Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak co severomoraváci, ještě stále toužíte po kotlíkových dotacích?
  • se na Holcmana bureše u Moravce *1*
  • zajímavé, že nikdo nedává do souvislosti se smogem výbuchy muničních skladů ze kterých uniklo obrovské množství jedovatých plynů a radioaktivity z munice s ochuzeným uranem a z fosforových bomb které tam povolila skladovat vláda rozpočtové zodpovědnosti svým soukromým firmám.
    Když někdo spálí petku v kamnech tak by ho zelení ukamenovali a nyní drží bursík s káčou hubu.
    Za Vánoční ohňostroje ve Vrběticích 2014 je třeba poděkovat "vládě rozpočtové odpovědnosti a boje proti korupci" (ODS, TOP09 a LIDEM), která už v 2011 vytvořila optimální podmínky, bez kterých by lidová veselice nemohla začít. Hlavní zásluhu nese opět Šašena Vondra, který se již proslavil v kauze PROMOPRO. Možná je to levnější varianta Kalouskovy likvidace ekologických zátěží, kterou původně v 2010 navrhoval za 100miliard.
  • Chachaři, poděkujte komunistům, kteří z vašeho kraje udělali jednu ocelárnu pro výrobu ruských zbraní k dobývání světa.
    • Děkuji všem komoušům zprava i zleva a všem estébákům a jejich soudruhům......
  • Jede polovička fabrik a ty mají na komínech filtry. Jak to tam asi vypadalo za komoušů? A tenkrát všichni drželi huby a krok!
    • ty filtry jsou jen na parádu nezadrží ani prd *1*
      • To je fakt. Ty filtry v Polsku nezadrzi ani prd. *15*
  • "V poslední době se na mě obrátilo několik spoluobčanů s otázkou exorcismu v České republice. Podnět k tomu je nedávno zveřejněné video z kostela ve Vranově nad Dyjí, kde kněz a skupina dospělých osob provádí náboženský rituál vymítání ďábla na ženě. Tato žena při tomto obřadu hlasitě křičí a velmi vulgárně nadává. Z toho lze usuzovat, že při tomto rituálu dotčená žena i trpěla. Domníval jsem se, a to zřejmě jako drtivá většina obyvatel České republiky, že tyto a jiné obdobné rituály byly církví užívány v dobách dávno minulých a že v 21. století již praktikovány nejsou. Zřejmě jsem se mýlil. A možná se časem dočkáme i zveřejnění přiznání čarodějnických procesů. Pro mě, jako i pro řadu spoluobčanů, je nanejvýš zarážející, že na uveřejněném videu je patrná přítomnost také nejméně dvou dětí. Ano, slyšíte dobře. Dvě nezletilé děti byly přítomny církevnímu rituálu vymítání ďábla. Vzhledem k tomu, že církve a náboženské společnosti jsou u nás registrovány pod Ministerstvem kultury, obracím se na vás, vážený pane ministře, s těmito otázkami," začal své otázky klást na ministra kultury poslanec Zdeněk Ondráček (KSČM).

    "Jak je možné, že se takového obřadu účastní děti a nepovažujete jejich účast jako možné narušení vývoje? Má Ministerstvo kultury povědomí o tom, kolik případů exorcismu vykonávají církve ročně na našich spoluobčanech? A schvalujete vy osobně, jako ministr kultury, takové církevní obřady za správné, potřebné a v souladu s tím, pro co jsou církve zřizovány? ... dokončil sérii otázek zvědavý poslanec..........
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/provadi-se-v-kostele-ve-vranove-nad-dyji-vymitani-dabla-na-zene/
    • Člen KSČ(m) je ten pravý! Co ten "rudý exorcismus", který praktikovali komunisti? Autorori příspěvku doporučuji seznámit se s fakty než začne psát o něčem co nechápe. Zní to možná paradoxně, ale ten exorcismus je v některých případech jediná možnost jak řešit psychické problémy ohrožující zdraví i život daného jedince.
  • jenom smog....
    http://domino50.blog.pravda.sk/2014/06/09/v-havel-st-a-m-havel-dostojnici-gestapa/
  • ten smog tam udelala ryba, prdici ryba ze zbraslavi !!!!!!!
  • ostapkotab
    pojděte chachaří !!! *1*
    • Nového roku budeš mít levnější knihy a dětskou výživu *1*
    • Nejsi z Prahy, blbe?
      • je to pražák volič číra a kaldy
    • hezky se vyjadřuješ,Za tento stav mohou neschopní ti,co rozhoduji o moravskoslezském regionu v Praze aniž by měli přehled,jak to tady vypadá.S takto zasažených lokalit kde se nedá dýchad jdou zaměstnanci do důchodů jako Pražácí,kteří žijí na úkor jiných regionu a cpe se jim nejvice.Vděkem za to je házení vejci po prezidentovi a udělování mu červených karet.Pražáci,vy jste byli lempli vždy a i tu Prahu museli zvelebit jiné regiony,protože vy se nezmůžete na nic nežli na demonstrace.Že právě největší šmejdi této země žijí v hlavním městě..
    • hezky řečeno,totéž si jistě myslí i ti co o moravskoslezském regionu rozhodují v Praze.Oni ví nejlépe jak se tady dýchá.Zvyšili si platy tak musí být aktivní,ale řešit to nebude stejně nikdo.Do důchodu v 65 jako ti co mají ovzduší čisté.Pro Prahu vše,vy ostatní utřete huby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit