Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další debilita a co ,když vás hromadně propustí z práce jako se nám to stalo v roce 2005 hromadně propuštěn z práce.Okraden o část důchodu.Již ani Ň pro tento stát.
  • Spousta kolegů odešla do předčasného, protože těžce celý život dřeli a ač naříkají nad nízkými důchody, neměnili by. Další zase přesluhují nebo odejdou do řádného a jdou brigádničit, aby neumřeli doma na kanapi a dostali se mezi lidi. Je to individuální a já jen vítám tuto možnost.
    • Navíc naše generace, když nastoupila do práce, tak dělala v jednom kuse.
      Být nezaměstnaný a tak si dát pausu si nedokázali ani představit.
      Pak není divu, že jim zdraví příliš neslouží.
      A musí to řešit předčasným důchodem.
  • Jenom mladý člověk do 40 let si může myslet , že všichni lidé budou moci dělat do 65 let.
    Po šedesátce je každý rok znát a síly ubývají velice rychle.
    Ale sedět v papučích v teplé kanceláři mohou nepostradatelní úředníci a pospávat i do sedmdesáti let.
  • Práce mě baví, kolikrát dělám i ve volném čase, co bych tak úplně nemusel - kolem baráku, sekání trávy, teď vyhrabuju trávníky, na chalupě je plno krtin, motorová pila - těžba v našem malém lesíku...

    Na pracovním poměru je nejhorší to, že dnes je člověk nucen vykořisťovateli makat prakticky imrvére, nemá vůbec na nic čas.
    Aby ses dostal k zubaři s vyhnilou stoličkou, musíš trapně škemrat.
  • No když je nikdo pár let před důchodem nechce zamněstanat
  • Většinou předčasní důchodci svým odchodem do důchodu řešili svou nezaměstnanost. Bohužel pozapomněli, že jejich důchody budou o něco chudší, i když i plné jsou nic-moc. Tuto situaci dovolili zavést socialisté, aby nemuseli mít starosti s vysokou nezaměstnaností a vyplácením podpor v nezaměstnanosti. Falešná hra s důsledky pro důchodce. Každý, kdo se ale takto rozhodl, udělal to o své vůli, proto si musí nést následky svého kroku sám.
  • Člověk má jít do důchodu dokud je ještě docela zdráv, čert vem peníze.
  • Já už bych mohl do předčasnýho důchodu, ale nejdu. Pokud budu zdráv, že jsem, tak budu makat i po 65 letech protože mne práce baví a mam obrovské množství zkušeností. Já mam práci jako koníčka a zároveň je to zábava. Od revoluce se živím sám, sám si platím zdravotní i sociální a jsem pánem svého času i peněz. Pokud někdo dělá ve fabrice u pásu nebo v kanceláři musí automaticky degenerovat a to je katastrofální pro celý stát. Pokud budete takto pracovat stát se stane degenerovaným stádem blbců, kteří pracují pro cizí. Pracujte sami na sebe.
    • Aha, tak vy by jste jako OSVČ asi nic moc důchod neměl proto se holedbáte že budete makat do soudného dne. Asi jste si málo platil. Ale takových kamarádů mám hodně. Nikdo se ale k jádru pudla nepřizná.
      • adjems pokud bych prodal na co jsem si již vydělal nemusejí pracovat ani moje děti ani vnoučata a děti vnoučat atd. Přece není o tom přestat pracovat a ležet doma na kanapi a sekat trávu kolem baráku a stěžovat si sousedům jak mne bolí záda, nohy...., kouřit na lavičce dýmku a čekat až si mne vezme zubatá. Toto není smyslem života. Nepodnikám abych měl důchod pár tisíc, to myslíš vážně? Každý drobet schopný podnikatel se velice dobře zabezpečí na horší časy a to lépe než nějaký dělník ve fabrice, který čeká na nuznou mzdu protože má hlavu pouze na to, že ji nosí na krku. Já mam i kamarády co dělají za nuznou mzdu v Rakousku nebo Německu protože se nespokojí s drobnými v německé fabrice v této republice.
        • Je každého věc jak si prožije svoje stáří. Každý si žije svůj život. Někdo je spokojený více někdo méně a peníze nejsou vše . Každý si lehne tak, tak jak si ustele. A já si ustlal na chodník. Perfektní písnička od Katapultu. *4*
  • Klid a pohoda je taky hodnota.

    Dříve, za komunistů, platilo, že se buď pracuje hlavou, nebo rukama, nadřeš se sice, ale jdeš domů s čistou hlavou.

    Dneska makáš rukama jako kokot, ale pakárna na hlavu je to taky.
    Po dvanácti hodinách jdeš domů úplně hotov.
    Proč nejít tedy do penze předčasně?
    Čert vem prachy.
  • za pár let žádný důchod nebude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit