Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nepamatuji , nebyl jsem jeste na svete. Stejne jako tenhle smrad Skrhola nebo jak se jmenuje. Tehdejsi tzv. procesy se asi dnes daji tezko hodnotit , jina doba a atmosfera po valce. Pry ta popravena jak se dnes s patosem pise Horakova ,byla dokonce nejaka nase rodinna pribuzna , nevim je to jedno , mozna kec. Jak sleduji jako normalni blbec co se v Cechach deje , lituji ze ty procesy jak se tomu dnes rika nesly vice do hloubky. Nemusel byt Havel , Tuneldedek Klaus , tedy jeho rodice by si daly asi take vetsi pozor kam slapou a celkove by dnes byla klidnejsi doba . Mozna ze rodice , prarodice tohohle parchanta Skarky se prali o tuzku a moznost dat svuj podpis k nejake te tehdejsi petici. Co z te doby prislo je spatne kam oko dohledne. Tolik oficielni prohlasovani jakychcsi megarozumu z novych prognostickych ustavu. Vysledek . jedna skoro devadesatileta baba zavrena za precteni nejakeho pamfletu , Kozeny Krejcir Pitr Janousek Bem atd atd .vysmati a zbytek uz znate z denni reality. Rokradene hodnoty se nikdo ani nesnazi dostat zpet , misto toho se zvysuji dane do nekonecna , zlodejiny legalizovane , misto kriminalu doktoraty z Plzne. Takze si dovolim konstatovat , kecum z ucebnic uz davno neverim a asi to byla lepsi cesta nez ta dnesni co uz davno nikam nevede. Jen tech sibenic melo byt asi o dost vice nez bylo.
  • Ty nejsi žádná oběť Škárko, ty jsi obyčejný křivý hajzl, který si intrikami nadělal sám do svých kalhot. Tak teď nekňuč a bal si pyžamo a kartáček na zuby. Pokud je v této zemi alespoň trochu spravedlnosti, tak tě tam bude brzy následovat i ta komediantka KOČÍ. Pak můžete z dlouhé chvíle pouštět po kouskách, kdo vás do toho dostal, komu jste naskočili na návnadu, ze které jste ovšem chtěli těžit také !!!
  • Škárko ty nejsi oběť, ty jsi bezpáteřní haj-zl. 3 roky je pro tebe málo.
  • Pan Skarka se choval jako *12* a tak at se nedivi. *16* *11*
  • Jen se polituj,ubožáčku.Měl bys ještě dostat přes držku.
  • To si snad uz delate z normalnich lidi srandu ne? Obet? Obeti jsou v teto zemi jenom obycejni pracujici lidi.
  • Škárko, ty jsi skutečně obětí, ale jen a jen vlastní blbosti.
  • nejsi objeti ale obycejnz hajzl,v cizine by se s vama podobnyma nikdo nemazlil,mel bys odejit sam a ne brecet zes nic neudelal.HNUS
    • Pardon , dovolim si oponovat. Ne odejit a sam , to je ta chyba ktera se v tehle dobe porad opakuje. Nejaky tzv poslanec a podobne neco ukradne , nic jineho to neni , nebo provede podvod nebo jiny trestny cin a lidem staci ze odejde. Pochopitelne i s tim nakradenym. Treba Gross , jen tak me napada klasicky pripad obecne kriminaity. Neopravnene nabyty majetek zabavit , odsoudit , zavrit a nechat odpykat trest. Pripadne trest smrti , ono to zas tak nehunmanni vec neni. Potom se to nekam tady pohne. Priklady tahnou obema smery , kadnym i zapornym.
  • Zloděj a prospěchář se považuje za politicky zajímavého. Je to lump a lhář. Doufám, že mu odvolací soud naloží víc
  • Podvodníku,neber si do úst padesátá léta ! To se makalo,stavěly se továrny,elektrárny,přehrady,školy ,jesle ,nemocnice .polikliniky,začala vysílat televize !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit