Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tyto nenažraný s v i n ě budou platit jediny bomby. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Doktor určuje směr tohoto vládního uskupení a vládu používá ke svým tvrdým rétorikám a k olupování občanů.Ano je to on, který dnes určuje směr vývoje poplatků a nahrabává na své nekalé hromádky.Děje se zde stejný scénář jako v USA , kdy občan je zašlapán do země.Je potřeba na ně myslet i v době krize vždyť i dnes tak jak zítra mají stále málo.
  • Otázka a názor je ,kdo tu vlastně v tomto je pánem, jestli ještě stále naše "vláda" o čemž začínám silně pochybovat a nebo "zdravotnické korporace"=pojišťovny,výrobci,distribuce a i lékaři, kteří zrovna v tuto chvíli mohou být těmito výše provokováni v jejich akci k navýšení "platu", což není v principu nic jinéhom než , jak říká p.Šmucler, aby vznikla cesta k ještě větším platbám od občanů, kteří si už i tak celý život mnozí platili a platí a dnes de facto si vše platí znovu i za cenu toho, že mnozí celý svůj aktivní život nic takřka, až na "angínu" nečerpali, takže se dá oprávněně říct, že tu nejde o něco pro lidi,ale o to, aby více než o zdraví šlo především o zisky do všech těchto korporací s tím , že zdraví mnohých pacientů se zhorší díky tomu, že ač celý život platili, nebudou mít dnes dost financí na kvalitní léčbu svého zdraví a je to už dnes znát, že stát neumí udržet na uzdě tyto korporace a v podstatě jim pod velkým tlakem přenechává volný průchod s tím , že v čemkoliv si lidi budou muset nějak pomoci sami a tímto vlastně tyto instituce totálně vůči svým občanů selhávají.
  • A VYDRŽET VOLIT I NADÁLE POŘÁD STEJNĚ JAKO DOSAVADNÍCH DVACET LET a už brzy nás jistě korupční politruci vyvedou z krize (rovnou do žumpy)
  • Co jednadvacet roků obyčejný český blb většinově volil tak to jednadvacet roků nahoře má.Nyní začne obyčejný český blb dostávat spravedlivou odměnu,za svojí troubovitost,ze všech stran.Možná,že pak začne vychvalovat nebožtíka Hitlera,že jak se za něho měli vězňové v koncentráku dobře.Protože po tom,co na něho političtí lumpové šijou,tak to vypadá,že on se bude mít mnohem hůř.
  • Chtělo by to už brzo začít začít odporážet,na katovských mučírnách,ty lumpy,kteří prosadili více pojišťoven.Tím zbylo méně peněz na zdravotnictví.Druhým ,kdo odlehčoval zdravotním zařízením, byli podnikatelé.Ti posílali ,když neměli zrovna práci,své pracovníky,aby šli marodit.Takto došlo k velikému vyházení peněz.Po údajné revoluci,zde začali kralovat političtí lumpové,kteří měli za cíl pro sebe co nejvíce nahrabat a z naší země udělat kolonii Západu,zvanou Česko.Právě uvedený politický dobytek bude třeba odporážet na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
  • Zřízení pojišťoven byl pouze nemravný legální tunel.Naco pojišťovny?Dříve také žádné nebyly a
    přece to šlo.Nejsou peníze ve zdravotnictví?Zrušit pojišťovny jejich majetek prodat a zisk spětně rozdělit lidem.Tuneláře jako Horák a jemu podobné zavřít.Lidem nechat zdravotní odvody ať si platí vše a bude pokoj.Maximálně se jen nějakým procentem podílet na lékařské péči dětí a přestárlých.
    Nějací příživníci jako Šnajdr a Julínkův gumítek ať se živí poctivě!. *16* *1*
  • No tak to dopadne když uklizečka , řidič, prodavačka voli, roztomile spinkající knížátko, bankéře pana doktora. těch posledních je ve sněmovně přes 30% a oni umí držet spolu. Ale u Hegera jim to nebude moc platné, ten je zvolen za majitele Nemocnic a Poliklinik. Opravdu ta Topka s tou ODS a Soukromou firmou dělají svoji práci ukázkově Pracují pro své voliče. Pokud si to lidi neuvědomí můžou bečet na každém rohu a hovnno jim to bude platný. Proto příště volit Sobotku ten má za kámoše jenom Bakalu a umožní vám za slušný poplatek bydlet pod mostemPřípadně z náhrad zajistí domeček pro svoji rodinku.Chce to jedno sprostý slovo a velký granát. *12*
  • Proč platit pojištovnám, když si už dneska pomalu vše platime.Tak at si vše platime sami,tim padem nebudeme potřebovat pojištovny které speněz co dostanou akorát bohatnou a nic nechtějí proplacet. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit