Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímnou soustrast.
    Další obět nelidského systému které tu nastolily překabátění komouši. Paskvil o kterém nám říkají že je tržní demokracií. Ale ta jejich nemá s tou západní civilizovanou nic společného.-
    Náklady na exekuci jsou v ČR mnohonásobně větší než v západních státech,.
    Je to státem posvěcená zlodějna ze které exekuční mafie bohatne.

    Dostal větší trest než vrah. Všichni víme že tak velký flastr dostal jen proto aby státní mafie zastrašila ovečky. aby se nikdo další nepokusil zlodějům vzbouřit.

    Jinak pro hrad a ČSSD exekuce zdá se neplatí. Zákony také ne. Takže pro obyčejné lidi tím pádem také ne. Skončeme to divadlo. Zákony platí buď pro všechny nebo pro nikoho. Jiné řešení není z hlediska práva možné.
  • česká justice je nejhorší a nejzpackanější instituce v tomto státě. Její mimořádně špatná práce je příčinou nespokojenosti občanů a je to její vina, že ve vládě máme lidi, kteří nemusí vysvětlovat, kde přišli ke svým miliardám, i když je každému jasné a dokonce je to publikováno, že na Poště kradli, podpláceli, vyhrožovali a teď buzerují s EET. Tzv. Exekutor jako nástroj zastrašování občanů buzeruje kdejakou babku kvůli jízdě načerno, ale Hrad, který poskytuje svým milcům 160 000 na den nemá na zaplacení soudních poplatků a soud to po něm nevymáhá. To mluví zcela jasně o tom , co je justice.....a co nám tu vládne za .......
  • Pokud by se mi někdo v civilním oblečení dobýval do bytu a vykřikovat by nějaká hesla, tak bych mu tu hlavu kulkou provrtal. Bez policie, soudního povolení, popřípadě zástupce obce, tam nemá nikdo co dělat. Kde byly třeba hasiči co by měli otevřít dveře? Pokud dlužil nějaké drobné, tak dotyčnému sáhnu na plat nebo sociální dávky a ne, že půjdu sebrat TV za pár korun, nebo pračku, dneska to nemá žádnou cenu. Rozmlácené dveře stojí víc. Justice má vraždu na rukou ať si žvaní co chtějí. Ministr spravedlnosti Pelikán by měl odstoupit nebo ho rovnou vyhnat.
    • josef.servit.9
      Ministr spravedlnosti je vystrašený prcek, který jde na ruku spolužákům.Jeho projev "nebudeli pršet, nezmoknem".Soudce má na rukou jeho krev!
  • Exekutoři jsou 10x větší šmejdi, než prodavači předražených kastrolů! *16* *16* *16*
  • Ještě je dlužno dodat, že Janota během roku splatil 50.000Kč což z celkového dluhu bylo skoro polovina. Už to že člověka, který se snaží ze skromné výplaty splatit co se dá "vykrade" exekutor svědčí o tom že je v systému něco špatně. Ten člověk za rok jen na daních státu odvedl více než činil dluh.

    Tohle jsou prostě důsledky privatizace státní exekutivy.
    V případě Janoty se pak jednalo o "exekuci" v pravém slova smyslu a co horší není sám. Stačí si zadat do vyhledávače třeba "upálil se" a zjistíte kolik se jen v posledních letech upálilo lidí demonstrativně např. před budovami soudů nebo na náměstí (např. Litoměřice, Brno, Roudnice...) nebo ukončilo svůj život skokem z okna, bohužel i mnohokrát s dětmi.
    Tohle jsou prostě temné stránky současného politicko ekonomického systému, který dohání lidi do neřešitelné situce.

    Janota Blog (články a úvahy): http://janota.blog.idnes.cz/
    • Toto je demokracie v praxi a může se to stát úplně každému. Můžete si o komunistech myslet různé věci, ale pokud jste za minulého režimu politicky "nevyšilovali", tak vám do baráku nikdo nevlez, nikdo si to nedovolil, bylo to tabu.
      Je jasné, že Janota není sám, kdo se takto sprovodil ze světa z velmi podobných důvodů. Média však o těchto lidech "taktně" mlčí. Maximum je strohé sdělení, že sebevrah měl psychické problémy. Kdo by je neměl, když z vás udělají bezdomovce s obrovskými dluhy, nebo vás zavřou.
    • Nedělej z něj mučedníka. Nikdo z nás neví, jak to doopravdy bylo. Jistý je jenom to, že 12 let byl sakra nepřiměřený trest.
      • Jistý je, že mu exekutoři vlezli do bytu a to mě stačí. I primitivní živočichové si tvrdě brání své doupě, svou díru, své teritorium. To má každý živý tvor v genech a je to jeden ze základních pudů. To akorát "demokraté" a právníčci se snaží být nad přírodou a násilím protlačit svůj deviantní a pokřivený světonázor do praxe. Janota je v podstatě hrdina. Kdyby to takovým způsobem řešili úplně všichni, tak by ten zvrhlý systém nefungoval a všichni ti paraziti by skončili.
        V mým doupěti nemá nikdo co pohledávat a hotovo, bez diskuze!
      • Ale to je právě ten průšvih, že to nikdo neví. Přeci u soudu se to muselo řešit a vyřešit. Vnikli do bytu - potrestat exekutory - Janota nevinný. Otevřel jim sám a začal střílet - vinný.
  • Dluhy se maji platit. Ale ne ,aby z 10000kc napocitali treba 80000kc a chechtali se, ze svych kancelari, jak Ti veritele museji makat aby to splatili a neprisli o strechu nad hlavou. Vsechny exekutorske kancelare,jejich koncipienti, je to jak fabrika na penize posvecena statem. Velebnosti chce se mi bl.jt. Upozornuji,ze toto je muj soukr. nazor.
  • Soukromé exekutory sice zavedla ČSSD k vůli zoufalým věřitelům, kterým se dlužníci vysmívali do ksichtu, ale volnou ruku v řádění a beztrestnost dali exekutorům zm*di z Unie svobody. Hlavně ministr spravedlnosti Pavel Němec se na tom nejvíc podepsal.
  • Asi se mnou nebudou někteří souhlasit ale pro mě je to výzva a opravdu i s obětí života
    "Že je pomalu všechno v nepořádku ve státě ČESKO !!! "
  • U onoho "zásahu" exekutorů nikdo z nás nebyl...

    Fakt je ten, že některí exekutoři se chovají hůř než-li dobytek... (tímto se užitečným zvířatům omlouvám...) Chtělo by to jim důkladně přistřihnout pírka = jasně vymezit jenich pravomoci a při jejich porušení vyhodit ...
    • Souhlas. Neznám samozřejmě podrobnosti, ale nechápu, jak je možné, že exekutor může své loupeže provádět jako SOUKROMÁ OSOBA, může vniknout do soukromého bytu a chovat se tam svévolně. Dokonce i policie má přesně stanoveno, kdy může do bytu vstoupit. Ten exekutorský gang není nic jiného než státem tolerovaný a podporovaný soukromý GANG LOUPEŽNÍKŮ. To si vytvořili "bývalí" komunisti, aby mohli i nadále loupit: za komunismu těm loupežím říkali "znárodňování", nyní tomu říkají výkon exekuce.
  • Šéfka exekutorů: 150 tisíc měsíčně je pro nás málo! Zasloužíme víc...

    Tak to už je na přes držku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit