Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O možném propojení italské mafie na zemědělské dotace na jižním Slovensku vycházejí články už dva roky. A nic se nedělo. Jediným rozdílem mezi „předtím“ a teď“ jsou dvě mrtvá těla, nalezená ve vesnici Velká Mača.
    Nadřízený zavražděného vyjádřil pochybnosti nad teorií profesního pozadí, protože prý zavražděný pan Kuciak nebyl investigativec, ale prováděl tzv. srovnávací žurnalistiku, pracoval jen s veřejně přístupnými zdroji.
    Stále jasněji se ukazuje, že Kuciakova novinářská aktivita nebyla nebezpečná vůbec pro nikoho, natož pro premiéra, nebo „demokracii“. (podle redakce aktualne.cz, kde pracoval, byl „neviditelným“ začátečníkem.)
    Vrah se nepokoušel oběti odklidit z místa činu, aby zametl stopy. Naopak, teatrálně na místě zanechal vzkaz v podobě postavené nábojnice, což je symbol italské mafie “Uno per tutti” (Jeden za všechny). Symbol postavené nábojnice se používá tam, kde jedna oběť má být výstrahou všem ostatním. Nikdo se při honičce na Italy nediví, že mafiánská verze drhne, pokud je řeč o symbolech. Zatímco byla Kuciakova přítelkyně zastřelena do hlavy – jak to bývá u těch, kteří velí, byl Kuciak střelen do hrudi – jak bývají zabiti pěšáci. Mafie symbolické vzkazy pomocí nábojnic popletla?
    Různé „sorosovské“ neziskovky rychle organizují pochody rámované nápisy v angličtině, aby ve světě netápali. Na Slovensko dorazila pravá ruka George Sorose, Marcello Fabiani. Je to jeden z architektů Oranžové revoluce na Ukrajině v roce 2014. Tajemný Marcello se objevuje všude tam, kde padají vlády a režimy. Člověku, který jezdí po světě a pomáhá koordinovat facebookové crowd eventy v ulicích, naposledy minulý měsíc organizoval v Moskvě a v Petrohradu demonstrace Alexeje Navalného. Robert Fico a Robert Kaliňák stojí proti člověku, který je profesionální prodlouženou rukou George Sorose na svrhávání režimů a vlád. Jakou barvu má revoluce na Slovensku.
  • Asi už nastal čas totální debolševizace společnosti. Fico je postbolševický prase, stejně jako ten náš dementní alkoholik na Hradě, Bureš, Ovčáček, Minář, Filip , Ondráček, Grebeníček, Kováčik a stovky dalších velezrádců patří dílem do kriminálu a dílem rovnou na šibenici.
  • USA a Sorosovy děuky produkují arabské jaro v Evropě.
  • Američani cíleně rozeštvávavaj Evropu.
  • Jak to nazývají? "Barevná revoluce" ! Jde jim o Rusko a potřebují Evropu aby šla do války !
    Ukrajinu pomalu mají tak ještě další státy !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE

    USA nedá pokoj a udělá všechno pro to aby to i u nás dopadlo jak na Ukrajině !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=V6R5MLflMAY
    • USA na tebe serou, deblile. Celý , bývalý, socialistický blok podporoval teroristy po celém světě a tady jim zřizoval výcvikové tábory. Náš Semtex používají dodnes. A Arafatovi vydupali i Nobelovku. To byl král tehdejších teroristů.
  • No,je to blízko Maďarska,které si razí maďarskou stopu v EU.Když se podaří rozsápat Slovensko,zkusí se to i v Maďarsku?O Česku ani nemluvím,to "si dovoluje až příliš"v rámci té EU.Zkrátka,V 4 je pomalu tlačena do problémů a začíná to Slovenskem,Prez.Kisko?Píšu to jméno dobře ?
    • Sorosovo oblbovači jsou opět v akci. Musím se smát. Slyšet ty kašpárky je až k pláči. *1*
  • Já nevím, co Slováci maj! Zabil snad novináře Fico? Objednal si Fico jeho vraždu?? Aspoň mají premiéra, který nestrká hlavu do Brusleské řiti a který důsledně brání přívalu černých musulmanů z Afriky. Kéž bychom na tom byli jako Slováci nebo Maďaři!!!
  • Konečně toho, postboševického zmrda, někdo sejme a pak by to mohlo přijít sem. Eman do cvokárny a všichni komunističtí velezrádci do kriminálů nebo na šibenice. A Bureše utratit, naložit do lihu a vystavovat v ZOO. Ať každý vidí jak vypadal prototyp bolševické, zlodějské a zločinecké zrůdy.
    • nech si zdát sluníčkářskej hnoji
  • Prezident, který veřejně brojí proti Rusku a chce přivést do země vojska NATO a budovat tam základny, je padouch už jenom tímto, ať se tato krize vyvine jakkoliv. I když bude třeba v tom mít Fico prsty. Kiska je zrádce národa a zrádce Slovanů.
  • No někdo se prostě nedokáže smířit s volbama a neštíti se brát si za rukojmí i oběti vraždy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit