Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Hodnotil bych politiky na základě toho, jaké sliby splní a jakým způsobem. Bohužel u nás to funguje tak, že se jen sliby kupí a kupí a kupí a nikdo zpětně nevyhodnocuje, jakým způsobem ty sliby dopadly. Jako když se mluvilo o podpoře pro krbové vložky na tuhá paliva a pak ta stejná strana přišla s tím, že tuhá paliva jsou vlastně neekonomická a chtěla na to udělat přirážku a něco jako daň z komína. To je bizárek. :- )

  • Díky své práci projíždím denně mnoha městy a vesnicemi, včera jsem důkladně procestoval Prahu, takže to defilé nenápaditosti, křečovitosti a neumětelství mí běhá před očima nepřetržitě. Tím, že jsem od fochu, to je ještě bolestivější. K tomu přistupuje jako bonus, že jsou ty kilometry čtvereční papíru a hodiny videozáznamů naprosto zbytečné (pomineme-li, že jsou vítaným a oprávněným terčem vtípků) a peníze, jež sežerou, by se jistě daly využít smysluplněji, čímž by si dotyčný získal nakonec i víc přízně voličů, než retušovaným ksichtem v nadživotní velikosti. Ale - holt chceme být za každou cenu světoví, a tak před volbami musíme republiku polepit, jak jsme to viděli jinde...

  • Je hezké říci, když se vám nelíbí tak je nevolte...popřípadě, nelíbí se vám, zvolte jiné. Ale koho sakra volit, když se tam cpou pořád ti samí a nebo stejného charakteru.

  • Takhle jsem se dlouho nepobavila.

  • Důležité je nevolit nevolitelné kandidáty typu Hilšera, Hermana či Drahoše, kteří by upevnili nedůstojné postavení Senátu  coby pobočky bruselské eurohujerské centrály. Navíc je nyní Senát přeplněn politickými trafikanty, kteří se snaží ze Senátu udělat zaopatřovací ústav pro politické hochštaplery a další podezřelá individua. Zajistit hrdost Senátu a ukotvit jeho význam v našem demokratickém systému v duchu Ústavy mohou jen kandidáti typu Kurase, Jakla či Paroubka.
    • Jako vtip je to dobré. Ale jistě se zase najdou ovce, které to nepochopí a budou to brát vážně. Ti jmenovaní to jsou ti "praví".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit