Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • objevil ameriku takovejch skol uz dneska je a fungujou leta
  • To je pěknej blb.
    • Blb je Rain Man, ale zapamatuje si celý telefonní seznam to jo, v normální škole by měl samé 1 *1*
  • Takže děti mají hrát jenom přiblblé počítačové střílečky a učit se nic nemusí, protože si to mohou "vygooglit? To povede k postupné degeneraci jak to dnes vidíme u mnohých mladých. Holka přechází ulici a přitom v extázi čumí na mobil nebo vyťukává SMSku a uši má ucpané sluchátky a nevidí a neslyší blížící se auto. Když si chci něco "vygooglit", tak musím v prvé řadě vědět CO chci "vygooglit". Také je třeba mít určitý rozsah znalostí tvořících jakousi kostru poznatků v dané oblasti a když je třeba, tak si podrobnosti vyhledám, Jestliže mám fakta analysovat, hodnotit a srovnávat, hledat mezi nimi logické souvislosti a analogie, tak je musím znát. Ono má svůj význam přečíst knížku, napsat a vyprávět obsah a to nejen při učení se cizím jazykům. Dnes mnozí dokáží přečíst text, ale vůbec nepochopí co se tam píše. I učení se básníčkám nazpaměť má svůj význam: cvičí se tím paměť a mimo jiné schopnost mluvit kultivovaně a srozumitelně. Dnes mnozí mladí, drmolí, koktají, a jsou to samá parazitní slova "ee", "jakoby" a takto se vjadřují často i hlasatelé v rozhlase. Lidé se podřizují technice a přitom sami degenerují.
  • A písemky budou chodit SMSkama,zatímco děti budou pařit doma Tomb Ridera *1*
  • Podle mne to je naprostý nesmysl. Pán si asi myslí, že když se bude vyučovat podle jeho not, zbude taky nějaký penízek pro něj. Člověk, který nemá určité penzum vědomostí pěkně uložené v hlavě nevygooglí nic, nebo vygooglí nesmysly. A je to kolem nás vidět dnes a denně, jak jsou zástupy pitomců ovlivňovány nesmysly s wikipedií a podobně. Žijí podle toho a také to podle toho vypadá. Stačí se podívat na dnešní žáky, mají cosi spočítat, mají na to nástroje, kalkulačky, počítače, superchytré telefony, ale vyjde jim díky chybě v úvaze nesmysl, prostě jim vyjde desetinná čárka někde jinde a výsledek je řádově ujetý, ale ono jim to nedojde, oni to nevidí a přitom je to vidět na první pohled, že se stala někde chyba. A "Vo tom to je" jsou věci, které se nedají vygooglit. A to jsou ty základní schopnosti, které ani dnes škola studentům nedá, ale byly doby, kdy dala.
    • Nesmíš brát, že Google a Wikipedia jsou to hlavní, co ovlivňuje negaci výuky mládeže. Každý mladý si myslí, že je na PC génius a nakonec neumí ovládat ani základní Microsoft Office, protože to už je složité a trochu práce to stojí.
    • Podle tvojí teorie si tě rodiče vygooglili.
      • kozomrde korektore,běž si hrát s lulinem a kozou
  • Já mu tedy celkem fandím, možná proto, že patřím mezi mladší ročník. Určitě bych takovou školu ocenila.
    Sama vím, jak blbě lezly do hlavy sáhodlouhé nudné zápisy z dějepisu (což si můžu opravdu najít na netu), ekonomiky, ekonomie (teorii najdu tamtéž, hlavně se naučit, kdy a jak používat vzorečky)... Zatímco v takovém účetnictví naše paní učitelka občas výklad obohatila o nějakou historku či vtipnou pomůcku a pak, když jsem se to učila, tak to šlo daleko lépe.
  • Jenomže co když přijde doba, kdy ten klik myší, abychom mohli cokoli "vygooglovat", nebudeme moci využít, neboť už nebudou žádné počítače a žádné chytré telefony? Nakonec stále a bohudíky je na světě spoustu míst, kde není možné žádné připojení do sítě. Není tedy přece jen dobré a spolehlivější nosit informace ve své hlavě?
    • tak si to nejdes v knihovne skola, ktera uci jen memorovani je skola dobra akorat tak pro v zivote naprosto nepouzitelne autisty
  • Mr. Livingstone je diletant školství. Zřejmě vymyslel nějakou novou "nezbytnou" PC hru a potřebuje tomu udělat reklamu. Žáci žasnou nad géniem a učitelé i výuka jsou degradováni. V Anglii jsem pracoval a když tam na výpomoc poslali několik žáků z místní školy, nevěřil jsem, co je to za svoloč. A to nebylo ve velkém městě. Žena učí na ZŠ a pokud by neutahovali žákům uzdy, tak by jim za chvíli nasr-li na hlavu, a to i rodiče, kteří si myslí, že mají ainštajny a přitom jsou to blbštajni.
  • Bože - to je blbec, ten Livinstón...
    Ale u nás určitě jeho bláboly padnou na úrodnou půdu - jako každá debilita, která přicházela ze západu.
  • Někteří Bc a jim podobní rychlokvašení inženýři jsou ve firmách šiřiteli chaosu a diletantismu. Z důvodů neschopnosti a ve snaze se zalíbit jsou schopni porušovat technologie, bezpečnost práce a neposlední řadě i elementární slušnost vůči podřízeným.(Přece se nenechají vyhodit, že?)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit