Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel komentáře zde slouží zřejmě k jinému účelu než by měly. Chci říct jen to, v Optagliu jsem nějaký čas omylem pracovala. Byla to nejhorší doba mého života. Mistr Zhukov není úlisný Rus, ale je to čistokrevný psychopat, který má zálibu v hraní si s lidmi a vysávání jejich emocí, strachu o práci, živobytí, apod. Ve firmě panovala neuvěřitelná fluktuace, vydrželi ti odolnější nebo zoufalejší. On je absolutistický vládce a má ve všem pravdu, vše se dělá podle něho, bez něho se ve firmě nestane nic. Jeho požadavky jdou proti sobě. Drsný humor byl ohledně toho, jakou pilulku si ráno vzal. Vyhodil holku např. jen proto, že si dovolila objednat dovážku obědů, což bylo striktně zakázáno. Ve firmě nebyla kantýna, sídlo uprostřed lesů mimo civilizaci, pokud jste si nedonesli jídlo z domova, byli jste o hladu. Tohle je drobnost. Urážky, ponižování na denním pořádku, jeho žena Truskanovova to samé v bledě růžovém. Vlastnila zbytek po lochovické papírně Korona, vše jen na oko, stroje nejely, lidé chodily do práce, aby se vše jevilo jako fungující firma. Všichni jsme byli přesvědčeni o tom, že se jedná o skrytou pračku peněz. Samozřejmě ohromná škoda dvou českých kdysi velmi prosperujících firem. Kolik dalších firem naoko vlastní a vlastnili lze dohledat v obchodním rejstříku, je to smutné čtení o tom, jak drzí všeho schopní ruscí psychopati ničí českou kotlinu a ponižují její obyvatele. Jen pro info, mám to sice z druhé ruky, ale Zhukov měl vazby na ruskou vládu a rusko jako takové. Peníze na koupi českých firem získal právě odtamtud mimo jiné vytunelováním jeho ruské firmy a jeho vládní přítel zřejmě také pomohl. Někdo tak nemocný jako on, by se v normlání zdravé společnosti neměl šanci dostat k takovým penězům a takhle je rozházet. Někdy jsme ho podezřívali, že jeho úkolem je zničit firmy, které koupil. S péčí dobrého hospodáře se k nim rozhodně nechoval. Zeptejte se, kdo je platící zákazník Optaglia? Ale neptejte se příliš hlasitě, mistr Zhukov má za sebou skvadru právníků, kterým platí tak dobře, že jinde by si na takové peníze nepřišly. Ale zase tak moc se nebojte, protože jako ryzí psychopat k sobě nepřipustí nikoho, kdo by ho inteligenčně převyšoval, takže jeho právníci jsou obvykle odpadem oboru.
  • Transatlantická obchodní dohoda TTIP je ve svém důsledku naprostá zrůdnost, která zcela zásadním způsobem oslabí pozici Evropy v mezinárodním obchodě. Opravdu stojíme o to, aby byly na evropský trh automaticky vpouštěny výrobky, které nesplňují přísnější evropské normy? Aby poklesla kvalita a dohled nad potravinami na úroveň USA? Aby mezinárodní korporace mohly bez řádných soudů pouze na základě arbitrážního řízení vydírat vlády států, které se jim postaví? Už o tom mluví nejen ti, které oficiální média označují za "konspirátory", ale i respektovaní ekonomové:
    • Bravo Ivane! +25 rubl!
  • Na první pohled jde o českou firmu, s českým sídlem, jejímž jediným vlastníkem je britská Optaglio Limited. Podle zjištění HlídacíPes.org ale za touto společností stojí Rus Vladimír Zhukov.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    tak jestli tomu dobře rozumím, když nás vlastní někdo jiný, Angličan Američan nebo třeba Arab tak je vše v pořádku. Když nás ovšem vlastní Rus tak "to je problém"

    může mi někdo vysvětlit rozdíl?
    • Dobře to děláš Ivane. +15 rubl!
    • poněvadž rus je úlisný, ulhaný bastard s kterým nechce nikdo nic mít, v tom je ten rozdíl
      • tak to by souhlasilo. Nikdo alias Nula nechce s Rusem nic mít, nám ostatním kteří jsou Někdo Rus nevadí
        • Nandal jsi mu to Ivane. +10 reubl.
  • panečku ty tady dneska řádíš. Mám pocit že se po tobě shání paní vychovatelka od vás z ústavu. ANO ZA ODMĚNU TI PŘIDALA 1metr řetězu, jak jsi přikantovaný k topení. Ale zas tolik volna neplánovala. Tak pěkně zapnout kazajku a šup šup v ústavu už máte polední klid!
    • Tak ti pěkně děkuju, už jsem zas na řetězu připoután v klecovém lůžku, a šup prášeček Simonku. *13*
  • Není nad přesná čísla jako je třeba : ... přes 12,5 tisíce + 133 ( 12,5 tisíc + 133=?). Viz cituji : "V Česku působí přes 12,5 tisíce firem s ruskými vlastníky. Ve skutečnosti je jich ale v majetku Rusů minimálně o 133 více. Řada z nich se totiž nehlásí ke společnosti přímo, ale vlastní ji prostřednictvím řetězce firem.
    Často tento způsob nepřímého vlastnictví využívají například společnosti z daňových rájů na Kypru, Nizozemí nebo USA”. (HlídacíPes.org, Eliška Hradilková Bártová - 8.8.2016)

    Otázka : těch společností z daňových rájů na Kypru, Nizozemí nebo USA je také 12,5 tisíc + n?.
    Poznámka : Bylo by zajímavé zveřejnit, kde která společnost platí daně (i ty z daňových rájů na Kypru, Nizozemí nebo USA).
  • a všude darebáci. Neurvalá banda vyžírek a válečných štváčů. A zejména je třeba mít na zřeteli že to jsou naši někdejší okupanti. Tedy sebranka která k nám v 1968 vtrhla na tancích a střílela naše lidi. Neváhala nám rozstřílet i Národní muzeum.Cizácká špinavá verbež na našem území.Takže je pouze na nás nyní hledat jakéhokoliv spojence, se kterým se bude dařit rusáky kosit a posílat nejlépe 5 verst pod zem!
    • deb i l e vrať se do školy.v roce 1968 to byly sověti né rusové a nebyly samotní že?ted v 21. stileti chrasti zbraněma jen USA a ta ti tu jako cizácká armáda nevadi.v blaníku se museji smát nad tvou de bi li tou...
      • josef.servit.9
        Československo okupovali Ukrajinci v roce 1968. Vraždili a kradli Ukrajinci!Jsou to také rusáci, nevidím rozdíl !
        • tak to se opravdu vrať do školy *7*
    • Simon bukvice rika pravdu v tom, je tady neurvala banda vyzirek a valecnaych stvacu z Ameriky, kteri maji na rukouch krev nasich bratri z byvale Jugoslavie, kde pozabijeli a rozbombardovali tisice lidi a jejich pribytku. Hamba jim
      • A pokud jde o bývalou Jugoslávii, tu krev mají na rukou ruský poskok Milošević a jeho banda. Ten chtěl vytvořit Jugoslávii pod srbskou nadvládou, spojit ji s CCCP a vytvořit velkou pravoslavnou říši a ovládnout Evropu. Naštěstí mu v tom západní země zabránily a včas mu rozbombardovaly vojenské objekty. v opačném případě by rádoby fýrer Putler ovládal i jihovýchodní Evropu.
      • Komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. A komunismus uvedl do praxe CCCP.
        • Americky kapitalismus ma na svedomi nejmene 250 milionu mrtvych.
          • Nedělej ze sebe ještě většího magora.
            • Simone Simonovici von Kretyno jdi do prdeele ty, troubo..hi..hi
  • To je ale rána válečným štváčům.
    Článek prakticky o ničem. Blábol.
  • Fuj, jak je to tady zaplevelené ruskými kolaboranty. Nestydí se ani krást nicky. Inu, to je ta východostepní mentalita.
    • Pane kolego, vzpamatujte se a nenechte se omámit bezbřehými články nýmandů. a mějte svůj vlastní rozum. Díky za smysluplný feedback - česky řečeno zpětnou informaci.
  • musím tu ještě být *13* proto bych chtěl tento čas využít a položit Vám otázku, chtěl by se tu také někdo líbat s mladým komsomolcem ?
  • Kvík kvík kvík, zas tu kvičím Já, Semen multinick. *14*
    • zlej trolle, pojď už domů, mě to tu nebaví *13*
      • *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit