Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je lepší si tam zajet a podívat se na všechno vlastníma očima, než psát nesmysly... vízumnestojí nějak extra draho.

  • Aha, teď už jsou zlí i Angličani, protože si dovolili něco říct, proti Vašemu nedotknutelnému Rusku. :( O tom se smí psát přeci jen v dobrém. Bože jak Vy jste jednodušší...
  • Já se tedy nemám za Rusobijce, ale za blbcobijce, proto píšu takovým jako Vy, abych uváděl jejich vlastní hlavou vymyšlené nesmysly, které si orazítkovali jako pravdivé do reálných mezí. Což se většinou neshledává s přílišným pochopením a to zejména díky zaujatosti Vaší modlou a nepochopitelnému fanatickému obdivu k ní. A také zejména nedostatku informací a kritického myšlení ( Vy kritiku), i nedostatečným intelektem, neschopen pochopit reálná fakta a přestat si hrát na to, že Rusko je ráj na zemi ( ve kterém jste nikdy nebyl), kde se žije všem dobře. Nebojte, jako že Vy jste fanatický obdivovatel všeho Ruského, já rozhodně nejsem fanatický obdivovatel všeho Amerického, jen rád uvádím Vaše z prstu vytahané nesmysly na pravou míru. ;)
  • Taky bych ti ten tvůj blábol rozebral ty blábole, ale na takovej hnůj nemám ani čas a ani žaludek. Ty bys nerozebíral nesmysly, ale zkrátka názor, který se příčí tvým představám a to je rozdíl. Navíc na to aby si rozebral můj předchozí komentář nemáš ani dost znalostí, ani dostatečný intelekt. Jediné co ti tedy zbývá je vymýšlet si a plácat co tu tvoji milovaní socani postavili, i když byli 100 let za západem. Stejně si nic kromě postavených sídlišť nevymyslel. Jsi jen naštvaný, že jsem ti vyvrátil tu tvou malou lež, jako malý chlapeček. ;) Jo komoušům šlo stavění vážně rychle, to se musí nechat, bytů byl stále nedostatek a na nový se čekalo v pořadnících klidně i 5-10 let, přednost měli víš kdo... soudruhu. Jen tu předchozí splácaninu co jsi vymyslel, že Američani financovali z uloupeného zlata Lend-lease chce buď dobrou představivost, či dávku debility. U tebe konkrétně je to ta druhá možnost. Kam až někteří lidé jsou schopni se svou averzí k Američanům zajít je neskutečné. Jsi jen další hňup do řady s averzí k Američanům a posedlostí vším ruským a socialistickým. Z tebe nic chytrého vypadnout nemůže. Běž si plácat ty své žalostné znalosti ty faggote. Jediné co jsi udělal je napsal svůj názor, který se nezakládá na pravdě. Nevyvrátil si zhola nic. A jak snadno z tebe lze udělat blbce a víš proč? Protože si vymýšlíš. Taháš si informace z prstu. Přiznej si že jsi lhář, nebo argumentuj a dokaž jedinou věc z toho co jsi napsal. Předlož zdroj, ale ten jaksi nemáš, když se celá tvá argumentace zakladá na tom co sis vymyslel a jak si to vlastně představuješ. :D. A když se ti tak líbí mínusy, tak ti taky jeden přidám. Prý Rusko nejbohatší stát na světě. :D To je vidět co v té hlavě máš. Strašné, až děsivé jak si hloupý.
  • Koukám další stránky kde se usadili stáří páprdové a lidé s nízkým intelektem. Ach jo chtěl bych alespoň jednou narazit na diskuzi, kde se lidé drží objektivity, věrohodných informací a ne to co jedna bába povídala, či za vše mohou Američané, nebo za všechny mohou Rusové. Je vtipné, že Vy už dopředu jste přesvědčený, že co se svede na Rusa v tom má prsty Američan...
  • 30000 má, ale rublů, nikoliv Kč... Nejdříve si to co jste někde četl raději ještě přečtěte pořádně. Samozřejmě s těmi nájmy máte pravdu. Ty jsou u nich stejné jako v Praze.
  • Kdo neskáče, není Rus - gop, gop, gop *1*
  • Tak to je síla.Takový blábol nenapíše ani Jégl a ani Just.Já projel všechny podniky od Aše k Vihorlatu a zastaralé byly pouze postavené za Rakousko -Uherska např.textilky ,ale s tryskovými stavy.Jinak podniky v Košicích znám dobře,vše nově postavené komunisty za socialismu.A to nemluvím o sídlištích.Nemůžu dál psát ,protože bych musel rozebírat jeden váš nesmysl za druhým.Banky prodány cizákům a ti do nich investovaly?Kde jste to slyšel/a/ ?Dnes se vytahujeme atomobilovým průmyslem a bojím se dne až dopadneme jako město duchů Detroit.Krásná krajina devastovaná autolakovnami,a různou kamionovou dopravou.Jakou máte tady konkurenci?Tel.operátoři udělají kartelovou dohodu.UPC jen zdražuje a jeho služby jdou rapidně dolů.Nyní jsme za tím čínským 50 let.Na Západě se jim nechce nic dělat,Např.německé je čínské.Možná tak Anglie si drží svůj standard.
  • Pro Rusobijce,viděl jsem jak z ruského letadla padaly zlaté cihly a tak jsem to přeložil na nás tady by padaly houvna a letiště jednoho dramatika.
  • Maj se určitě líp než před lety, ale je to opravdu díky Putinovi? Nemyslim si, je to přirozenej vývoj ekonomiky. A někde jsem četl že autobusák v moskvě má asi 30 000 Kč čistýho a přitom nájmy a ceny jsou tam podobný jako u nás a třeba mobilní tarify tam maj asi za čtvrtinový ceny než u nás, takže jsou na tom teď asi docela dobře. Samozřejmě nevim jak je to opravdu s tim mimo Moskvu. U nás se taky furt řiká jak vysoký platy jsou v Praze a mimo Prahu, ale jako rodilej Pražák a někdo kdo půl života strávil mimo Prahu vim že to jsou nesmysly, běžnej člověk bere všude v ČR +/- stejně za podobnou práci a přitom na vesnici se dá bydlet třeba za 8 měsíčně za normální byt, za takovou cenu máte v Praze možná tak pokoj u ňákýho důchodce.
  • Ano já vím, pro Vás by bylo úplně nejlepší, kdyby to vymyslel Rus a sám sebe ohodnotil jako nejvyspělejší zemi na světě, nikomu jinému asi ani nevěříte. :) Fanatici jsou vždy nejhorší, jsou neobjektivní a nesoudní. Asi byste chtěl, abych Vám řekl, že Rusko je mezi desítkou nejvyspělejších zemí na světě, kde se žije každému dobře že? Taková realita ale bohužel není a já se držím pouze reality, pravd máte mnoho, každý má tu svojí a každý uznává tu která se mu líbí, Vy máte svojí pravdu, která ale reálná není.
  • Myslím,ze jsou na tom lépe než s předešlými prezidenty dohromady a to ještě do nich všichni kopou sankce sankce sankce. Namísto vděčnosti. U mě za porážku fasounskeho Německa velký dík! Dokud je medvěd doma bude mír a klid,pokud jej budete nutit,aby vyšel ven bude veselo,tak ať si hnoji v Pentagonu a Eu spočítají kolik je 1 a 1.
  • To je sice všechno hezký, ale když tam jsou na štíru s tou demokracií. A navíc tam prý mají někde schované bezdomovce a žebráky.
  • http://komotoz.ru/photo/novyy_god/novogodnyaya_moskva_2017.php
  • Já, kromě Američanů nemůžu ani cítit také Pákistánce. Prostě mi neseději.
  • Jó, to až se tam jednou dostane k moci nějakej ras, tak to budou mít potom demokrati stažený zadnice.
  • to ti nakecali takoví jako němcová, kalousek, pchcaný kníže a eritrejec feri, ryzí demokrati
  • Lépe bych to nenapsal.
  • anglie se chová jako teroristi z USA, stejná teroristická stopa, vražda, upravené debilní důkazy a pak obvinění a terorizování Ruska, na takovou debilitu může skočit jenom američan, nebo pražský podplacený kavárník
  • Vždyť je to úplně jasný, kdo to namíchal. Američani už delší dobou žvaní, že to chce bojkotovat mistrovství světa ve fotbale v Rusku, případně je úplně zrušit. Mimochodem, oni se tam nedostali. Takže oni o tom žvaní a žvaní a FIFA nic, nikdo nic, i jejich oddaní lokajové nic. Všichni ti zpropadení hňupové se dokonce na to mistrovství těší. Copak jim to politicky nemyslí? No tak musí přijít na řadu plán B. No tak se odstraní jeden ruskej pablb, kterej už stejně není k ničemu dobrej. A svede se to na koho? No přece na Rusko, to dá rozum, ne? Nějaká mrtvola a ještě k tomu ruská, nedělá našim atlantickým přátelům žádný problém. Když vezmeme v úvahu, že CIA chtěla kdysi vyhodit do vzduchu dvě svá vlastní dopravní letadla, plná vlastních lidí, aby to mohli svést na Kubánce a poté provést na Kubu invazi, tak toto je úplná zívačka. Tuto alotrii jim zatrhl až Kennedy, protože to byla i na něj silná káva. No, moc dlouho potom chlapec nežil. A kdo ho zabil? Kdyby jste se zeptali kozy Májové, tak vám řekne, že s největší pravděpodobností Rusové. Taky kdo jinej, že? Oni totiž nemají nic na práci, nudí se, tak si občas jen tak někoho zabijou. No ale to jsem trochu odbočil, vážená paní koza Májová už navrhuje, aby se Anglie neúčastnila MS. A prý, že tam asi nepojede princ Harry a nějaký další princové. Oni tam ty mimoňové ještě ty pohádkové bytosti nezrušili. Ale řeknu Vám, to bude hrozný neštěstí, když tam nepojedou. To se Putin s Lavrovem zblázní.
    Co se týče plánu CIA, vyhodit do vzduchu dvě svá vlastní letadla, tak tuto informaci jsem si nevycucal z prstu, ani jsem to neviděl na RT, ani jsem to nevyčetl na Sputniku. Tuto informaci jsem získal z jednoho velmi zajímavého dokumentu na německé státní televizi. A Německo, to je přece garant pravdy a lásky, je to člen EU, NATO, atd. atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit