Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co ten starý churavý dědek z hradu co ten pořád ma. Jenom mudruje stále do této krize české koruny .Mermomoci chce udržet tuto slabou korunu.Zavedte už konečně to EURO.
    • Dost se divím, že ta ztráta není vyšší. Podle těch počítačových odborníků co tam mají ...a co řídí dopravu přes počítač až k peronu bude hůř-.Vůbec neznají reálie a jen si brouzdaj u počítače... pitomci. Třeba nedávno v Hodoníně. Vlak na Brno obvykle jezdil z druhé koleje, kde těch počítačem určených 5 minut mezi odjezdem a ohlášením stačí. Teď sice také 5 minut ALE... počítač určil nový peron, ke kterému musíte obejít půlku nádraží, sejít do podchodu, projít jím, vyšlapat schody , protože ve výtahu je tma a nelze přečíst co zmáčknout. a vlak je fuč....A to i pro mladé, kteří jdou v poklusu je tak akorát. Ale protože v Hodoníně jsou lázně na pohybové ústrojí.a vlakem jezdí pacienti... kolik si myslíte že jich to zvládne... a když na tom peroně vydrží na další vlak jak na potvoru počítač určí tu kratší cestu, tak než to zase oběhnou... mohou mu jen zamávat do dáli..
      Chtěla jsem to napsat na ministerstvo, aby se nad tím někdo zamyslel popř. udělal nápravu... jo tůdle nudle nedá se... jen samá raklama, zrovna tak jako ty zbytečně vyhozené penáíze za různé brožurky na kříďáku, co stejně nikdo nečte a jdou do skartu.... hmm diváte se při takovém hospodaření, já se divím že to není víc..
  • Kdy bude zatčen pan Singer a spol z vedení ČNB?

    Kdy bude vystaveno obvinění z úmyslného a záměrného poškození státu?

    Kdy bude vystaveno obvinění ze zneužití pravomoci?

    *8* *8* *8*
    • Vazne si myslite,ze budou potrestani?Ale ano ,jenom si odnesou poradny balik do noveho zacatku.Bylo by zrejme prekvapeni ,kdo dal prikaz k tomuto kroku.Zacina to zavanet levarnou.
    • Podejte trestní oznámení.
  • V postupu Národní banky vidím jen první nenápadný krok ke konečnému vykradení našeho státu.Na internetu jsem se dočetl,že se změnily podmínky ovládání banky tak,že už na ní máme pramalý vliv.Prý dokonce větší vliv než stát má nějaké kolegium guvernéru bank z evropské unie.V minulém volebním období nám poslanci koalice odhlasovali mnohamiliardovou pomoc euru.Kalousek s knížetem se přičinili,aby to prošlo poslušnou sněmovnou.Ty miliardy dozajistě už nikdy neuvidíme ! Dále poslanci odhlasovali,že po přijetí eura budeme muset po požádání unie do 7 dnů vyplatit až 300 miliard na stabilizaci eura.ČNB má ve vlastnictví asi 800 miliard a o to podle mě nyní jde.Vyvstává otázka,jak přimět lidi v naší zemičce přijmout euro když je u nás k tomu takový odpor.Udělali to jednoduše,euro uměle předražili,teď se pěkně napakujou na náš úkor,slyším,že jen u dráhy to může být až půl miliardy ztráta.Oni ovšem kalkulují s tím,že lidi začnou před dovolenýma křičet ať se tedy přijme euro rovnou,ať nejsme stále vydíráni a najde se hned podpora to odhlasovat.Potom ta past sklapne a mohou oficiálně do ČNB pro stamiliardy ! Konečně,podobně to už proběhlo s 60 tunama našeho měnového zlata.Hezky bez vědomosti občanů bylo potichoučku přestěhováno do Německa výměnou za bezcené akcie.Vyšla o tom zajímavá knížka,doporučuji to k přečtení !
  • Připomeňme si zločiny kapitalizmu ! Věnujte zítra tichou vzpomínku 6 zavražděným demonstrantům dne 25.listipadu 1932 ve Frývaldově ! Dále tam kapitalističtí četníci těžce zranili 14 dalších demonsttrantů ! Celkem zavraždili kapitalisti za 1.kapitalistické republiky 199 většinou hladových demonstrantů a 400 těžce zranili !!
    před 15 min.
  • Akorát, že ztráta nebude zdaleka jen u ČD.., ale v daleko větší míře úplně všude, ve všem a u naprosté většiny lidí co to budou muset opět, jako vždy v "něčem a někomu" zaplatit i s chlupama...Tohle není vůbec pomoc lidem, zemi , ekonomice a další chytrácké oblbovačky a okecávky, zrovna v době, kdy se mění vláda a parlament.., ale dovolím si říct názor, že je to prasárna a normální výmrd, který má svůj scénář, pozadí i konkretní a "něčí" důvod...
  • a tu ztrátu doplatí členové ČNB z té miliardy, co na tom vydělali při nákupu Kellnera Télefonicy ?
  • prý pomoc našim podnikatelům a státu. HAhaha *1*
    • Lid,my zu nemame ani podnikatele v pravem slova smyslu.Vzdyt je to samy zlodej a korupcnik.I taci ,jejichz cesta je dlazdena mrtvolami se hrde nazyvaji "podnikateli".A ted par poctivcu,nemuzou zachranit reputaci Republiky.Predstavenstvo Banky jedna podle Motta:
      pomoc sami sobe v uzkem kruhu pratel.Zatim je skryto mnohem vice ,nez tusime.
      • souhlas
  • Železnici zrušit. Železnice patří do 19.století. Budoucnost má před sebou jedině automobilová doprava.
    • Tecko ,vy jste se vyspal spatne ci co?A co "konskou drahu",byla by to Vase parketa?
    • Bolševický zloději nicků.
    • Tupounku obecný *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit