Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slavne postavy ktere byly v karantene , v te karantene byly protoze se narodily a zily v dobe kdy nejaky ten mor , ruzne nazyvany , propukl. Potom je jeste dlouha rada slavnych postav ktere v zedne karantene nikdy nebyly . Z prosteho duvodu . Dokazaly se narodit , zit a zemrit tak sikovne , ze se jich zadna morova vlna nedotkla. Z tech ceskych dejme tomu nedavno zvecnely bozsky Kaja .. Dalsi clanek by mohl byt o nich. Pokracovani zvaneni o nicem , dil 2. 

  • Aktuálně by některým zejména politickým figurkám karanténa moc prospěla.Ovšem totální karantena.Bez možnosti komunikace s okolím. Oni někteří zamindrákovaní komedianti už neví jak se zviditelnit.Takový Fiala už vymyslel a namastil do sítí snad kde co. Jak se přiloží k hubě mikrofon odredovanému Pirátovi, tak velmi pečlivě vybírá jedovatá slova, kterými národ povzbudit. Samozřejmě, že absolutního vrcholu lidské blbosti dosáhl Mirda Kalousek. Květnatou blbostí pronesených slov, vstoupilo jaro do Kalouskovy hlavy.

    • No rozhodně máte pravdu v tom, že takovému grázlovskému vředu jak Babiš by měla být udělena totální karantená nejlépe třeba na Mírově neb obdobném zařízení.

      Vždyť je přece známo, že nejšpinavější krysy roznášející nákazu vylézají ze svých úkrytů - že Áńo babiši.

      • Pepane pepane. Pěkně tady z tebe stříká zlost a nenávist.Ještě krásnější je ovšem tvoje bezmoc.Naprostá bezmoc, s tím vším něco udělat.A tak sedíš doma na bobku, vzpomínáš jak jste si hulákali a Letné. Jak jste na papírový kartonek namastili agitační hesla.Chlívkaři z ulic.A ono nic.Nikdy nic nebude. Lůze z ulice nastaly smutné dny.

    • No - zapomněl jsi na hradního, který jen srší nenávist, zlobu...a chválí původce epidemie...

      A kobliháře - ten zase odvolává co slíbil...

      Oba jsou teď  zalezlí a tam by  měli zůstat...

      • Zato ty Koloběžku jsi pořád ve střehu.Na Letné ani noha, u Koně stejně.A tolik by se toho chtělo všem říct.Tolik by se chtělo hulákat po ulicích.A nosit agitaci načmáranou na kartonech.Akademici z ulice tolik trpí, co?

        • Jo - já jsem furt ve střehu...🙂

          Jestli tobě chybí hulákání na Letné = tvůj problém...

          Však se dočkáš - kartonu máš zásobu, tak na ně můžeš čmárat svá chytrá agitační hesla...

          Jo - jsou teď různé zákazy, ale hulákání v ulicích ne, takže klidně můžeš posilovat hlasivky...

          Já se věnuji jiné činnosti = starám se o klientky v domově pro seniory...a je to fakt dost náročné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit