Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve skutecnosti se metadata stejne uchovavaji, protoze je to potreba pro rozvoj provozu kazdeho operatora. Stejne bezne operatori spolupracuji s policii, ale spis na urovni dotaz-odpoved, nez na urovni pausalniho predavani dat. Takze: "Zlocinci, neteste se! " *1* *1* *1*
  • Jděte do pr.... s celou degénskou fašistickou jůnií
  • Každej nosíme svojí štěnici v kapse a rádi :-)
    Dnešní policii stačí vyžádat výpis z vysílače GSM v místě konání demonstrace a hned má seznam lidí kteří tam byli, odkud jsou. A podle záznamu gps se pak lehce dají sledovat, popřípadě odposlouchávt aktivováním mikrofonu.
    Kdo se na výpisu objeví na demonstacích často je první na řadě při případném vyhledávání extrémistů a radikálů. Dá se dohledat dle záznamů polohy zda se s některými z nich nescházíte. Všechny SMS se archivují, všechny hovory kdo komu a kdy se archivují. Pohyb mobilu se archivuje, dá se zjistit kde právě jste a kde jste byli před půl rokem, kde spíte , kam chodíte nakupovat, dají se dohledat vaši známí se kterými chodíte třeba pravidelně na bazén. Dá se stáhnout váš telefonní seznam. I tenhle příspěvek je archivován. Vše bude proti Vám v případě potřeby využito represivními složkami státu. Tohle už je otroctví přátelé.
    • Není možné tyto obrovské balíky dat uchovávat. Takže neříkáte pravdu. Aktuálně ano, zpětně jen pokud jste byl vybrán ke sledování, tak se to zaznamenává
  • Přeloženo: Je třeba směrnici napsat tak, aby nebyla napadnutelná a zároveň umožňovala co největší sledování lidí. *1*
    • jistě na tom už tak 100 uředníku EU pracuje. *1*
      • Ne naprosto zbytecne, aby ucovavani metadat, jehoz ucelnost zavisi na technologii, bylo jakkoli "ujednocovanu" nejakym,i Euro-ourady. Mela by to byt svobodna volba operatora !
  • no a je to platné jak mrtvému zimník.to same kamery na pracovišti a ulicích.a nikdo s tím nic neudělá *7* tak že soudní dvůr EU je jaksi k ničemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit