Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska? Dneska si nesmíte dělat legraci z ničeho a nikoho
    Multikulturní společnost budovaná neomarxisty opět po sovětsku zavádí cenzuru.
    Trestá se už i kritika migrace. Když vám za karikaturu muslim usekne hlavu tak
    vládní věrchuška řekne že si za to můžete sám. Prý provokujete. Jaksi se neříká
    e karikatura k demokracii patří a lidé mají právo ji dělat. Společnost bez karikatur,
    bez kritiky a opozice jest společností totalitní.

    Jeden američan nedávno popsal zkušenosti s velkou nadnárodní firmou. Zaměstnanci jsou mladí lidé. Muži i ženy. O přestávce mlčí a nemluví spolu. Každý má strach udělat i vtip. Protože vtip o černošce, blondýnce, židovce, tlustém a .. prostě o všem se považuje za nevhodné. A navíc vás nějaký psychopat z neziskovky může hnát i k soudu za diskriminaci, urážku nebo rasismus.
    • Proč po sovětsku? To sem přitáhli Američani.
  • No když můžeme veřejně a to i v médiích panu Okamurovi říkat "pitomio", tak nevidím problém v tom si dělat prd..l ze židů.Anebo se srovnáváme s našimi sousedy v EU jen v tom co ná je košer. Třeba do jakého pruhu máme uhýbat, protože jinde to dělaj jinak...... absolutní bordel v systému a politický psychopati u toho. Chocholouška na ně.
    • Správně! Jaképak "pitomio", je třeba ho nazývat "OkatáMůra".
      • Něco jako Tomáš Žeryk Magorik?
        • Hlupáku, o Masarykovi víš prd a chceš být vtipný.
  • Legraci si kdokoli může dělat třeba ze mě, z židů, negrů, muslimů, cigošů nebo taky z Tebe. Je snad zatím ještě pořád svoboda slova ? Článek ukazuje, že v Německu už je totalita a strach projevit vlastní názor větší, než u nás za komunistů. Chudáci skopčáci. Ale nic netrvá věčně.
  • "Tomia Okamury, který se zase soudil kvůli použití žertovnému označení Pitomio v časopise Reflex v roce 2013. Podle rozhodnutí soudu je na zkomolení jména třeba pohlížet podobně jako na kreslenou karikaturu, která zveličuje, přehání a ironizuje, jen místo jména pracuje s podobou. Politici navíc musí projevit vyšší stupeň tolerance než lidé mimo veřejný prostor, konstatoval soud."
    .
    Stál by si soud za svým názorem, kdybyste při jiném soudním projednávání žertovně oslovili soudce slovem Pitomio? Nebo by se jasně prokázalo pokrytectví konkrétního soudce?
    Slyšeli jste někdy o rozhodnutí soudu v civilizovaných zemích, který by schválil možnost používání nadávky vůči některému politikovi? Pokud ano, prosím o odkaz.
    • Politik by se měl chovat tak, aby lidé jeho jméno vyslovovali s úctou. T. G. M. se nazýval "tatíček Masaryk".
      • "Tatíček Masaryk" se mu říká teď, tehdy mu studenti i mnoho jiných "elit a demokratů" nadávali. Pražské děti v té době poznaly novou nadávku, když na sebe začaly křičet ‚Ty Masaříku‘. V té době začali po rodičích papouškovat, že ‚Masaryk má raději Židy než vlastní národ.
  • Stačí si pustit knihy od Benjamina Kurase. Namluvené na svobodném rádiu .
    Youtube - Kuras soumrak bílého muže, Kuras - pohřbívání svobody, Kuras - jak zabít
    civilizaci. Kuras - poslední naděje civilizace. Má to vždy několik dílů.
    Stojí za poslech. Kořeny multikulti marxismu na západě. Hrozba islámu Pro muslimská a pro teroristická Obamova politika. Byrokracie EU a mnoho dalšího.

    Není to žádný rusofil Před komunisty odešel za socíku do Británie. Nyní však s hrůzou
    zjistil že marxismus v multikulturním balení ovládl Británii. Zbytek západu je na tom bohužel
    stejně. Ameriku začala takto ničit pomatená dvojka Obama Clintonová.
    • Je fakt dobrej, jeho knihy stojí za přečtení.
  • V rámci demokracie a svobodného slova mi zde vymazali dva příspěvky. Demokracie se stále prohlubuje a již se přibližujeme k Německu. Já žil celý život v bludu, myslel jsem si, že demokracie je úplně něco jiného. Cenzura zde byla přeci za komunistů, tak jaký je v tom vlastně rozdíl?
  • Tohle je už fanaticky pokrytecká hysterie a schizofrenie "kritiků" ...
  • Je vidět ta svoboda slova. A rovný přístup? To kdyby se hanobil Putin nebo Rusko nebo když vidíme občas hanobení a přímo urážení prezidenta Zemana, to je asi OK. Ovšem do našich "idolů" si nikdy nesmí ani šťouchnout. To je mi panečku rovnost.
  • Nalimst
    Téměř každý den mě Němci přesvědčují, že už nadobro ztratili rozum. Ač mám stát Izrael i jeho obyvatele rád a naprosto schvaluji jeho drsný postup proti Palestinským radikálům, ani tak si nemyslím, že by měl někdo právo určovat hranice karikatury a legrace - jen muslimové kvůli karikaturám vraždí a je zjevné, v jaké kultuře se Němci inspirují... Příště karikaturistu možná rovnou zavřou do vězení nebo zastřelí....
  • Tak už mi v rámci demokracie a svobodného slova vymazali celkem tři komentáře. Vůbec nevím proč. Nepoužil jsem žádné vulgární ani nekorektní slovo. Zřejmě jsem se dostatečně patolízalsky nevyjadřoval o soudruzích z USA.
    • Takže tak nějak demokraticky, abychom si nezvykaly.
      • Vy holky si nezvyknete nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit