Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, už asi půl roku doma s manželku přemýšlíme o pořízení ojetého auta. Dokážete mi někdo poradit, po čem se tak dívat prosím? Do rodiny tak do čtvrt milionu? 

    • Dokážu poradit. Za takové peníze se dá vybrat například octavie v dobrém stavu. Kupovala jsem s manželem octávii za 240 tisíc s nízkým nájezdem a plným servisem v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ , kde jich mají na výběr opravdu hodně. Auto prověřené přes cebii a v opravdu perfektním stavu, určitě doporučím. 

  • Víte prosím někdo, která pojišťovna teď nabízí výhodné podmínky pro sjednání pojištění na auto? 

    • Ono se to opravdu pořád mění a nabídky pojišťoven jsou tak vlastně co chvilka jiné. Aktuálně nejlepší nabídku si můžete z hlediska jakéhokoliv pojištění najít online přes srovnávač pojištění. To jste nezkoušel?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

      • Nezkoušel... Popravdě ani teda moc nevím jak tohle přesně funguje nebo kam bych se měl přesně podívat. 

        • Podívejte se rovnou na https://www.klik.cz/povinne-ruceni-rychla-kalkulacka/ Stačí tam zadat povinné údaje a hned tam vlastně uvidíte nabídky pojištění, které si můžete přímo přes srovnávač pojištění sjednat. Je to velmi jednoduché. 

  • což odpovídá zhruba tomu, co Škoda vyráběla i prodávala na sovětském trhu, protože tam to bylo někde ke 100tis aut ročně, snad něco přes 90tis. Rozjedou pak Ukrajinu a polovinu určitě z toho stáhnou, Sověti nebudou chybět s novými trhy, popř. zvýšením odbytu v Indii, v hospodářském výsledku nikomu, nakonec zjistí.

    • KIMCID

      Kde je to sovětsko?

    • josef.chmela

      Jó ukrajinci a předražená Škodovka a jiné západní vozy. Ukrajinci budou ještě dlouho rádi, že mohou jezdit v laciných autech z Ruska. Prodej Škodovky na Ukrajině nikdy nenahradí prodej v Rusku. Máme co jsme chtěli. Ať ta Škodovka třeba krachne, je mi to jedno.

      • Diwa

        Pane Chmelo, pokuste se trochu přemýšlet, než napíšete blábol " Ať ta Škodovka třeba krachne "........spočítejte si, kolik firem se díky škodovce živí !!! Kolik lidí jenom pracuje ve Škodovce a v dalších firmách......to jsou tisíce lidí !!! Vám je to jedno kdyby to krachlo ? Co ty lidi budou asi tak dělat ? Plno lidí živí rodiny, je tady taky nějaká ekonomika....To fakt nepřemýšlíte co by asi tak nastalo ? To tam lejete do sebe pivo, že tak blábolíte kraviny ?

        • Asi jím je to fuk když zavedli sankce aby se zalíbili USÁKŮM 

        • mun.go

          " ... kolik firem se díky škodovce živí !"

          A vskutku myslíte, že nastavit ekonomiku tak, aby byla z 90% závislá na automotive průmyslu je správná politika? Pročpak  o tom nepřemýšleli naši političtí vůdci dříve?

        • josef.chmela

          No a co. Lidi chtěli kapitalismus a krachy firem ke kapitalismu patří. Prostě lidi to tak chtějí, tak proč řešit to, že nebudou mít práci atd., ať jdou s celou rodinou třeba pod most, je to jejich volba. Je to pouze jejich problém. Chtěli se stále starat o sebe, tak ať se starají. Přece se o ně nebude starat stát, jak nám to neustále připomínají pojašení pravicoví politici. A soudruzi z EU a USA by nám určitě pomohli - do pekel.

          Takže se z toho alkoholového kómatu probuďte raději vy a podívejte se bez růžových brýlí kam to soudruzi z USA a EU dopracovali. A zaplatí to vše obyčejný pracující člověk ale já to určitě nebudu, nejsem zaslepený hlupák a nejsem určitě sám.

        • 👏🛴...

        • KIMCID

          Upřímně ona už pomalu krachuje. A je mě to uplně jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit