Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mezitím se změnily i USA. Obamismus a marxistická takzvaná liberální demokracie nalezla v postkomunistické části Evropy výborné místo pro své levičácké experimenty. Ale ani tohle nevyšlo. Obrovské školení justice, prokurátorů a policie nestačilo všude na jednoduchou změnu paradigmatu směřování států střední a východní Evropy. Mimo jiné tomu pomohl i Trump. Změna v USA se tak projevila i v této části světa. Do toho přišla politika „vítání“ muslimských imigrantů. Vítací státy mají velké problémy a nezvládají je. Hledají tedy někoho, na koho by se dal ten malér přehodit anebo alespoň svést. A kdo jiný se nabízí?
    No přeci my, nevzdělaní východní burani. Dnešní stav je takový: Ukrajina je v rozvalu a Majdan pomohl Putinovi. Sýrie jakbysmet. První z nových států Unie se vzbouřili Maďaři, za tajné podpory Rakouska. Orbán a celé Maďarsko odmítá „přerozdělování uprchlíků“. Maďarsko bylo vyhlášeno za téměř fašistický stát, jakmile se opřelo do Sörösových agentů. Propaganda jede na plné pecky. Slovinsko je politicky otřeseno údajnými korupčními skandály. Vláda nevládne, v zemi ideologicky řádí „lidskoprávní aktivisté“. Chorvatsko se ekonomicky i politicky rozpadá. Největší chorvatský potravinový řetězec Agrokor (obdoba našeho Agrofertu) je krůček před bankrotem. (Od něj převzal nápad na EET Babiš.) Na rozdíl od nás se chorvatský oligarcha Todorič nechtěl stát předsedou vlády. Pokud padne chorvatský ekonomický gigant Agrokor, může vyvolat krizi napříč celým Balkánem. Tam všude totiž působí. Rumunsko se zmítá ve vládní a politické krizi, obamovskými Američany vyškolená „bojovnice proti korupci“ obžalovala stovky politiků a význačných osob. Podle našeho tisku „západní diplomaté“ podporují v Rumunsku „boj proti korupci“. Vláda nevládne, zem je v politickém rozkladu. Současná vláda odmítá „přerozdělování uprchlíků“. O protipolském tažení vedení Evropské unie není snad potřeba ani moc psát. Hysterie
    eurohujerů je taková, že Polsku se veřejně vyhrožuje na půdě EU a v západním tisku. V zemi se zvedla vlna „aktivistů“ hanobících Polsko, kde to jen jde. Polsko odmítá bolševizaci Unie, odmítá přijímat takzvané „uprchlíky“. Trvá na svém katolickém přesvědčení.
    Ve vztahu k České republice je potřeba mít na zřeteli postoje, které zaujímal veřejně německý sociální demokrat Martin Schulz, nenávidějící vše východní a slovanské. Jak veřejně prohlašoval. Můžeme mít také za dané, že to, co předvedli pánové Ištván a Šlachta, byl státní převrat. Který se nepovedl tak, jak byl naplánován. A to nejen u nás doma. Nového vládce ČR Babiše hlavy EU a „západní špičky“ veřejně ostrakizují. Není jasné, zda jím víc opovrhují, nebo zda ho pro jeho zkušenosti a schopnosti muže, který chce moc a „vyzná se“, nenávidí. Česko a jmenovitě Babiš odmítá přerozdělování muslimů. Poslední stát, který nebylo možno tak lehce ovlivňovat, zůstalo Slovensko. Panovačný Fico dokázal být ve vztahu k EU kluzký, ale stále byl „nezávislý“. Takže jako na zavolanou přišla smrt bezvýznamného novináře. Náhodná, anebo připravená? V každém případě jsou výrok presidenta slovenské policie a lživá stopa o stopě na italskou mafii neuvěřitelné.
    Koordinované výkřiky jinak bezmocné opozice vypadají jako odněkud dirigované a řízené.
    Neuvěřitelné kroky a postoje a výroky slovenského presidenta Kisky nám ukazují, jaké jsme měli štěstí, že se nestal naším presidentem Drahoš. Po přímém přenosu převratů vysílaném a ovlivňovaném televizí, médii a na sociálních sítích (Egypt, Tunis, Sýrie, Ukrajina) zde máme řízený státní převrat na Slovensku. Za účasti tamního prezidenta. Média prý budou vše pečlivě sledovat. A unijní komise už se chystá na Slovensko udělat pořádek. Ti sovětští burani všude posílali tanky. Jak se zdá, jde to i jinak.
    Takže v Česku byli opět pověřeni studenti, aby vyšli do ulic a ukázali "Blbečkům" z těch dolních 10 milionů, kdo je doma nejchytřejší. A tak studenti vyhlásili půlhodinový protest.Proč? Kdo je vyhání do ulic? Ti, co chtějí zničit V4?
  • Co je opravdu děsivé, to je koordinace a synchronizace slovenského nevládního sektoru a slovenských médií, která jen několik hodin po medializaci této kauzy už mají připravené demonstrace po celém Slovensku a dokonce i v Evropě. O věci vypovídá také to, že „rozhořčení demonstranti“ nesli nad hlavami transparenty v angličtině. Také Evropská unie se ihned ozvala s tím, že vyšle komisi, která „vypátrá pravdu“ a znormalizuje politické procesy na Slovensku. Je tedy na místě zabývat se domněnkami, které se rychle šíří střední a východní Evropou. Vcházejí z faktů, že „západní Evropa“ nebyla vůbec moc ochotna přijmou „východní vandráky“ do Unie, ale ani do NATO. Nebýt silného tlaku USA, rozhodně bychom v Evropské unii nebyli - a asi ani v NATO. Vývoj posledních 15 let ve vztazích mezi „starou Evropou“ a „nováčky“ se ukázal být velice konfliktní. Stará Evropa se stává další obdobou „reálného normalizačního socialismu“. Nové státy a jejich národy jsou však na jakýkoliv bolševismus háklivé. Přestává se jim také líbit být odkladištěm nekvalitních výrobků a mít výborně pracujícími dělníky za mizerné mzdy. Státy východní a střední Evropy se začínají hlasitě ozývat a přestávají plnit roli subalterních podřízených nadřazenému „jádru“ Unie. A to je nakažlivé, mimo jiné se nenápadně připojuje Rakousko. A Dánové taky mají vlastní hlavu a Velká Británie odchází. To se musí zarazit!
  • Na internetu se však v neděli 4.3.2018 objevila zajímavá zpráva, která však byla rychle zablokována. V ní se v zásadě praví: „Podle ohledání místa činu existují některé nevyjasněné okolnosti, které na místě vraždy nezapadají do verze příběhu o profesionální popravě nájemným vrahem. Pozice těl obou obětí prý nevykazovala žádné známky obrany, boje, útěku a pokusů o záchranu života. V podobných případech se oběti snaží schovat, obvykle se brání, hází po útočníkovi různé předměty, vybavení bytu, drtivá část lidí instinktivně běží se zamknout do koupelny (psychologové neví přesně, proč zrovna tam, je to zvláštní fenomén), většina násilných vražd v rodinných domech probíhá v koupelně, anebo je oběť zastřelena výstřelem do zad během útěku směrem pryč od útočníka.
    V případě Jána Kuciaka tomu ale místo činu neodpovídá. Slovenská policie proto začala mohutné kolo výslechů v okolí širokého příbuzenstva obou zavražděných a zpětně se prověřují veškeré kontakty Jána Kuciaka na spolupracovníky, neziskový sektor a všechny potenciální osoby, které mohl Ján Kuciak znát a mohl jim otevřít dveře a pustit je dovnitř domu. Podle prvotního ohledání, jak uvádí policie, bylo zcela zjevné, že oběti byly zastřeleny zepředu, tedy čelem k útočníkovi, což opět narušuje teorii o tom, že do domu vnikl cizí člověk. Další zajímavostí je skutečnost, že útočník musel vědět, že Ján Kuciak bydlí v domě s přítelkyní, a není jasné, proč vrah, který by chtěl Kuciaka zabít, šel zvonit ke dveřím, aby potom vraždil uvnitř v chodbě domu, když nemohl vědět, jestli Ján Kuciak nebude mít návštěvu, novinářské jednání nebo poradu. Vrah se navíc ani nepokoušel oběti odklidit z místa činu, aby zametl stopy. Ten, kdo spáchal tyto dvě vraždy, jednoznačně usiloval o to, aby to vypadalo na práci italské mafie, ale místo činu tomu neodpovídá. Oba zavraždění zřejmě svého vraha znali, nebo minimálně jedna z obětí vraha pustila dovnitř domu a komunikovala s ním tváří tvář v chodbě.“ „Všechno to připomíná mediální scénář sestřelení českého premiéra v „ hollywoodském“ eposu, jaký se odehrál v roce 2013 v České republice při zinscenovaném pádu Nečasovy vlády na základě pseudokauzy žárlivé milenky Jany Nagyové, která zaúkolovala vojenské zpravodajce, aby sledovali Nečasovu manželku. Zástupná kauza vedla po dvou týdnech mediální masáže k demisi premiéra. A na Slovensku se rozjel podobný proces. Právě teatrálně odešel z pozice ministra kultury SR Marek Maďarič, který tím zasadil Robertu Ficovi ránu do zad, protože toto symbolické gesto de facto znamená, že Ficova vláda nemá důvěru vlastních ministrů. Nevládní sektor a média požadují odstoupení ministra vnitra Roberta Kaliňáka, nejbližšího spojence Roberta Fica. Pokud padne Kaliňák, padne i Robert Fico.“
  • Jinak než jako převrat lze jen dost těžko nazvat dění na Slovensku. Po celkem běžné vraždě dvou mladých lidí, jednoho z nich novináře, náhle policejní president bez jakýchkoli důkazů vyhlásí fantastickou informaci: neznámý a naprosto bezvýznamný zavražděný novinář Ján Kuciak byl zavražděn pravděpodobně profesionálně italskou mafií. V údajné spojitosti se „senzačními odhaleními“, které prý chystal. Zavražděný je vydáván za investigativní eso, které odhalilo spojení slovenské politiky s částí italské mafie zvané kalábrijská Ndrangheta. A začala mela. Ukázalo se, že ač na Slovensku nikdo dotyčného prakticky neznal, významně na něj jako první ukázala před několika lety, v době, kdy psal jen na svůj blog, slovenská odnož Transparency International. Zavražděný Kuciak byl zasvěceným znám tím, že napadal kde koho. Vymýšlel různé fantazie a urážky, nedbal na to, co je pravda a co je jeho domněnka. Napadal třeba bývalého slovenského prezidenta Ivana Gasparoviče, dále kdejakého podnikatele. Zvláštní zálibu měl v podnikatelích italského původu. Ty, jako skupinu i jednotlivce, vyšetřovala v padesáti případech, často údajně s použitím „informací“ od Kuciaka, slovenská policie, ale nic nedokázala. Nejasnou úlohu v tom hrál italský novinář a spisovatel, údajně oběť mafie, Roberto Saviano.S velkou mediální pompou a za účasti medií bylo zatčeno sedm italských podnikatelů, ti však byli celkem potichu rychle propuštěni. Italské „stopa“ je tedy zřejmě falešná. A možná i účelově vyrobená.
  • Opozice se neštítí brát si za rukojmí mrtvé.
  • bezregistrace
    nu novinář mi má pat informace nikoli vytvářet názor neb nejsem nebohé hovádko jenž musí být přivedeno ke žlabu pohuňkem ... to pro ty jenž se bez škrabáka nedovedou sami ani očistit po sedacím výkonu
  • Na Sputniku psali, že na Českých lvech zaznělo, že ožralý ovar by udělal nejlépe, kdyby s celým ovčincem odtáhl do Ruska. Tím by ČR nesmírně pomohl. Nikde jinde ho prý nechtějí, dokonce ani v Alabamě.
    • hlavně tam zaznělo že tvůj otec soudruh zplodil debila
      • Můj otec žádného debila nezplodil, mám maturitu!
        • Že máš maturitu z rybářství nic neznamena a navíc se chováš jak ryba na suchu.
          Benda z ODS má práva z plzeňské turbomošťárny za 6mesicu!
        • zaprděnýovarhnus ano na víc si neměl
    • bezregistrace
      jak že se tituluješ OVAROHNUS ale fuj, ale ten tvuj odchod z této kotliny by nám opravdu prospěl neb hlupák tvého ražení je hoší inverze ...
    • českého lva....? A Fico je ožralý ovar...? A ČR je Slovensko... Netušil jsem......Člověk se stále dovídá nové překvapivé informace v diskusi k danému tématu........ *8*
      • Ale no tak, vy jste přiletěl z Marsu? Na zeměkouli všichni vědí, kdo je opilec Ovar, tak říkají v Česku prezidentu Zemanovi! Ještě má jedno přídavné jméno : prolhaný
        • má být vždy k tématu v článku. Tedy aspoň tak to prý stojí v pravidlech. Ale je možné, že slabší duchem tento prostý fakt nechápou...... *6*
  • jsme svědky kdy místo zastupitelské demokracie nastupuje invazní diktatůra konkurenčních nadnárodních monopolů. kapitalistům ve světě nevyhovuje konkurence východních Eu zemí a proto kují pikle.V podstatě je to novobobý klonialismus. Proč by se starali o otroky , když jim nechají si trochu ale opravdu trochu vydělat , tak aby se o ně nemuseli starat. No a když si začnou vyskakovat, tak jim tu demogracii zařízneme, přece se nemůžou mít tak jako my vyvolení potomci kolonistů. *9*
    • Kefalin, Vy uvažujetě jako Marxista...
  • financované ze zahraničí by měly být postaveny mimo zákon.
    • Hlavně ty z Ruska !!!
      • Ukaž mě prosím neziskovku z ruska
    • Da
  • Na Slovensku probíhají demonstrace proti slovenské vládě. Neziskový sektor plánuje další akce. Vražda novináře má být vytěžena beze zbytku pro účely Oranžové revoluce. Slováci jsou opět vyhnáni do ulic, aby skandovali hesla, které jim připravil neziskový sektor. A to stejně jako v Praze pod patronací amerického velvyslanectví. Lidé, kteří jsou vystudováni a připraveni z USA,chystají další demonstrace proti korupci pod tlakem mediálního zpravodajství, které bude vrženo proti Ficově vládě. Je to boj proti V4, který začíná na Slovensku. Slovensko hraje o přežití, protože pokud dojde k oslabení politické rovnováhy na Slovensku, veškerou moc uchopí americké elity a jejich lokajové ve slovenském nevládním sektoru, spolu s maďarskými nacionalisty. Oranžová revoluce, může přivést zemi až k rozvratu územní celistvosti. Dojde k odtržení maďarsky mluvících oblastí od Slovenska? Tedy takového Krymu?
    • Gumo, máš to v hlavě pomotané a nevím, komu tady cpeš dezinformaci. Že bychom byli tak hloupí a neviděli bratrům do talíře ?
      • ty nevidiš ani ten talíř gumo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit