Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení, kdo z vás věděl, že na začátku devadesátých let se na "chvíli zhasne"? A ta tma sloužila Kočárníkům, tomu, co měl obě ruce dlouhý, bráchovi kuponové privatizace Ježkovi, těm různým Dybům, Klausům, Kalouskům a také již Bednům, aby "demokraticky" zbohatli. To není závist, ale konstatování. To byla ta stejná startovní čára pro všechny? Kdo z vás věděl, že si lze půjčit v bance miliony a ty nezaplatit, stačí firmu zrušit, prohlásit, že se nepovedl záměr. Kdo z vás se řídil heslem, co není zakázané je automaticky povolené. S demokracií měl přijít pořádek a spravedlnost, která v socialismu nebyla. A opravdu přišla, nestačil jsem se divit, a odpověď byla a stále je, prý daň za demokracii. Takže je třeba už tuto daň zrušit..... A zřejmě najít ty, co mačkali tlačítko vypínače....
    • Plný souhlas.
  • Každý den jen slyším, jak jsme na tom blbě, jak není n a důchody, jak všude chybí peníze a děsně mě to štve. Jděte, vládo, do hajzlu, vždyť vy jste to do této situace dovedli, jste tam všichni a řídit stát neumíte, zhuntovali jste ho, nahrabali jste si pro sebe a teď nás vlastně urážíte za naši celoživotní práci. Pak se nedivte, že lidi vzpomínají na komunisty. I já, ač bych to nikdy nemyslela, že to řeknu. Lidi by Vás měli žalovat za psychické týrání a poškozování zdraví každodenními Vašimi výroky,.
  • Když chcete začít šetřit a škrtat, začněte nejdřív u sebe a ty tlustý bachory ať vám zhubnou!!!!!!!Nic víc si nezasloužíte zloději!!!!!
  • Darebáci.Všechny je vyházet.Všechno rozkradli a pořád kradou.Normálnímu člověkovi nezbývá už ani na jídlo.Ti co nakradli si mohou pořád ještě utahovat opasek a pořád by jim to nijak neuškodilo.
  • Jasně , šetřit a škrtat, ale pouze jen u druhých a my stím budem hospodařit jak doposud - rozeberem, rozkradem, po nás potopa ... lidi, pokud 15.3.2012 opět zase zalezete , tak si už nestěžujte... ty šílenosti na nás teprve chystají...
    • Nejdřive by měli politici zamezit rozkrádání rozpočtu, přidělování kšeftů kmotrům, ušetřit na politických stranách (ať jim ty strany financůjí členové), zrušit senát, znížit počty poslanců a v neposlední řadě všem o 50% znížit mzdu. Dále propustit 2000 voják především důstojníků a generálů. Zamwzit zvyšování platu lékařů a především bych rušil akcie na doručitele (tady to vidím tak, že to vlastní politici a úřednici) to nám zjistí pan Randák.
  • Vláda hospodaří jako většina cikánských rodin.Rodiče(vláda) nesmyslně utrácí a dětem(občanům )nedá nic.Nezajišťuje důstojný život a rozvoj svých dětí.Nezajímá je jak žijí.
  • Může být tedy ještě hůře? Co nás ještě čeká? Tyhle vlády a zejména pravicové, co se podíleli na rozkradení země od roku 1989 bych nechal zaživa stáhnout z kůže a jejich střeva bych rozvěsil na všecjny stromy a ploty. Pakáž jedna zlodějská, která zničila totálně tuto zem. Zabavit všem majetky a vše opět znárodnit a i poté to ještě dlouho občané ponesou na svých bedrech. To co oni udělai, to svět ve své historii nepamatuje.
    • Kdykoliv se objeví takovýto text, nadzvedne člověka. Proč nepíšete o spravedlnosti pro všechny, proč existuje exemplární potrestání, nebo jak vy říkáte zejména.
      V české kotlině, hlavně v Praze je v oblibě vaše formulace. Nacistický emblém je zlý, ale komunistický dobrý, pravicoví jsou zlí a levicoví dobří, nyní obhajoba Barty a šaškárna kolem, a všichni vědí, že hradní pán má připravenou milost v zásuvce stolu, kdyby náhodou.
      Buď bude zde spravedlnost pro všechny a ne zejména pro ty ano a pro ostatní, které mám v oblibě ne, nebo jen trochu.
      Vždyť právě toto je ten problém - Stalin je dobrý a Hitler je zlý i když oba byli stejní masoví vrazi.
    • To je jediná cesta ven.
      • Nejvíc zadlužilo tuhle zemičku vosum souvislejch let vlády socanů. V době, kdy hospodářství rostlo, tak utráceli jako pominutý, Paroubek tvrdil, že dluhy se neplatí. Tak to tady máš ty levicofile pošahanej. Jooo, voni dluhy se nakonec platěj. A ne, že by se mně to líbilo, platit dluhy za Grose, Paroubka a Sobotku. Holt, mysleli to s náma upřímně .....
        • Za komunistů žádne dluhy nebyly. Kdo je udělal, ať je také zaplatí. Já ne. Tohle co vládne je jen pakáž, která nemá právo na život mezi slušnými občany. Všechno jim zabavit. I jejím příbuzným. Ať si to vyříkají poté mezi sebou.
          • Souhlas můžou si to pak vyříkávat na Mírově, Borech, Ruzyni, Leopoldově a vb podobných zařízeních, případně v Jáchymovských dolech!!!
  • Sejdeme se všichni 15.3. na náměstích, toto už si nemůžeme nechat líbit, jenom samé škrty, zdražování, okrádání důchodců a rodin s malými dětmi, hlavně, že jsou štědré dávky pro cikány.To, co se tady děje za zlodějiny už nemá obdoby, všechny pozavírat na Mírov.
  • Předně pan Špicar opravdu není žádný odborník, zkuste se zamyslet nad obsahem jeho
    vět, jsou to jen prázdné politické fráze.
    Souhlasím s jedním z diskutujících, že s firmami sídlícími v daňových rájích, ale podnikajícími u nás ( hlavně v oblasti veřejných zakázek ) si musíme umět poradit. O jaké konkurenceschopnosti pak chceme mluvit když jedni daně platí a druzí ne ? To však naši a ani evropští zákonodárci neřeší. Proč ? Jde přeci o jasnou evidentní nespravedlnost. Nebo budeme čekat až všechny ziskové firmy se přestěhují do těchto rájů ? Pak už ale budou naši důchodci důchody platit ne dostávat. A dále dodávám pozor na šibala Kalouska. On potřebuje úspory ve státní rozpočtu hlavně na to, aby mohl rozjet stomiliardový ekotendr, předražený dle některých zasvěcených ne vícee než o 100 %. Ještě jednu radu této vládě. Většina lidí kolem mne si myslí, že zabavením majetku který není jednoznačně doložen daňovými příjmy by se náš státní rozpočet
    stal vysoce přebytkovým. Co vy na to pane Klauzi, Nečasi, Kalousku atd ....
  • Jak jsme se k tomu dostali? Začala s tím Čalfova vláda. Především restituční zákon, který byl připraven pod vedením Schvarzenberga. Dalším na řadě byla tzv. kupónová privatizace. Národohospodářské škody, které tím byly způsobeny, nikdo dosud věrohodně nevyčíslil. (Neoficiálně se uvádějí biliony). Vše se neodpovědně ve spěchu prodávalo, především z velké části do zahraničí. A o ceně, která by odpovídala reálné hodnotě se vůbec nedalo mluvit. (Prý za cenu, stanovenou odhadcem by se to prý nedalo koupit). A tak šla privatizace za kamarádíčkama! Tím byl založen korupční systém, fungující dodnes. ODS doposud nepřiznala jakých chyb se jako vládnoucí strana dopustila. Ty chyby znamenaly: rozprodání národního majetku spojené s rozkradením a zašantročením v masovém měřítku, neuvážené znehodnocení měny spojené i s vážnými sociálními důsledky. To vše pak bylo završeno široce založenou diskriminací občanů z politických důvodů. Bohuže v tom ODS pokračuje dál. Chce dohnat lidi až na samou hranici přežití.
    • ODS je prostě skvělá pdařilo se jí těch mnoho let v koalici zcela odstavit od rozhodování takvé trubv¨ce jako CSSD, ODA, KDU, občas hlasující přeběhlíky i tichý souhlas komunistů .... prostě byli podle vás zcela geniální samovládci a proto nikdo jiný nemá žádnou vinu. ani odboráři sni iný idioti kteří vždy hovořili o tom že rozpočet nemusí být vyrovnaný.
      Jediné co klausovské ODS mohu vytknout že se nepodařilo potlačit zákon o vyrovnaném rozpočtu.tak jsmemohli být z potíží venku. takto se tvářit socialisticky když ani mandatorní náklady nepokryjou přijmy státní kasy svědčí io neprosté vymazanosti pisatelů. fakt na to školství by se mělo přidat v první řadě pak by nebylo těchto komunistických žvatlalů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit