Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den.Tady píšete Spartu ap.ale nemusíme chodit tak daleko.Můžeme si třeba vzpomenout na
    starýho poctivýho Ádu Hitlera ten to taky takto řešil a našlo vy se jich dost.Ahoj Vláďa.
  • Teda muselo Škromachovi dát práci najít někde v encyklopedii význam slova, které použil na přirovnání ministra Drábka. Bylo zajímavé sledovat "mohutný poloprázdný sud" na rozdíl od Drábka a jeho věcné argumentace. Když Škromach chce rozhazovat peníze všem, ať založí nadaci "Všechno všem" a každý socialista i komunista ať tam odvádí nadměrné částky svých platů. Potom budou rozdávat ze svého komu budou chtít. Na Škromachovi vdět, že tak dlouho očekávaný sjezd strany nepřinesl nic nového, jenom potvrdil to staré a "Béčkové" vedeni ČSSD.
    • troubo, na rozdíl od Tebe, umí v pramenech hledat, To ty akorát tak papouškuješ , co si s námahou přslabikuješ v Kravských rozhledech.
  • Škromachu , kdo asi tento nespravedlivý systém dávek asi nastavil ? Kamarád má souseda , ten v 89 dostal nenávratnou půjčku 150 000 na barák , materiál nakradl v práci / jeho otec byl agentem / a dnes ještě dostává příspěvek na bydlení .
    • kdybys nebyl líný jako veš, mohl jsi to dostat taky, od zlých komunistů šlo tenkrát dostat až 230 000, nenávratně, na výstavbu rodinného domu, nebyli hloupí, občan si zajistil svépomocí bydlení a nechtěl byt od státu a státní kasa ušeřila. To dneska máš demokracii, banány ale na bydlení dostaneš ho--. Tenkrát to chtělo chytit příležitost a nebít lenošný, a pokud se týká Tých kydů o tom, že materiál nakradl v práci, Ty jsi u toho byl, že tak blbě žvaníš? Možná, že by Ti pomohl dát si mojkrý hadr na hlavu a přetat hloupě žvandat.
  • Má pravdu, že redukce sociální pomoci postiženým je nemravná, ale na druhé straně je tady spousta chytráků, kteří ji zneužívají. Takže to chce v každém případě udělat pořádek.
    Teď je jen otázka, jak. Vsadím na to svoje staré kecky, že je to neřešitelné, protože ti chytráci zase stejně vyhrají nad hloupostí a zkorumpovatelností úředníků.
    Je to nekonečný příběh, ze kterého zase vyjdou nejhůře jen ti skutečně "potřební". *1*
  • Tak,tak,jak ve Spartě,slabí a nemohoucí-šup ze skály. *9*
    • Kváku, já bych to Tvoje Sparťanství poopravil na nedávnou současnost - rozhazovačí společných peněz - šup ze skály. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit