Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jooo, je to přece geniální tah zbavit pružinského té ohavy a ještě za státní peníze! Ištváne, máš to v merku???
  • Téměř 70letá pí Klausová, babička vnoučat, ta přece, kdyby byla jen trochu soudná, tak nemá zapotřebí tuto velvyslaneckou "trafiku". Jistě má velice pěkný důchod, stejně jako její manžel. A s ohledem na počínání jejího otce v době tzv. Slovenského štátu, kdy se podílel na pronásledování slovenských židů, bych na jejím místě odešel do ústraní. Zdá se, že je tak posedlá funkcí velvyslankyně, tak zaťatá, že všem předvádí jakou má hroší kůži. Noblesu, takt a důležitou schopnost, tj. soudnost, u této ženy postrádám.
    • xyz Tato fašistoidní ex-první kráva, dcera slovenského válečného zločince, po válce
      člena KSČ a spolupracovníka StB (tím pádem nebyl pověšen jako válečný zloči-
      nec - Čarnogurským ceněn jako "roduverný Slovák") má stejný charakter,
      má-li jaký, jako křivácký Václav Klaus Vjačeslavovič, syn komunistym, který byl
      vyslán do ČR ve 30. letech připravovat Leninovu "světovou revoluci"!
    • xyz
  • Nemá takhle náhodou Klausová nárok na starobni důchod? Podle tváře asi ano .Tak ať tam táhne.Finančně určitě strádat nebude.Je to tak ,jak napsali sami Slováci.Velvyslance na Slovensku může dělat každý.Tak ať tam pošlou nějakého mladého člověka který tam získá zkušenosti pro případnou složitější oblast a ne starou bábu která má zkušenosti tak nejvíce hradní uklízečky.Ta rodina nedá pokoj.Škoda ,že není peklo.Rozdělili národ a stále jím to nestačí.Tam bych je poslal oba na důchod.
  • Většina novinářů je posedlá "noblesou" knížete a jeho nezvolení nemohou dodnes rozdýchat. Navíc nově zvolený prezident Zeman se bez skrupulí vyjádřil o novinářích, že jsou bezcharakterním a prodejným hnojem, což je ve většině případů pravda. Novináři se proto Zemanovi mstí kde můžou a nevynechají jedinou možnost do něj si kopnout.
    • Noblesou? Nenech se vysmát, poslední bezdomovec je více noblesní jako ten blekota, ale v uvozovkách to pasuje.
  • Ty tvoje bla, bla, bla jsou nesmysly, který nikoho nezajímají. Nevíš co je to arogance, podívej se do slovníku.
  • Média jsou uasi zkorumpovaná též,protože si nedokážu vysvětlit,jak mohou Klausovic páreček jakkoliv uveřejňovat v médiích???
    Klaus zlegalizoval zlodějiny amnestií a ještě ukazujě šnupák a jeho návrhy.
    Stát by tomuto člověku neměl proplatit ani korunu a neměl by mít povoleno vcházet do jakékoliv budovy ve vlastnicví státu.
    Je to u mne zloděj největší. A president Zeman,ať si vezme ten svůj alkohol a táhne zase na vysočinu!
  • Je s podivem ,že p.Zeman tak vehementně a nevybíravě prosazuje pí.Klausovou do funkce,manželku člověka,který zradil a zaprodal republiku,národ obelhal ,však se to ještě ukáže-.Jistě ,tato žena nemůže za činy svého muže ,ale jeho "státnické"činy vrhají špatné světlo i na ni .Pane Zemane .prezidente ,uvažujte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Z těch asi 7 milionů, jež mají volební právo asi 3 milionům trotlů bylo líno zvednout zadek a jít volit a ze zbytku polovina, tj. něco přes 2 miliony trotlů zvolily toho ochlastu a křiváka. Když jste si ho zvolili (k obrazu svému) tak si ho seberte a táhněte s ním třeba do p....e. Slušní občané ho na nic nepotřebují.
    • a koho jsi chtěl z té elity národa co nám nabídly volit?
      vždyť to byla šaškárna
    • A proč jsi ty trotly neobešel sám , ty trotle ??? To jsi tak blbej, že si myslíš, když to napíšeš sem do téhle ukecané diskuze, že to někoho zvedne ???
      • Do očí by mu to neřek, takovou by mu vypálil že by sežral protézu a skončil na IPce. *2* *2* *15*
  • I když vím,že zde dávají plus i mínus lidé,kteří tomu rozumí,či nerozumí a jejich pocit důležitosti je stejný jako ke komu se vyjadřují.Např.já se vyjadřuji k věcem,které se mi líbí nebo mám totožný názor,případně,že té věci rozumím.Stálo by k větší úrovni diskuze napsat proč tam dal plus a nebo mínus.jinak je to pomlouvání a nedopré jevy na našich diskuzích a hloupost některých spoluobčanů.Vyjádřit svůj názor je pravá demokracie,ne to co se nám tady presentuje za pomocí různých písálků o demokracii,ale o jejich.Za 24 let a směr kam to jde nikoho již nezajímá.
  • No jasně, prezident deseti milionů lidí? 2 miliony z nich žijí kde? Na Marsu? Protože Karla Schwarzenberga volilo 2,5 milionů lidí, když má ČR 10,5 milionu obyvatel, tak 10,5-2,5=8, takže Zeman by mohl být prezident maximálně 8 milionů obyvatel v ČR (a to včetně kojenců,...), ale možná ho za prezidenta volili a uznávají i někde jinde *1* *1*
    • Jakub konečný je pííííča.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit