Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže když nám pekař dlouhodobě dodává bochník chleba za deset korun a spekulanti ho svými čachry vyženou na padesát korun, tak my nezatočíme se spekulanty, nýbrž s pekařem? Rozumím tomu správně? 

    Potom se nedivím, že pekař se na nás vykašle. Nejdříve si asi musíme udělat pořádek sami doma se svými pijavicemi a pak obnovit normální komunikaci  s pekařem. 

    Pokud ale necháme parazity u moci, pak se holt musíme připravit na dlouhé období hladu. Na vině je naše hloupost a lenost. CO SI UDĚLÁME, TO BUDEME MÍT. Jo, jo, Nejdříve si ukliďme chlív doma a pak raďme sousedovi aby si vypral záclony....😉

    • Bingo

    • Moc trefně napsáno. My z toho Rusa nepřítele prostě uděláme a basta! Nakonec daří se to. Podle názoru prostého lidu propaganda zabírá. 

  • toto je sexy :)

  • Odmitám uvěřit. V situaci kdy reálně hrozí krach celému EU systému dodávek plynu a ropy, drbani v Bruselu vymýšlejí jak občany unie ještě více vytrestat. Jak ještě více podpořit válečného štváče z Kyjeva. Jak se mu ještě více zavděčit. A všichni u nás na toto patolízalství doplácíme. Třeba nyní: dostáváte krásný platový výměr. Po přepočtu ovšem zjistíte že máte odtah 10 tis. na daních. Dříve tyto peníze šly logicky na provoz státu. Aktuálně? Kompletně na nákup imperialistického plynu, ropy, elektřiny.  Tak nám v Praze rozhodli.To hrdinské, trapné,pubertální  a zcela nevýznamné odstřižení od Moskvy, nás všechny bude stojí a bude stát miliardy vyhozených veřejných prostředků. Jen abychom ideologicky stáli v čele boje. To všechno ve válce, která ale není naše válka. 

  • mun.go

    A co na to OPEC+?

    OPEC (13):  Algeria,  Angola,  Republic of the Congo,  Equatorial Guinea,  Gabon,  Iran,  Iraq,  Kuwait,  Libya,  Nigeria,  Saudi Arabia,  United Arab Emirates,  Venezuela.

    + (11) : Azerbaijan, Bahrain, Brunei, Kazakhstan, Malaysia, Mexico, Oman, Philippines, Russia, Sudan, South Sudan.

    Samotný OPEC drží 80,4 % prokázaných ropných zásob, zbylých +11 pak 9,7 ropných zásob = to je přes 90%.

    • mun.go

      Ptal jsem se "A co na to OPEC+?"

      Tak tedy: OPEC s Ruskem oznámily snížení těžby, ceny ropy letí nahoru

      Organizace zemí vyvážejících ropu (OPEC) a její spojenci v čele s Ruskem v říjnu sníží cíl těžby ropy o 100 tisíc barelů denně, uvedla agentura Bloomberg. 

      Pondělní rozhodnutí tak ruší dohodu z minulého měsíce o zvýšení produkce.

  • Co jiného se dá čekat od východostepních nájezdníků, jejichž mentalita spočívá ve zvyklosti zabrat, vydrancovat, pobít skutečné  i domnělé odpůrce a táhnout dál. Ostatně i ruský "rudý" "socialismus" byl nepochybně vzorem pro Hitlerův " hnědý socialismus NSDAP (Nationalsozoalistische Deutsche Arbeiterpartei - národně socialistická německá dělnická strana), která si nepochybně vzala vzor  v "rudém socialismu" v CCCP, který měl nesporně mnohem víc obětí než 2.světová válka. 

    • Gorobilypes

      Proč teď ze sebe děláš křupana a nezdvořáka? Ty z východu ti umožnili to po čem jsi volal se soudruhem Fialou.Byt nezávislí na zdrojích z Rf. Jsou to přeci jejich zdroje, tak jaké drancování že. Žij si v době kamenné ale se svými zdroji.

  • Gorobilypes

    Vpořadku 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit