Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se najde pár chamtivců, kteří vydolují to nejcennější pod domem, tak ten dům je odsouzen ke zřícení. A jakmile se dům zřítí, bez skrupulí to svedou na majitele, že se o dům řádně nestaral.
  • Omlouvám se, samozřejmě, že plakáty se vyvěšovaly!
  • PÁNOVÉ! Vaše "třesky plesky" nic nevyřeší, a jsou jen mlácením prázdné slámy.Navíc si nejsem jist, kolik z vás provolávalo při "sametu" slávu největšímu lháři a podvodníkovi v dějinách našeho státu a tlačilo na to, aby se stal prezidentem.Tam hledejte kořeny všeho marasmu, ve kterěm se v současné době nacházíme.Tento pán vytvořil prostor pro korupčníky, zloděje a tuneláře, kteří se pozvolna dostávali k moci a přivedli před tím tak prosperující republiku, bez státního dluhu k současným problémům.Bože jak často jsme poslouchali od pánů Klausů, Ježků, Dybů pohádky o tom , jak soc. strát neumí hospodařit.Jak se ve školách vyvěšovali plakáty s výzvou:"Paní učitelko, už se nemusíte bát!"A dnes?Kolik vlád našich kapitalistických vzorů musí zachraňovat soukrommé banky jejichž odborní manažeři prošustrovali miliardy,v kolika školách podnicích a institucích vládne klientelismus a dělník, paní učitelka , úředník se bojí zvednout hlas, aby nedostali padáka!Inu stálo by za pokus svolat na Letnou vzpomínkovou demostraci, abychom se mohli přesvědčit , kolik "zvoničů klíči" by přišlo podpořit současné i minulé demokraty.Inu , člověku je až stydno, když sleduje jak "Modré straky" s polu se svými přisluhovači, Johny, Kalousky a spol., vedou stát k bankrotu.Ale každý lid má vládu, kterou si zaslouží, a bohužel již nerozhoduje o tom zda se "vláda věcí obecných ",do jeho rukou navrátí!Tak už nám zbývá pouze trpět, a občas si jen tak zanadávat!
    • Tuhle vládu si lid opravdu zaslouží. Vždyť si ji zvolil, a ti co nevolili, nemají právo něco kritizovat.Mají jen jedno právo držet pusu a krok.
  • Bez tvrdého znárodňování,měnové reformy a nahánění všech politických lumpů do pracovních táborů,se naše země státnímu bankrotu nevyhne.Další zbídačování,těch zbídačovaných na zachránění se před státním bankrotem nestačí.To chce k moci tvrdou levicovou stranu mladé generace,že vedle ní by byli komunisté padesátých roků strašné měkoty.
    • Pane přibzdite trošku a skutečně se zeptejte sám sebe, jestli by jste chtěl žít v době "vyřizování si účtů" mezi lidmi. Díky té poslední větě jsem přišel dřív, než jsem byl na světě v té době o polovinu příbuzenstva a když už jsem byl na světě, tak zas šel strýček "na školení" jen za to, že upozornil na to na co neměl. A já jsem si dodělával vzdělání teprve před 19 lety. Moc děkuji za takovou dobu,ale opravdu nemám zájem. Tohle zavání né pořádkem, proti kterému nic nemám, ale fašismem a to, jak už jsem tu někde na diskuzi napsal, jako názor z okolí co slýchávám častěji, než bych chtěl mě opravdu velice děsí. Tohle by zase dopadlo zle. Jak vidím, tak skutečně je dost lidí s tímto názorem co jsou schopni toto připustit . Doufám, že se toho nikdy nedožiju a ani mé děti ne..doufám !...
      • Ti,kteří,za jedenadvacet roků tuto zemi zbídačili,budou mít největší zásluhu,že si pravděpodobně budou lidé vybírat mezi tvrdou levicí a fašismem.Protože stávajícího kapitalistického svinčíku,už začíná mít většina národa dost.Nejspíše z těchto politických seskupení,vybere tu stranu,která slíbí,že s těmi lumpy,kteří zde přes dvacet roků vladnou ,krutěji zatočí.Hajlování,nebo čestprácování ,to bude podružné.Ale dostatečná krutost k lumpům,to bude tím,co bude národ kladně hodnotit a upřednodňostňovat.
        • Chcete léčit rakovinu rakovinou a to nikdy fungovat nebude. V této, jak říkáte kapitalisticé společnosti si jenom kamarádíčkové bývalých komoušů hrajou na kapitalisty, což se jim nikdy nemůže dlouhodobě dařit, stejně jako jim šel do kelu celý jejich komunismus. Pravý kapitalista si totiž váží svých zaměstnanců což pseudokapitalisté neumí a ani umět nebudou.
  • ..pár nenažraných bankovních specialistů-odborníků- na slovo vzatých-dostalo do kolen prakticky celý svět.Položme si jedinou otázku ,kdo jim topovolil a kdo je pověřil.A třeba jakou kvalifikaCI NEBO SPÍŠE JAKÁ JE POTŘEBNÁ KVALIFIKACE A PRAXE K VÝKONU JIM SVĚŘENÝCH POSTŮ A FUNKCÍ.řekl bych podle výsledků jejich činnosti pobyt u dr.Chocholouška.
  • nic nového. říkám to už roky. potřebujeme Evropskou federaci pevné ruky rovných pravidel a jednotných zákonů, bezůročné ekonomiky a poctivé práce kdy v čele Evropy bude morální politik Masarykova typu a Evropa bude pod jeho vedením kontrolována Občanskou společností, referendovým systémem takové Evropské "Švýcarsko". zatím bohužel máme Evropu roztříštěnou a chaotickou a v čele jednotlivých států jsou politruci a nejhorší odpad společnosti modrého a podobného typu kteří dokázali za dvacet let pouze rozkrást co nebylo přibité a přilepené. s tímhle smetím v čele by zkrachovala každá země i kdyby měla ropné vrty a diamantové doly dohromady.
    • Nedemokraticky vzniklá vláda Bruselu je pro Evropu průšvih a brzda. Na druhé straně, my nemáme co naříkat. Brusel nás nerozkradl. Naši zemi zatáhly do maléru všechny naše vlastní, české, polistopadové vlády. Zavedlo se tu prostředí, vyhovující zlodějům, korupčníkům, mafii. Největší loupežníci, t.zv. úspěšní podnikatelé, se zmocňují veškerého národního bohatství a vláda už je pouze loutkou v jejich rukách. A plní jejich přání i v rozporu s potřebami lidu této země. Volby se staly pouze prostředkem nástupu nové hladové party k penězovodům. Volební sliby se neplní v jediném bodě, je to cár papíru. O demokracii si můžeme nechat jen zdát. A to, že nadáváme, nikomu ani trochu nevadí.
    • Uvažuji, kolik Vám může být let. Jestli jste byl dospělý před rokem 89 a propagujete takové hlouposti,jakétady píšete, tak jste prostě pouze bolševik. Co je to bolševik, je normálnímu člověku jasné. Jste-li mladší člověk, měl byste se začít okamžitě vzdělávat. Protože o fungování ekonomiky toho nevíte ani zbla.
      A nejlepší asi bude,když se podíváte sem:
      http://www.ceskapozice.cz/zahranici/evropa/idioti-z-bruselu
      Zde je demokraticky vyjádřeno, co je ta Vaše skvělá EU zač.
      Váš příspěvek je na úrovni myšlení toho úředníka z Bruselu. A co je zač mu tam bylo řečeno jasně.
      • Vážený, vy jste přesným příkladem toho, čemu se říká mozek vymytý propagandou. Podobně zfanatizovaní byli i takzvaní Hitlerjugend nebo Gotwaldova mládež. Jak vidno u vás modrá propaganda tihle bývalí recyklovaní bolševici, kteří dnes pokrytecky jsou největšími komunistobijci dokázala stejný výplach myšlení. Nikdy jsem neměl s bolševiky nic společného a nemusím je ani dnes. Dospělý jsem byl už před sametem. Takže vaše rádoby poučování je jaksi mimo mísu. Vaše modrá sekta potlačováním demokratických mechanismů a šířením korupce zavlekla tuhle zemi do marasmu za poloviční dobu dvaceti let. I těm mizerným bolševikům to trvalo čtyřicet let, dvakrát tolik. Evropa v dnešní podobě se mi nelíbí, osobně bych ji rád viděl více ve Švýcarském stylu, jenže vašim modrofašistům právě taková Evropa vyhovuje, protože si můžou populisticky hájit své soukromé zájmy a oblbovat naivky vašeho typu. Vaši bývalí bolševici a dnešní pseudodemokrati mají smrtelnou hrůzu ze skutečné demokracie Švýcarského typu. A tak s radostí odvádějí pozornost na zástupná témata včetně Evropského. Kdybyste jim tyhle žvásty hltal před patnácti dvaceti lety, tak bych to ještě chápal jako neznalost a nezkušenost. Dnes ale víra v modrou propagandu ukazuje buď na totální omezenost nebo nasazeného agenta provokatéra. Vyberte si co jste....opravdu naivně věříte modrým blábolům nebo vás zato převlékači kabátů platí?
    • Právě takzvaná jednotná Evropa nás do těchhle konců přivedla. Uspěchanej a nerealistickej projekt skončí špatně - pokud bude v čele Evropy maoista a pokud bude Evropě rozkazovat banda šílených socialistů. Když evropani bědovali, jaká je krize, indové říkali - jak to? Naše ekonomika rostla o osum procent. My žádnou krizi nemáme. Evropa skončí jako multikulti totalitní říše, která padne ekonomicky na hubu. Už teď je všechno řízený z Bruselu tisícem nařízení ročně. Svoboda a odpovědnost je v pr....
      • Omyl. Ještě před vstupem do Evropy tady řádilo bratrstvo modré straky a to nás zavleklo do průseru svým náboženstvím neomezeného rabování. Neštěstím Evropy je že až příliš kopíruje nedemokratický systém vlády modré sekty v české republice posledních dvaceti let.
  • To, že jde svět do kytek víme všichni. To, že si s námi mocní hrajou jak s šachovýma figurkama to víme taky. Otázkou je, jestli se dá z tohoto kolotoče vystoupit, dřív než se úplně zhroutí - a jestli nám to cirkusáci dovolí... Já mám životní credo takové, že vždy počítám s nejhorší variantou, takže pak mohu být vždy už jen mile překvapen. Bohužel ze stávajícího stavu společnosti, morálky mi pořád vychází jen jedno: Buď se vrátíme k systému, že budeme žrát jen to co si sami vypěstujeme a dokážeme si to ubránit před ostatními, nebo nás semele mocenská válečná mašinérie světových velmocí, do které nemáme šanci promluvit. Nedá mi to také vzpomenout na stará proroctví, ve kterých se píše jak špatně se lidstvo na sklonku svého civilizačního rozmachu bude mít. Hlad, války, živelní katastrofy budou signalizovat blížící se konec. Myslím, že už asi není nikdo, kdo by necítil, že se něco musí stát. Musí dojít k nějaké obrovské tragédii, aby si lidstvo zase uvědomilo, jaké jsou opravdové hodnoty za které stojí žít. Skromnost, pokora, láska, přátelství, pracovitost
    • Píšeš jako blb.To si myslíš,že Německo nechá nějaké malé Česko,aby o něčem rozhodovalo?Pokud národ včas všechny politické lumpy nevypráská,tak budeme zase protektorátem Německa.Rozprodáním našeho majetku a zadlužením země,s touto vládní chátrou u koryt,by to dlouho netrvalo.
    • No, tak jste nás cirkusáky odhalil. Tak a teď dost žvanění a do práce, šup. šup !!
  • Ty jo to je postřech, a já myslel že je všechno v pohodě a pár nenažranců může krást dokola aby jsme se neměli zase tak dobře.
  • Svatá pravda !!!!!!!!!!!!
  • Odvahu by to chtělo, když už je tedy pravda venku a to, že to jde všechno "systémově" do háje. ..Odvaha přestat kráct, podvádět, podpora skutečné práce,jednota zákonů i pořádku a spravedlivější rozdělování práce a zisku,podle skutečně odvedené práce a ne podle drzosti a sprostoty kolik si kdo urve, protože vše co se na tomto světě odpracuje a vytvoří skutečnou prací má sloužit především lidem a ne většinu z toho zadržovat na královský přepych jen pro určité "lepší a schopné" díky nimž pak lidi nebudou mít nikdy dost k důstojnému životu za celoživotní práci. Tito jim vždy chtěji totiž nechat jen co nejméně, aby pro ně zbylo co nejvíce a v tomto se lidstvo do "občanské společnosti" ještě zatím vývojově nedostalo. Tohle není o komunismu,ale o převzetí skutečné občanské kontroly nad tím, kam jdou peníze-prostředky lidí, kteří si je svojí prací vytvořili, což neodporuje sociální pomoci v nouzi, ale jen na dobu potřebnou a ne na celoživotní živení od ostatních i za cenu prací "hladových zdí" placené státem a ani tomu být bohatý do určeného "stropu" podle síly a možnosti ekonomiky dané země. Ne však v systému "kapitálu", který používá "vzdušné peníze" co ještě ani nejsou vyrobeny prací a tudíš kryty a které vytváří dnešní výsledek hlavně v krachu bank co jsou největším ukazatelem a konzervantem takovýchto mnohdy "dotiskovaných bankovek". První "vlaštovky" jsou např.severské země,Island,švýcarsko a ještě další..
    • S tou odvahou počkej do doby,až Kalousek a Nečas naordinuje obyčejnému českému blbovi takovou dietu,že se ten nebude moci z hladu ani ze.rat.Zatím se všichni vládní lumpové dluží na vše,takže je obyčejný český blb v pohodě.To,že jednou by měla mladá generace nasekané dluhy splácet,tak to je dodnes nad duševní chápání obyčejného českého blba.Kdyby se zítra udělala revoluce a byla úspěšná,tak pozítří ráno bude obyčejný český blb obviňovat revolucionáře,že měl kapitalistický táj na dosah ruky a revolucionáři jej o tento ráj připravili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit