Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chce to konečně změnu přátele volte Okamuru!
  • Soudruh Šlouf je rozhořčený, že ho Zeman využil a pak ho odhodil jako použitý toaletní papír. A zřejmě také dospěl k názoru, že z té Sebranky Parchantů Ožralého Zemana, spozorované nejspíš ruskou mafií, také nebude "rodná strana na věčné časy a nikdy jinak". Tak bude hledat korýtko s rozhododávním někde jinde.
  • Jo politika to je svinstvo!
  • Šlouf půjde k Bobošíkové, ta chtěla komunistického prezidenta a nebo si vybere spolupracovníka státní bezpečnosti Babiše
    • Drymla nikdy do SPOZ stejně jako Palase a jiné brát neměli, žádným přínosem pro ně nebyli. Dryml má problémů více než dost, ČSSD byla ráda, že se ho zbavila a voliči po něm rozhodně nijak netouží. Šlouf si akorát hřeje svoji polívčičku a honí tričko.
  • Ono je to těžké. Jak Dryml tak Šlouf se objevují v odposleších na kmotra Mrázka. A proto taky byl Zeman pořád kritizovaný, že jeho nejbližší kamarád má vazbu na podsvětí. A teď jde o to, tyhle vazby přetrhat, aby nebyl obviňovaný, že je navázán na Lukoil a podobně.
    Takže ať už Zeman udělá cokoliv, tak je to špatně a novináři si na něm zgustnou. Protože nahoru lezl po zádech Šloufa a pak ho odhodil, jako nepotřeného. Myslím, že se zachoval státnicky, ať už kecá kdo chce co chce.
    Ne nadarmo se říká, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde!!! *9*
  • Typické Zemanovo chování,když šplhal nahoru,měl spoustu kamarádů které použil jako štafle,ale když je nepotřebuje,pryč s nimi. Je to charakter,ten náš prezident. *11*
    PS: Jak Šlouf,tak Zeman nejsou přínosem této zemi *3*
    • Zeman používal jako štafle Šloufa a spol. a Šlouf zase moc dobře věděl,že Zeman je pro něho zlaté tele, ze kterého vždy bude mít a ne málo. Zeman Hrad vzdal a jeho žena o hradní dámu příliš nestála, ale Šlouf ano a udělal pro to možné i nemožné a Nedvěda k tomu potřeboval, protože ten obchodoval mezi Německem a Ruskem už v 9Otých letech a pak ještě pro Gazprom a nyní Lukoil a to jsou firmy lukrativní a měli peníze, které Šlouf potřeboval pro kampaň. On nic jen tak nedělá. Žádné iluze o Šloufovi. Dodnes není známo, kdo tu prezidentskou kampaň a prales bilboardů vlastně platil. A musela to být zatraceně bohatá společnost. A když odstřihli Šloufa, tak to asi on nebyl, ale ten Nedvěd přes nějakou zřemě ruskou firmu, spíše Gazprom, když Lukoil nepotvrdili. Nedvěd na Kamčatce, když ho tam potkal Šlouf, dělal plynofikaci, nikoliv ropovody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit