti benzínům od 2-5 l/100 km. Jasně, čas se na ni už podepsal, ale nemám proč se jí zbavit, když je to takový držák. A takový auta se už bohužel nedělají.

      Podvody s emisemi se mého věrného sloužícího netýkají.
      • naja nejni nad auta f TDíčku a určitě to máš na hlínach což?
        • Nemám, je na plecháčích a bez spojlerů, hňupe.
      • VW Passat 1.9 TDI 2004 najeto 180k a také si zívám...
  • Emise, co to je! Všechno co se děje je pouze absurdita a fixe. Nikoho za toto nezavřou protože nebude za co. Vlastně se nic nestalo, auta jezdí a jezdit budou dál. Na hospodářský růst to nebude mít žádný vliv. Hospodářský růst je že vyrobím o tisíc aut víc? Když je nevyrobím, tak bude méně znečištěného ovzduší. Když se to někomu nelíbí, tak ať zakáže výrobu a prodej aut. Lidé si koupí konžské spřežení a mohou jezdit ekologicky. Nebudou muset být technické, emise, čerpací stanice, autopravny a další nesmysli co lidé potřebují aby mohly jezdit, tam kam vlastně ani nepotřebují.
  • Přes sankční válku s Ruskem se evropě ekonomicky daří a roste.
    Tak zčistajasna přijde tento skandál který evropu hospodáířsky poškodí.
    To se o tom podvodu nevědělo dlouhé roky? nebo se to vytáhlo na světlo záměrně
    až nyní. *16* *16*

    Prostě někdo chce nás evropany zničit. Když to nejde přes sankce a migranty tak
    to půjde přes ekonomiku, Buď to je záměr rusáků nebo usáků.
    Oba jsou to naši konkurenti a slabá evropa by se jim oběma hodila,.
    • souhlas je to tak a ještě k tomumají jeden nástroj viz. odkaz

      https://www.pirati.cz/ttip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit