Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tento pán je tak strašně ošklivý,že ani jinde pracovat nemůže
  • velka chyba policie -meli prijit s beranidlem a v kuklach ,nebot urad vlady to je sam zlocinec
  • To prece nikdo netyvrdil. Kritika byla zamerena na zatykani neozbrojene bezbranne zeny !!! Neco jineho to bylo v pripade oranzoveho dlouhodobeho multizlocince Ratha, ktery byl ozbrojen strelnou zbrani, kdyz pasoval v krabici od vina naloupene miliony uplatku za jednu z mnoha zlocineckych akci jeho oranzoveho zlocineckeho gangu. *16* *16* *16*
    • Chuderka bezbranná žena.
  • Velice zajímavá byla diskuze na Primě. Na obdobný pořad na ČT24 tak to je jen pro otrlé.Neustálé skákání do řeči oponentům tak jak to má ve zvyku Moravec je velice odpudivé,po pár minutách je vždy poznat,za kterou partaj tento pán kope.
  • Moravec?Distingované chování-lopaty z Kavčích hor.Přeci si nemůže zvát lidi a cvičit s nima jak zebrama v cirkuse.Třeba dnešní nedělní epizoda mně jen utvrdila neplatit nadále televizní poplatek.Státní TV musí být zejména v takových otázkách profesionální a nepodjatá.Vyhryzoval televizní panáček zbytečně útočil a působil dojmem že je na straně těch vyžírek pro které si kluci přišli.Vždyť to musí vidět že si banda za NAŠE PENÍZE dělala co chce.Za peníze které nuceně odevzdáme státu si tam oni hrají.A Kalousek se přidává jako kašpárek.Hochu ode mne jsi neviděl letos na daních ani kačku.A příští rok to bude stejné.Jak se do lesa volá tak se ozývá.
  • Pan Moravec byl srandovní.Jeho otázky na pana Šlachtu byly stupidní a jeho informace jedna pani povídala směšné.Jak vidno drbárna o zásahu byla dokonalá..beranidla,páčení zámků...nejlepší bylo jak pan Moravec rozhořčeně připomenul, že by snad měli o sobě dát předem vědět.....to by toho asi moc nenašli...o kuklách nemluvě,to snad ví každý,že to tak musí být....pan Moravec si to představuje asi takto....dobrý den,připravte se zítra u Vás uděláme razii,doma si uklidte přijdeme tam také,pokud nebudete doma zanechte zprávu a my se podle toho zařídíme!
  • Pane Šlachto byl jste výborný a přicmrndávač Moravec se "odkopal".Jen tak dál. Gratuluji.
    • Držím panu Šlachtovi a jeho spolupracovníkům pěsti, nebojte se, vydržte! Jste na správném místě a jdete po stopě!
  • Ten pan Šlachta, aby taky zvažoval každé slovo a pomalu i podton hlasu jakým to řekne, protože jak jde vidět, "někteří" doslova čekají na nějakou jeho chybu, aby se hned do něj mohli pustit a zadupat do země každý pokus a možnost, aby policie mohla vykonávat svoji práci i proti "pánům" a to je už hodně tenký led a lidově řečeno..jde jim doslova o držku s hlavou na špalku v případě, že se to nepodaří..! Nejen on, ale i jeho blízcí kolegové musí mít nervy jak špagáty a dávat si fakt pozor na každém kroku s vědomím, že jim může jít klidně i o zdraví a životy či životy jejich blízkých. O to víc jim patří respekt a úcta, že se do tak zaneřáděného chlívka měli a stále mají odvahu i přes to všechno pustit ve snaze to tentokrát i maximálně, jak to jen půjde dokončit a dát tak jasný společenský signál, že takové hajzloviny už musí skončit a těm co jsou viníci říct jasné.. tak tohle už stačilo!!! a teď budeme účtovat a zjišťovat zase pravdu my, protože za to nás lidi platí a je to naše práce pro tuto zemi !.. kdo, kdy,od koho, za kolik i proč a za jakým účelem.....
    • Chápaví lidé, jistě pochopí, podpoří pana Šlachtu, opravdu, Moravce zde většina "prokoukla", nemá tam už co dělat, kdo ho platí?!
  • Pořád je u moci mafie. Ten zásah byl jen první krůček v boji proti ní.
    Tvz. politici, se budou snažit to celé zastavit např. diskreditací. A to teď také dělají.
  • Divné údajně nestranný modrátor se zastává zločinců a jde proti panu Šlachtovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit