Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Špidlo ty jsi nic dobrého pro naše občany ještě nic neudělal a to ani v Brusselu, tak koukej mazat, protože takového korytáře lidi nepotřebují a nechtějí.
  • Ty kecko zlodějská *12* *12* *12*
  • Pišta Žiga je cikán ze s Plzně, dal si nick tečka, to je ale hlava prasečí,.. *12* *12* *12*
  • Spidlo mydlo, pojedes jak namydlenej blesk! *1* *1* *1*
  • Tahle figurka už nás řídila,no,moc mu to nešlo,takže stačilo a Špidel vysmahni ho skladu politických minulostí *3*
    • Opatrně se Špidlou, třeba našel ty zdroje!
      • Tak to jo, to on zdroje pro své zlodějny najít umí, ale udělat něco pro lidi ??? Moc práce, od toho on Špidlík není - možná si zpívává " Ručičky, nebojte se, vy makat nebudete.". ...
  • Špidla-Mydla si zase plácá játra, ať už raději mlčí, s tímhle materiálem to ČSSD opravdu nevytrhne
  • a osedlat ho muze kazdy,kdo na zahrozi .Je to lehce ovladatelna Marioneta.Klausem pocinaje-Pike8 v pozadi Klaus,ministri financi a diplomacie,ted uz i Müllerova si dela co chce.
    To je Premier?! Smesna ,preplacena figurka.Byt to jinak,tak Pike 8 s bandou,Müllerova,
    milenka Nagyova,ministr zahranici,stale delajici potize ,diky neznalosti zakonu-Klausova,
    Drabek a spol s debilkama:kdybychom meli Premiera ,tihle by uz dychali cezeny vzduch.
    Ale protoze je k nicemu ,ziji si jak jak prasata v zite,doplaci na jeho neschopnost ti nejchudsi. *16*
  • Zrovna od šmudly Špidly co se roky pakoval a povaloval v Bruselu za velký prachy, aniž by tady o něm někdo užitečného něco slyšel to tedy fakt sedí..ČSSD v dnešní podobě a složení s těmi pacholky co tam zrovna jsou ani omylem !!! Právě oni tam se soudruhy s ODS sedí celou tu dobu a dostali tuto zem tam, kde zrovna dnes je a rozhodně si tedy nemají v tomto vůbec co vyčítat..Jeden podrazák a flink vedle druhého, akorát že v jiných soudružských dresech..Pokud má být ČSSD vůbec k něčemu, tak musí vyházet ty matadory co jsou ve vedení, pořádně si vyčistit chlívek a vyvětrat,..protože ti jsou už za ty roky tak profláklí falešnýma slibama, lhaním a podrazama, až je to ke zvracení..Všem jim jde jen o koryta a peníze, protože takoví už pracovat nikdy nebudou a ani už neumí... Jen lenoch, lhář, lempl, žvanil a vychcan se místo skutečné práce, kde musí opravdu ukázat, že něco fakt umí, aby vůbec dostal od někoho nějaké peníze,..se dá raději dnes na politiku, hlavně jen aby nemusel jít mezi lidi normálně dělat, protože z nich by se už prací neuživil skoro nikdo a ti lidi by s takovými hned zůčtovali přímo v práci..Za to co předvádí, by jim totiž nikdo dobrovolně nezaplatil ani korunu a oni by doslova za takovou odvedenou "práci" chcípli na ulici hladem. Poslanci za komančů normálně mimo mandát chodili do práce a rozhodně je nikdo tak luxusně neplatil za celodení žvanění ve sněmovně i s kdejakými fondy na kde co. Vím, že soused z ulice, jako poslanec dělal "projevy" normálně doma a dostával akorát cesťáky, nějaké ty diety a odměny, jinak normálně chodil dělat mezi lidi v tzv "uvolněné funkci" vždy na nějaký ten den, aby byl v terénu a slyšel od nich všechno hned z první ruky...jednou dokonce prý dostal i za politiku normálně po hubě na šatně, od starého dělníka za blbé řeči, jako za "odměnu" své práce, protože neměl ochranku jak dneska..Sobotka ani neví vůbec co to je skutečná práce za normální plat někde v provozu, kde by mu za jeho kecy někdo i mohl reálně naliskat tu jeho falešnou čuňu až by mu brýle ulítly..Politici by u nás měli normálně chodit do práce s uvolněním max dvou týdnů v měsící, aby poznali "běžný provoz i život " a lidi jim mohli nadávat přímo každý den v práci, pak by si nedovolili za nehorázné peníze někde za plotem a v teplíčku kvávat hovadiny a být drzí, sprostí i neuctiví k občanům a sousedům co je živí. Aspoň by bylo hned vidět, kdo chce dělat politiku pro zemi a své lidi a kdo jen pro prachy a výhody. Každopádně by to nestálo takové strašné prachy na které musí vydělávat ti co chodí každý den do práce za málo peněz..
    • Ono to poslancování v ČSSR mělo ale háček. Poslanec neměl na nic vliv.Vše se rozhodovalo ve vládě a nikdo si nedovolil nesouhlasit.Projev se psal tak aby v podstatě nic neřekl..
  • Nečas podlehl Klausovi, to se vždy předpokládalo. Ale je tu nová doba a s ní daleko větší sranda. Nyní prezident podlehl svému kancléři a veřejně se zostudil, když prohlásil, že mu věří. Nyní je jasné, že Mynář je buď lhář, nebo hlupák. Hlupáka rozhodně udělal ze Zemana a bylo to, zase podle předpokladů, velmi snadné. Takže - kdo že nám to vytvořil tu skvělou, plebsem nepochopenou amnu?
  • Pišta Žiga je cikán ze s Plzně, dal si nick tečka, to je ale hlava prasečí,, *12* *12*
    • Žádnej Pišta neexistuje, pitomče komunistickej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit