Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škromach se lekl,že i ve stínové vládě bude muset začít pracovat a to on se už v Senátu zapomněl,jak potvrdil bývalý komunista a nynější antikomunista Štětina.... *4*
  • Falbr není dobytek o nic menší.Právě on ,jako předseda odborů odkýval každou velkozlodějnu,zvanou privatizace.
  • A že prý sociální demokracie jednotná. Kulové, kdo o tom něco ví, souhlasí. Koryta nikdy nesjednocovala, ale rozdělovala. Že se Škromách nebrání nijak urážkám Falbra je znakem toho, že se Falbr asi nemýlil. Holt Škromach vsadil na Haška a usiloval udělat vše, aby vyhrál. Mohou oba kandidáti vykládat jak budou společně pracovat. Lžou, jsou a budou sokové pořád. Straně to vůbec neprospěje. Jeden za 18 a duhý za 20 bez dvou. A Škromach vysmátý, protože zase proklouzl jako slizký had.
    • Dzixy, a nejsi ty tak trochu naiva? To platí ve všech stranách, firmách, společenstvích. Vždycky jsou tam sokové, kteří se perou o vedení a lídršip, nebo minimálně čekají, až udělá šéf chybu, aby ho mohli vystřídat. Kdyby to tak nebylo, nebylo by to normální. Jde jen o to, jakou to má podobu a hranice. A je celekm jasné, že u socanů to musí být trochu vyhrocenější, když to čekání na sjezd trvalo 3/4 roku a nikdo nevěděl, jak to dopadne. Ted se to určitě uklidní - ale samozřejmě, že budou sokové pořád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit